Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   4959 kont ukarano za oszukiwanie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205196)

Vasudanin 31-01-2009 04:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PabloMage (Post 2444276)
Nie porównuj tibii do gry za 100zl ok?

Ale teraz pacc kosztuje prawie 100 złotych. ;)

Rybzor 31-01-2009 04:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2444277)
Ale teraz pacc kosztuje prawie 100 złotych. ;)

Gra natomiast zero.

Taziu 31-01-2009 07:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GladeQ (Post 2442643)
Super... Przyznaje sie bociłem... ale to było dawno (w grudniu przestałem)... Od nowego roku już nie boce ale bana i tak dostałem -.- Troche nie fair...

niebotowalem od ponad miecha tez bana dostalem xD ale cosz zasluzony ban nie bede plakal :D

M@tthew 31-01-2009 09:09

Mam pytanie do wszystkich co zostali zbaniwani.

Czy przed banem, rozmawialiscie z kimkolwiek w jakimkolwiek jezyku w Tibii na temat bota?

Rocket Slayer 31-01-2009 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 2444192)
uhahahah zbanowali mnie xD jeszce 10 takich akcji i w tibie bedzie gralo 10% co teraz i CIP zbankrutuje i dobrzze wtedy bedzie :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 2444194)
he he a ja w neo mam zmienne ip to co?

Ubolewamy nad tym, że tatuś ci sprezentował na święta internet...

Kojotes 31-01-2009 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2444216)
Bawi mnie jad ze strony boterów. Bo prawdę mówiąc oni w ogóle nie powinni się udzielac w tej kwestii. A jeśli już to z kulturą a nie z mordą na innych.

Zgadzam się. Kiedyś jak ktoś dał ss na forum i było na nim widać "bota" (jakie boty kiedyś były, lighthack, rybki, tasker czy co tam), to mu wystarczyło raz zwrócić uwagę i na nastepnych zdjeciach bota już nie było.
A teraz w podobnej sytuacji to boter pierwszy z morda i wyzwiskami wyskoczy, że ktoś osmiela sie krytykować jego bota. I co niepokojące, zazwyczaj tzw. community będzie po stronie botera.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setro (Post 2444202)
Powiedzmy, że z powodu bana 15% z 5k graczy nie kupi już pacca.
Lekką reką ojebali siebie samych z 15 000 euro.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkilius (Post 2444225)
HAHAHA nazekajcie na boterow jak tylko chcecie, ale fakt faktem jest ich wiecej niz uczciwych graczy, pomyslcie wytepienie wszystkich boterow to wytepienie +50% populacji tibijskiej

Ja osobiście (gdybym rzecz jasna grał aktywnie i kupował pacce) z chęcią wolałbym mniej graczy, zero botów i pacc w cenie 150% obecnego, niż taki syf jak panuje teraz.

I nie przesadzaj z tym 50%, wielu boterów jest tak uzależnionych, że szybko założy nową postać i kupi na niej pacc. Nie zapominaj też o boterach którzy nie zostali zbanowani, a "zaledwie" wystraszeni tym 5k banów i przestali botować i zaczeli grać normalnie. Rzecz jasna wiele osób wróci tez do tej gry, gdy wreszcie Cipsoft zrobi porządek z tym gównem.

Cytuj:

Cipsoft za pewne w koncu pojdzie po rozum do glowy gdy zobaczy ile to naprawde uczciwych graczy jest w tibi i skonczy z tepieniem boterow, bo jak to ujal Linda "My tu jeszcze k¤¤¤a wrocimy" a cipsoftowi chodzi tylko o kase jak to ktos juz pare razy ujal.
Nie bój się, Cipsoft jakie by nie sprawiał wrażenie to głupi nie jest. Musieli przeprowadzić dokładne kalkulacje, co im sie bardziej opłaca. A skoro zaczęli walczyć z botami, to znaczy, że pozbycie sie tego ścierwa przyniesie im większe zyski w dłuższej perspektywie.

Cytuj:

PS: dla wszystkich ktorzy i tak za raz bede probowac mi nawzucac (...) "H¤% w d¤¤e ludzia ktorzy po prostu maja cos z deklem" :D
Zwykle to boterzy pierwsi zaczynają wyzywać. W momencie gdy kończą im się ich ułomne i mylne argumenty.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regeusz (Post 2444250)
Cipsoft kare ? Oo niby w jaki sposób ? Myślisz że dla nich karą jest że z roku na rok jest coraz wiecej graczy online ?

Mi się wydaje że z roku na rok jest mniej graczy online - na serwerach non-pvp raczej nie, ale ludzie uciekają głównie z wyniszczonych PK, PA i warami serwerów pvp.

Cytuj:

Wiecie czemu zbanowali 5tys kont z tych co wykryli ? wcale nie z braku dowodów, wg mnie czekają na reakcje to nie był test programu tylko ludzi, chcą zobaczyć czy spadnie sprzedaż pacc w najbliższym czasie czy nie. Przynajmniej tak jest wg mnie ale moge sie mylić.
Możliwe, tymbardziej że nie było żadnego naprawde mocnego bana (chyba ~240 max lev został zbanowany czy cos takiego), a ci najgorsi jeszcze żyją.

Ja mimo wszystko oczekuję na kontynuację.

Itachi 31-01-2009 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nazwaniezajeta (Post 2444287)
powini zrobic cos zeby druid/sorc zarabial cos na expie a niie wszedzie waste to z kond mag ma brac na expa ? musi bocic knajtami wiec wycofajcie mi k***a delejta !!!!!!!!!!

niee no sorry ale nie mogę ze śmiechu :D

Bimmber 31-01-2009 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 2444378)
Zgadzam się. Kiedyś jak ktoś dał ss na forum i było na nim widać "bota" (jakie boty kiedyś były, lighthack, rybki, tasker czy co tam), to mu wystarczyło raz zwrócić uwagę i na nastepnych zdjeciach bota już nie było.
A teraz w podobnej sytuacji to boter pierwszy z morda i wyzwiskami wyskoczy, że ktoś osmiela sie krytykować jego bota. I co niepokojące, zazwyczaj tzw. community będzie po stronie botera.

Ja osobiście (gdybym rzecz jasna grał aktywnie i kupował pacce) z chęcią wolałbym mniej graczy, zero botów i pacc w cenie 150% obecnego, niż taki syf jak panuje teraz.

I nie przesadzaj z tym 50%, wielu boterów jest tak uzależnionych, że szybko założy nową postać i kupi na niej pacc. Nie zapominaj też o boterach którzy nie zostali zbanowani, a "zaledwie" wystraszeni tym 5k banów i przestali botować i zaczeli grać normalnie. Rzecz jasna wiele osób wróci tez do tej gry, gdy wreszcie Cipsoft zrobi porządek z tym gównem.

Nie bój się, Cipsoft jakie by nie sprawiał wrażenie to głupi nie jest. Musieli przeprowadzić dokładne kalkulacje, co im sie bardziej opłaca. A skoro zaczęli walczyć z botami, to znaczy, że pozbycie sie tego ścierwa przyniesie im większe zyski w dłuższej perspektywie.

Zwykle to boterzy pierwsi zaczynają wyzywać. W momencie gdy kończą im się ich ułomne i mylne argumenty.

Mi się wydaje że z roku na rok jest mniej graczy online - na serwerach non-pvp raczej nie, ale ludzie uciekają głównie z wyniszczonych PK, PA i warami serwerów pvp.

Możliwe, tymbardziej że nie było żadnego naprawde mocnego bana (chyba ~240 max lev został zbanowany czy cos takiego), a ci najgorsi jeszcze żyją.

Ja mimo wszystko oczekuję na kontynuację.

Tyle głupot w jednym poście dawno nie wyczytałem ; d

Itachi 31-01-2009 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bimmber (Post 2444384)

Tyle głupot w jednym poście dawno nie wyczytałem ; d

a ja się z tym zgadzam w 100%

Raks Ninja 31-01-2009 09:52

Trzeba miec nasrane zeby biegac juz nawet te 2h dziennie i wciskac hotkey z exura.

Rocket Slayer 31-01-2009 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 2444399)
Trzeba miec nasrane zeby biegac juz nawet te 2h dziennie i wciskac hotkey z exura.

No włacha! Ja się nawet boję klikać klawisz myszki przez 1,5h dziennie! To podchodzi pod "no-life"!!111oneone szczególnie w czasie wolnym, nie?

Kto ma nasrane, ten ma nasrane.

@down
Cytuj:

przestancie bulgotac ... kto dostal bana to dostal i hooj ...
Specjalnie założyłeś wczoraj konto by nas uspakajać? :<

Etanov2 31-01-2009 10:27

przestancie bulgotac ... kto dostal bana to dostal i hooj ...

sueroski 31-01-2009 10:34

dobrze tak boterom :p
oby CipSoft robić to częściej :)

Rocket Slayer 31-01-2009 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sueroski (Post 2444442)
dobrze tak boterom :p
oby CipSoft robić to częściej :)

Kali jeść, Kali ugryźć?

Botterom to dobrze, szczególnie tym z banem na 30 dni. Zamiast im wlepić delete'a...

sueroski 31-01-2009 10:46

nom delete by się przydał ale zawsze coś ;p

Dirk Pitt 31-01-2009 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 2444399)

W*******.. tyle prochu ze wpierd.... juz Ci mózg.

Kileros fire'son 31-01-2009 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dirk Pitt (Post 2444469)
W*******.. tyle prochu ze wpierd.... juz Ci mózg.

pl? O czym Ty gadasz?

tequila51 31-01-2009 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2444443)
Kali jeść, Kali ugryźć?

Botterom to dobrze, szczególnie tym z banem na 30 dni. Zamiast im wlepić delete'a...

Kazdy zasluguje na druga szanse. I nie mow, ze nowe konto.

Setro 31-01-2009 11:10

Pierdolcie tak dalej, nie da sie tego słuchać. "Wolałbym pacca 150% droższego i bez botów". A jakby naszedł news, że pacc kosztuje 150zł to byscie kwiczeli.

Kojotes 31-01-2009 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setro (Post 2444495)
Pierdolcie tak dalej, nie da sie tego słuchać.

Odpowiem swoim cytatem:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myself

Cytuj:

"Wolałbym pacca 150% droższego i bez botów". A jakby naszedł news, że pacc kosztuje 150zł to byscie kwiczeli.
Jacy my? Ja mówię za siebie, zakładając ze grałbym aktywnie, i gdyby gra tak bardzo mi sie podobała że bym kupował pacca (za rl czy gp), to chetnie płaciłbym 150 zł/1kk za 90 dni, pod warunkiem że graczy byłoby mniej, a botów wcale.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.