![]() |
Po wcześniejszych dwóch filmikach, a raczej ich pierwszych 5 skeundach, tych nawet nie tykam kursorem myszki:P
|
Cytuj:
EDIT ok chyba mam ;x EDIT2 (Po obejrzeniu filmików typu banana cannon, cock chopper itp) Wiecie co, mam dosyć oglądania. Przy cock chopperze prawie zwymiotowałem. Chcę zapomnieć. To jest chore. Dobranoc. |
Od tego ostatniego aż mnie zabolało w kroku.
|
Cytuj:
Po hvj ja to ogladalem ? Duzo juz niby takich filmow "dla ludzi o mocnych nerwach" widzialem a naprawde to tylko mnie smieszyly, ten naprawde zaszkodzil mi bo kvrwa jest taki pojeba&&&& że japier**** sory za przeklenstwa ale inaczej tego nie mozna wyrazic. Eee, te filmy z fistingiem to NIC w porównaniu z filmem z linku robaka |
Obejrzalem to 2guys1horse i nic. Myslalem, ze bedzie sie cos dzialo, a tu po prostu stosunek z koniem. =/
|
Cytuj:
Brało mnie na wymioty - cock chopper (wg mnie mocniejsza wersja tego co robek dał, trzyma w napięciu hihi) Cytuj:
Btw - ten koleś po tym stosunku zginął z powodu krwotoku wewnętrznego, czy czegoś tam podobnego. Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, jeśli obejrzenie któregokolwiek z tych filmików to NAJGORSZE wydarzenie waszych żyć to wam zazdroszczę. A jeśli nie - niezły offtop się zrobił. |
Zieew. To, że na świecie żyją pojeby to akurat nikogo dziwić nie powinno.
Filmik właśnie obejrzałem (ten z penisami i ich rozpiepszaniem wszelakimi sposobami) i choć było kilka ostrych momentów to jakoś specjalnie mnie nie rusza. A teraz wcinam śniadanko/ |
Rozumiem widzieć to w rl i nie wytrzymać , ale jakim cudem filmik może doprowadzić do wymiotów?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"One guy one cup" lepsze.
|
Temat o najgorszych wydarzeniach w życiu a wy tutaj z filmikami jak rozcinają sobie pały, albo jak uprawiają stosunki z końmi. Uspokójcie się. Osobiście w pierwszych sekundach wymiękałem. :o
|
Cytuj:
@slaj Ojojoj, następnym razem napiszę, że żartuję bo widać to niektórych bardzo dotyka -.^ Cytuj:
Cytuj:
http://images28.fotosik.pl/319/999f1f482f9535d3.jpg |
@all up
Haha, słabiaki z was, ja przy takich filmikach to sobie wale (lol). A na serio to widziałem chyba wszystkie z tych podanych przez was, i jakoś żyje. |
najgorsza sytuacja w życiu to jak laska cię rozpali rozpali ty już podniecony na maxa i ona mówi ze nie chce i ze tak sie tylko bawiła. To jest HARD CORE ! bo zastanawiasz sie czy nie wyjąc i se samemu nie zrobić dobrze ale nie wypada tak ;D i trzeba sie męczyć
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobrze, że chociaż ''nie wyjął'' i nie miał 40 minutowej ejakulacji z kolegami..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |