Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
(Post 2622207)
jak wyobrazisz se dziesiatki tysiecy ludzi
|
Nie wyobrażam sobie, bo to nierealne, aż tylu kretynów by się nie znalazło, żeby narażać życie swoje / niszczyć życie rodziny / cokolwiek, bo rząd coś wprowadził.
Cytuj:
idacych ulica i rozwalajacych co sie da
|
Deportacja do Afryki, ludzie buszu do buszu. Ale jak już pisałem, piłka = agresja, co udowadnia fakt, że sytuacji zmian ustaw kibicowania dajecie ryzyko ogromnej wojny domowej. Jakby to była najważniejsza rzecz w życiu.
Cytuj:
rzad szybko by skapitulował zeby nie bylo nie potrzebnego rozlewu krwi.
|
Oh wcale by nie skapitulował, i wcale nie byłby niepotrzebny. Zauważ że jesteśmy w UE - mielibyśmy dwa wyjścia: pozbyć się tego problemu raz na zawsze, albo poddać się, co jest jednoznaczne z tym, że jesteśmy krajem słabym - papa UE.
Cytuj:
Wystarczylo by tylko troche ogarnietych ludzi ze zdolnosciami przywodczymi a wtedy nawet by można rząd zmienić.
|
Chyba za dużo grasz w gry wojenne i nie widzisz rzeczywistości.
Cytuj:
I nie mow ze nie , bo ludzie maja duza sile , niby jak obalilismy komune?
|
Nie sami, to po pierwsze. Po drugie twoja głupota i obsesja na punkcie piłki mnie przeraża. KOMUNA I PIŁKA, NOSZ KURWA TEN SAM POZIOM. Chyba synku nie wiesz co się działo za czasów komuny.
Cytuj:
glownie poprzez strajki wiec tu mozna zrobic to samo a nawet latwiej bo komunisci nie bali sie strzelac do ludzi a teraz w swiecie gdzie sa te jakies prawa czlowieka to bali by sie strzelac ostra amunicja.
|
Masz spaczoną psychikę. Każdy kto gotów byłby zabijać i podbijać kraj, bo zabronili mu nosić szaliki, jest chory psychicznie i to trzeba leczyć, a takich ludzi zamykać bo są niebezpieczni dla społeczeństwa. Weź jeszcze raz przemyśl to, co napisałeś, bo to naprawdę jest szczyt szczytu głupoty.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
(Post 2622208)
Nic nie poradzisz, kibice piłkarscy w Polsce na dzień dzisiejszy to potężna siła, czy tego chcesz, czy nie :)
|
Fanatycy i obsesyjni debile - tak. Kibice - nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets
(Post 2622215)
Gówno wiesz, wiec opuść ten temat z łaski swojej :). Skoro tak wiele masz do kibiców, po co tu zaglądasz w ogole ?
|
Bo co mi zrobisz :) Zaglądam, żeby przekonać się jak społeczeństwo może być pojebane, z rządzą mordu w oczach. Myślałem, że stereotypy są złe, ale w tym przypadku stereotyp kibica to baranek przy tym, jak to jest naprawdę.
Tylko mnie nie zabijcie, lol.
Cytuj:
Strajki Kibicuf Som Gupie! Lepiej Zrupy Strajk Pedaluf, Ubiezmy Sie Na Rurzowo Bendzie Spoko
|
Słotki jestesi, kotqu.