Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Combat Arms (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214436)

C2H5OH 27-07-2011 05:25

Przepraszam że odświeżam temat, ale czy ktoś jeszcze gra z Forum być może doszedł ktoś nowy?

ruszek 27-07-2011 12:36

Ta gra zamieniła się w syf od czasu wprowadzenia "specjali". Nie płacisz - jesteś gównem. Szkoda gadać, ta gra była fajna podczas open-bety i trochę po niej.

C2H5OH 27-07-2011 12:40

Wiesz, nie mam komputera od 7 miesięcy a na tym co obecnie urzęduje nie opłaca się nawet ściągać klienta i chciałbym wrócić do gry ale samemu jak to samemu ;) No cóż komputer będę miał za 3-4 tygodnie więc sobie ściągnę i zobaczę jak jest. Szkoda to słyszeć że tak fajna gierka zeszła na psy.

ruszek 29-07-2011 20:47

@

Nie ma sensu sobie psuć nerwów :) Na każdym serwie latający cheaterzy, specjalne postacie za prawdziwą kasę które biegają z miotaczami ognia, granatnikami, na dodatek trudno je trafić i mają bonusową prędkość. To już nie to samo co kiedyś, pograsz może z tydzień i stwierdzisz że zmarnowałeś czas, chyba że chcesz bulić za tą grę :P

C2H5OH 30-07-2011 01:23

Ciśnie mi się na usta pytanie "jak kur.. bonusowa prędkość, wtf?"
No nie mów że jest takie coś?

ruszek 30-07-2011 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez C2H5OH (Post 2815063)
Ciśnie mi się na usta pytanie "jak kur.. bonusowa prędkość, wtf?"
No nie mów że jest takie coś?

A no jest. Jeden specjal ma bonusowe życie a drugi bonusową prędkość. W jedną łapę granatnik, w drugą miotacz ognia, i napierniczasz fantastici!

Rybzor 30-07-2011 19:02

Nie słuchaj ruszka - to wielki buntownik gier. O każdej grze w którą grał, a już nie gra, powie ci, że jest głupia, beznadziejna i śmierdzi. Ten typ tak ma.

ruszek 30-07-2011 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2815113)
Nie słuchaj ruszka - to wielki buntownik gier. O każdej grze w którą grał, a już nie gra, powie ci, że jest głupia, beznadziejna i śmierdzi. Ten typ tak ma.

Cytat kiedy zrobiłem tak chociaż raz? Niech spróbuje jak chce, ja mu nie bronie, ale CA to gra która z mojego top 10 gier stoczyła się na żałosne gówno :)

Rybzor 30-07-2011 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2815116)
Cytat kiedy zrobiłem tak chociaż raz? Niech spróbuje jak chce, ja mu nie bronie, ale CA to gra która z mojego top 10 gier stoczyła się na żałosne gówno :)

Cytuj:

Haha, muszę to napisać : D WoW ma pierwszy od początku spadek graczy o 5 %! I dalej spada! WRESZCIE gracze się obudzili i nie dadzą sobie wcisnąć pierwszego lepszego gówna robionego na siłe, tylko po to, żeby dawać iluzję że coś robią Ułatwianie raidów, wtórności, nieciekawa fabuła i NUDA. Najlepszym dodatkiem był TBC, WoTLKowi nie umiem wybaczyć zabicia LK, jednak oceniam go tylko na trochę gorszego od poprzednika, podczas gdy Cataclysm - no cóż, syf jakich mało. Jeśli Blizzard faktycznie się postara może uda im się to odrobić, jeśli zaś będą robić to samo co dotychczas, to mogą liczyć na dalszy spadek
: = ////

ruszek 30-07-2011 21:25

@

Nie powiesz mi że spadek to nieprawda i że gra się nie stacza :) WoWa nie hejtuje, hejtuje ten dodatek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07.