![]() |
Wow Nowy Update
WoW nie moge sie doczekać na ten nowy update !! 8o
ciekawe co bedzie dla FACC ale ja i tak sobie kupuje PACCA po wakacjach :] :p No to papa :) _____________________________________ :] :D :] :D :] :D :] :D :] :D -br? -sim -fri ikanz blz? -mi no hev :] :D :] :D :] :D :] :D :] :D |
Dabek i Maximus XI maja racje ;P Jak było by tak jakby wiekszość by chciala (czyli ci co nigdy nie posiadali pacca i strzelali sie że wiekszosc Upa idzie dla nich) mozna by porównac to do Krowy. Pacce karmią Facce doją.Pff ja tez bym nie kupowala pacca wiedzac ze i tak będe sobie latac po Ank itd. niezła polityke tu niektórzy prowadza, a za Herezje sie wiesza ;p.
|
Wedlug mnie pacc jest po to zeby miec domek i zeby w nim runki trzymac bo sie w dp nie mieszczą. Statki, oraz premy tez sa wazne. Ale z tym update bedzie tak jak z Ankrahmun. Wielka podnieta a sie znudziło kazdemu po jakimś czasie. Moge sie mylic.
|
Brak tytułu;)
Jak dla mnie pacc nie tylko jest po to żeby mieć domek ale i lepiej trenować na nowych potworkach i na nowych miejscach nie dostępnych dla FACC'A.Ale to tylko tak na marginesie :p
|
I znów batalia o pacc i facc. Dlaczego każdy update wprowadza tyle zamieszania? Ja osobiscie mialem pacc i jakos nie czulem sie z nim super wyrozniony, owszem dostep do roznych miejsc sprawia wiele frajdy ale pozniej robi sie to nudne, bo wbrew pozorom rowniez w miejscach dla pacc huntuje wielu ludzi co nie powoduje tego iz moglbym czuc sie w 100% szczesliwy z jego posiadania :P.
|
Cytuj:
|
Ja chciałbym jakieś nowe czary dla sorcka ;p i nowe questy szczególnie na rooku na mainie zresztą terz.
Nowe bronie, potworki i rzeby bylo to dostepne dla FACC xeris Sorcerer :mag: Berylia :cup: lvl 12 mlvl 12:mag: |
A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow. Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :] |
Cytuj:
Byłem, przeczytałem, skomentowałem. |
Nie moge sie doczekaćtego update bo chyba sobie kupuje pacca więc sobie pozwiedzam. Ale mam nadzieje że zrobią cośtakiego jak Distanse ring :/ bo axe club sword jest power do fista też a nic do dista nie ma :( . Ja sam jestem palem to mi to przeszkadza :P .
|
Ja mam tylko nadzieje ze Zrobia nowe czary dla druidow.. Dadza w Anni TH..
alebo zeby mozna bylo wymienic Beara na TH no i jakis byle jaki czar runiczny dla najta by sie przydal.. |
Nowy update
Ja sam nie wiem, każdy się Cieszy tym updatem tak jak i Ja.
Ale nie pamietacie Jak bylo Z Ankrahmun? B) Powiem Wam ze w pierwszych dniach nie ma co tam Plywać, bo ludzi tam bedzie od Ch...a :evul: Ale myśle że fajnie się to zapowiada I bedzie niezła Zabawa. Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup: |
A co to jest ten TEST SERVER, nie wiem bo jeszcze zadnego upgata duzego nie przezylem. Czekam i myśle ze będzie fajnie :D
|
Wieck kolego test server jak sama nazwa wskazuje jest to server do testowania gry po update. spotykają sie tam wszyscy tibijczycyy z kazdego servera i jak umesz nie martw sie bo tak naprawde to bedziesz mial wysztko ok =] 0 dedow, wszystko tak jak dales ostatniego loga przed update
|
Cytuj:
,a za kilka dni bede mial pacc :) |
Niech cipowie się lepiej zajmą serverami i problemami z kickami i lagami a nie dodają nowe tereny... Co mi po nowcyh terenach jak zanim tam dojde 5 razy mnie rozłączy 80 zlaguje i 3 dednie bo mnie peker po drodze zabije jak kicka dostanę....
|
dluugaa rzeeeeeeekaaaaaaa
eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews? |
@up
to nie wymysl na tibia.pl tez tak jest. |
Cytuj:
|
hehe spoko jak bedzie ta rzeka :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |