Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co wam się przydażyło najgorszego w życiu? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2307)

MatiCFC 28-01-2009 22:57

Po wcześniejszych dwóch filmikach, a raczej ich pierwszych 5 skeundach, tych nawet nie tykam kursorem myszki:P

Rocket Slayer 28-01-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikuslav (Post 2440432)

No właśnie w tym problem, że mnie przekierowuje najpierw na jakąś stronę z hasłem "100% Chinese free" a później na free-webcam...

EDIT
ok chyba mam ;x

EDIT2 (Po obejrzeniu filmików typu banana cannon, cock chopper itp)

Wiecie co, mam dosyć oglądania. Przy cock chopperze prawie zwymiotowałem. Chcę zapomnieć. To jest chore. Dobranoc.

Lasooch 28-01-2009 23:24

Od tego ostatniego aż mnie zabolało w kroku.

Angerfist 29-01-2009 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2440461)
Chcę zapomnieć. .

Ja też. ale to nie tak latwo
Po hvj ja to ogladalem ?
Duzo juz niby takich filmow "dla ludzi o mocnych nerwach" widzialem a naprawde to tylko mnie smieszyly, ten naprawde zaszkodzil mi bo kvrwa jest taki pojeba&&&& że japier****
sory za przeklenstwa ale inaczej tego nie mozna wyrazic.

Eee, te filmy z fistingiem to NIC w porównaniu z filmem z linku robaka

Slay 29-01-2009 09:22

Obejrzalem to 2guys1horse i nic. Myslalem, ze bedzie sie cos dzialo, a tu po prostu stosunek z koniem. =/

Rocket Slayer 29-01-2009 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angerfist (Post 2440687)
Eee, te filmy z fistingiem to NIC w porównaniu z filmem z linku robaka

Śmieszyło mnie - Banana Canon (błąd specjalny)
Brało mnie na wymioty - cock chopper (wg mnie mocniejsza wersja tego co robek dał, trzyma w napięciu hihi)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2440705)
Obejrzalem to 2guys1horse i nic. Myslalem, ze bedzie sie cos dzialo, a tu po prostu stosunek z koniem. =/

Te "po prostu" mnie zmiażdżyło :P

Btw - ten koleś po tym stosunku zginął z powodu krwotoku wewnętrznego, czy czegoś tam podobnego.

Cytuj:

jeśli obejrzenie któregokolwiek z tych filmików to NAJGORSZE wydarzenie waszych żyć to wam zazdroszczę.
Najgorsze wydarzenie w życiu? Nie sądzę. Prędzej najgorszy film. Gross

Lasooch 29-01-2009 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2440709)
Dla Slay'a to standard. Wychował się na wsi -.^

Btw - ten koleś po tym stosunku zginął z powodu krwotoku wewnętrznego, czy czegoś tam podobnego.

Akurat 2guys1horse jest dość słabe. Mnie nie rusza. Nie takie rzeczy ze zwierzętami są na necie.

Swoją drogą, jeśli obejrzenie któregokolwiek z tych filmików to NAJGORSZE wydarzenie waszych żyć to wam zazdroszczę. A jeśli nie - niezły offtop się zrobił.

Erhion 29-01-2009 13:26

Zieew. To, że na świecie żyją pojeby to akurat nikogo dziwić nie powinno.

Filmik właśnie obejrzałem (ten z penisami i ich rozpiepszaniem wszelakimi sposobami) i choć było kilka ostrych momentów to jakoś specjalnie mnie nie rusza.

A teraz wcinam śniadanko/

Ulrikk 29-01-2009 13:38

Rozumiem widzieć to w rl i nie wytrzymać , ale jakim cudem filmik może doprowadzić do wymiotów?

Rocket Slayer 29-01-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2440943)
Rozumiem widzieć to w rl i nie wytrzymać , ale jakim cudem filmik może doprowadzić do wymiotów?

Hmm widać niektórzy tak reagują... każdy podchodzi do tego inaczej -.^

Slay 29-01-2009 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket frajer
Dla Slay'a to standard. Wychował się na wsi -.^

Moze nie 'wychowal', ale spedzil ladny kawal zycia. Ja przynajmniej mam pewnosc, ze nie jestem potomkiem Polki zgwalconej przez SSmana. =)

Dr.Unknown 29-01-2009 14:31

"One guy one cup" lepsze.

Ascaron 29-01-2009 14:42

Temat o najgorszych wydarzeniach w życiu a wy tutaj z filmikami jak rozcinają sobie pały, albo jak uprawiają stosunki z końmi. Uspokójcie się. Osobiście w pierwszych sekundach wymiękałem. :o

Rocket Slayer 29-01-2009 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascaron (Post 2441008)
Temat o najgorszych wydarzeniach w życiu a wy tutaj z filmikami jak rozcinają sobie pały, albo jak uprawiają stosunki z końmi. Uspokójcie się. Osobiście w pierwszych sekundach wymiękałem. :o

Fakt, trochę to zeszło z kursu =) Kto zaczął?

@slaj
Ojojoj, następnym razem napiszę, że żartuję bo widać to niektórych bardzo dotyka -.^

Cytuj:

Ja przynajmniej mam pewnosc, ze nie jestem potomkiem Polki zgwalconej przez SSmana.
skoro nie Polki...
Cytuj:

..i jak to po prostu kolejny stosunek z koniem toooo :
http://images28.fotosik.pl/319/999f1f482f9535d3.jpg

Argen 29-01-2009 16:50

@all up

Haha, słabiaki z was, ja przy takich filmikach to sobie wale (lol).
A na serio to widziałem chyba wszystkie z tych podanych przez was, i jakoś żyje.

MoonDurus 03-02-2009 22:08

najgorsza sytuacja w życiu to jak laska cię rozpali rozpali ty już podniecony na maxa i ona mówi ze nie chce i ze tak sie tylko bawiła. To jest HARD CORE ! bo zastanawiasz sie czy nie wyjąc i se samemu nie zrobić dobrze ale nie wypada tak ;D i trzeba sie męczyć

Xevez 03-02-2009 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoonDurus (Post 2449953)
najgorsza sytuacja w życiu to jak laska cię rozpali rozpali ty już podniecony na maxa i ona mówi ze nie chce i ze tak sie tylko bawiła. To jest HARD CORE ! bo zastanawiasz sie czy nie wyjąc i se samemu nie zrobić dobrze ale nie wypada tak ;D i trzeba sie męczyć

noooo to chyba najgorsze, co może człowieka w życiu spotkać... >.>

CsCiacho 03-02-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoonDurus (Post 2449953)

To niesamowite jakie czlowieka refleksje nachodza w wieku 12 lat..

MoonDurus 03-02-2009 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CsCiacho (Post 2449985)
To niesamowite jakie czlowieka refleksje nachodza w wieku 12 lat..

nie mam 12 lat.

Snopeczek 03-02-2009 22:49

dobrze, że chociaż ''nie wyjął'' i nie miał 40 minutowej ejakulacji z kolegami..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.