![]() |
Cytuj:
6/10 |
Cytuj:
<edit> Krótkie, proste, oryginalne, fajne, mocne, niebanalne. 9/10 |
Cytuj:
niebanalne ;-) |
Rankor
7/10 Spoko nick Oryginalny I moze wpaść w ucho BTW: Byłem Hais na forum ale zostalem zbanowany, nadal nie wiem czemu :( Przez $orcerera. moze mi powie xD ;) |
A kto mój oceni ? ;)
|
ja
mathea - 2/10 kojaży mi sie z mateusz i dziewczyną.Mathea....taki sztywny ten nick......słabiutko słabiutko |
Mathea poczytaj najpierw o co w tym temacie chodzi -.-
Str4t0s Wypas nick 8*10 ;) |
Str4t0s-7/10
+krótki i wpadajacy w ucho +oryginalny (niewątpliwie) -p150wn14 :) (plx?) |
Cytuj:
Slagolash Kojarzy mi sie ze Slashem z Guns 'n' Roses, a ponieważ kiedyś fajnie grali - 8/10 |
Nadal mój nie został oceniony ;(
|
.
sLAGoLASH masz w nicku wyraz LAG i słowo LASH co oznacza uderzenie (np batem) a więc masz 10\10 bo bijesz lagi batem
|
Slagolash
7/10 Skojarzenie ze Smeagolem (nie wiem dlaczego, ale coś w tym jest) z Władcy Pierścieni albo/i ze słowem golas[osoba naga/goła]. Dobra HaiS Druid na szybkiego skoro ci zależy; 6/10 Skojarzenie oczywiste; w tym trick z zawierającym się słowem SD.Ale eee... może coś ciekawszego?[Nie, żeby mój był ciekawy...] |
Hais Druid-8/10
+Czyżby nawiązanie do kasy? (hais=hajs=kasa) +Łatwy do zapamiętania |
slagolash - hmmm kolejny raz ten sam nick, no ale coz;] takie w miare klimatyczne ;] U EVUL:D 7/10 :evul:
|
REZERWEJSZYN!
De'sH Kojaży mi się z deszczem, jesienią. Taki trochę "angielski" przez apostrof. Ogólnie 7/10 |
Djkuter- mi sie kojazy z DJ Skuter :p . W sumie tak 5/10. Nic specjalnego.
|
Zagan:
Ciekawe i tajemnicze ... Może być. (ale może się kojarzyć z zgonem) |
ALBERT.... hmm, takie pospolite :P . Nie no, nawet nawet gdyby nie te duże litery. 5/10
|
ren + darn. Renifer + darn<cholera> 4-/10
|
str4t0s
6/10 Nawet fajny i podoba mi się że są w nim cyferki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |