![]() |
Przepraszam że odświeżam temat, ale czy ktoś jeszcze gra z Forum być może doszedł ktoś nowy?
|
Ta gra zamieniła się w syf od czasu wprowadzenia "specjali". Nie płacisz - jesteś gównem. Szkoda gadać, ta gra była fajna podczas open-bety i trochę po niej.
|
Wiesz, nie mam komputera od 7 miesięcy a na tym co obecnie urzęduje nie opłaca się nawet ściągać klienta i chciałbym wrócić do gry ale samemu jak to samemu ;) No cóż komputer będę miał za 3-4 tygodnie więc sobie ściągnę i zobaczę jak jest. Szkoda to słyszeć że tak fajna gierka zeszła na psy.
|
@
Nie ma sensu sobie psuć nerwów :) Na każdym serwie latający cheaterzy, specjalne postacie za prawdziwą kasę które biegają z miotaczami ognia, granatnikami, na dodatek trudno je trafić i mają bonusową prędkość. To już nie to samo co kiedyś, pograsz może z tydzień i stwierdzisz że zmarnowałeś czas, chyba że chcesz bulić za tą grę :P |
Ciśnie mi się na usta pytanie "jak kur.. bonusowa prędkość, wtf?"
No nie mów że jest takie coś? |
Cytuj:
|
Nie słuchaj ruszka - to wielki buntownik gier. O każdej grze w którą grał, a już nie gra, powie ci, że jest głupia, beznadziejna i śmierdzi. Ten typ tak ma.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@
Nie powiesz mi że spadek to nieprawda i że gra się nie stacza :) WoWa nie hejtuje, hejtuje ten dodatek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |