Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Menthor 14-06-2005 19:04

Wow Nowy Update

WoW nie moge sie doczekać na ten nowy update !! 8o
ciekawe co bedzie dla FACC ale ja i tak sobie kupuje PACCA po wakacjach :] :p
No to papa :)
-fri ikanz blz?
-mi no hev
:] :D :] :D :] :D :] :D :] :D

Asieks 14-06-2005 19:52

Dabek i Maximus XI maja racje ;P Jak było by tak jakby wiekszość by chciala (czyli ci co nigdy nie posiadali pacca i strzelali sie że wiekszosc Upa idzie dla nich) mozna by porównac to do Krowy. Pacce karmią Facce doją.Pff ja tez bym nie kupowala pacca wiedzac ze i tak będe sobie latac po Ank itd. niezła polityke tu niektórzy prowadza, a za Herezje sie wiesza ;p.

nygga 14-06-2005 20:16

Wedlug mnie pacc jest po to zeby miec domek i zeby w nim runki trzymac bo sie w dp nie mieszczą. Statki, oraz premy tez sa wazne. Ale z tym update bedzie tak jak z Ankrahmun. Wielka podnieta a sie znudziło kazdemu po jakimś czasie. Moge sie mylic.

Noro 14-06-2005 20:27

Brak tytułu;)

Jak dla mnie pacc nie tylko jest po to żeby mieć domek ale i lepiej trenować na nowych potworkach i na nowych miejscach nie dostępnych dla FACC'A.Ale to tylko tak na marginesie :p

redfaction 14-06-2005 21:07

I znów batalia o pacc i facc. Dlaczego każdy update wprowadza tyle zamieszania? Ja osobiscie mialem pacc i jakos nie czulem sie z nim super wyrozniony, owszem dostep do roznych miejsc sprawia wiele frajdy ale pozniej robi sie to nudne, bo wbrew pozorom rowniez w miejscach dla pacc huntuje wielu ludzi co nie powoduje tego iz moglbym czuc sie w 100% szczesliwy z jego posiadania :P.

Pavlos90 15-06-2005 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kerin Tale
wszyscy tak cfaniakują....."nie podoba sie update tylko dla Pacc, to nie graj" itp itd. a jestem ciekawy co byście gadali na ich miejscu gdybyście to wy mieli FACCA...zapewne byłoby to samo co teraz kazdy z bezpłatnym kontem pisze...

OMG ... Chyba kazdy zanim mial pacc to mial FACC ... Ja jakos mialem FACC i nie pisalem takich beznadziejnych postow tylko zbieralem na PACC a nie marnowalem czas i teraz mam pacc ... omg ...

Karmelek 15-06-2005 17:37

Ja chciałbym jakieś nowe czary dla sorcka ;p i nowe questy szczególnie na rooku na mainie zresztą terz.
Nowe bronie, potworki i rzeby bylo to dostepne dla FACC

xeris Sorcerer :mag:
Berylia :cup:
lvl 12
mlvl 12:mag:

Pasozyt Umyslu 15-06-2005 18:25

A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow.

Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :]

Hawkes 15-06-2005 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pasozyt Umyslu
A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow.

Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :]

taaa..... a ja jestem Święty Mikołaj. Użytkownicy z PACC to na tibii zdecydowana mniejszość, więc nie ma się za bardzo z czego cieszyć (mimo że przez pierwsze pare dni wiekszosc PACCów wyemigruje do dżungli, to nie da to większego efektu)

Byłem, przeczytałem, skomentowałem.

Lodzik01 15-06-2005 19:36

Nie moge sie doczekaćtego update bo chyba sobie kupuje pacca więc sobie pozwiedzam. Ale mam nadzieje że zrobią cośtakiego jak Distanse ring :/ bo axe club sword jest power do fista też a nic do dista nie ma :( . Ja sam jestem palem to mi to przeszkadza :P .

Xelede 15-06-2005 21:00

Ja mam tylko nadzieje ze Zrobia nowe czary dla druidow.. Dadza w Anni TH..
alebo zeby mozna bylo wymienic Beara na TH no i jakis byle jaki czar runiczny dla najta by sie przydal..

Czubi 15-06-2005 21:37

Nowy update

Ja sam nie wiem, każdy się Cieszy tym updatem tak jak i Ja.
Ale nie pamietacie Jak bylo Z Ankrahmun? B)
Powiem Wam ze w pierwszych dniach nie ma co tam Plywać, bo ludzi tam bedzie od Ch...a :evul: Ale myśle że fajnie się to zapowiada I bedzie niezła Zabawa.
Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo
BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup:

t0mecki 15-06-2005 21:50

A co to jest ten TEST SERVER, nie wiem bo jeszcze zadnego upgata duzego nie przezylem. Czekam i myśle ze będzie fajnie :D

ragafewee 16-06-2005 13:42

Wieck kolego test server jak sama nazwa wskazuje jest to server do testowania gry po update. spotykają sie tam wszyscy tibijczycyy z kazdego servera i jak umesz nie martw sie bo tak naprawde to bedziesz mial wysztko ok =] 0 dedow, wszystko tak jak dales ostatniego loga przed update

Tede Maedhros 18-06-2005 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubi
Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo
BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup:

Napewno beda nowe questy,pozatym ja tez sie nie moge doczekac nowego update podobno ma byc najlepszy z wszystkich ktore do tej pory zrobiono
,a za kilka dni bede mial pacc :)

Royal Drizt 18-06-2005 21:34

Niech cipowie się lepiej zajmą serverami i problemami z kickami i lagami a nie dodają nowe tereny... Co mi po nowcyh terenach jak zanim tam dojde 5 razy mnie rozłączy 80 zlaguje i 3 dednie bo mnie peker po drodze zabije jak kicka dostanę....

Ponury 18-06-2005 22:06

dluugaa rzeeeeeeekaaaaaaa

eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews?

Dowizul z Inferny 18-06-2005 22:26

@up

to nie wymysl na tibia.pl tez tak jest.

Dr. Omader 18-06-2005 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ponury
eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews?

Tibia.pl, tibiabr.com i tibianews.net dostaly jakis czas temu mape od cipsoftu calej powierzchni tibii i wlasnie z ta rzeka jest mapa. Jesli CipSoft nie zmienil planow to bedzie tez w ostatecznej wersji ;)

Ponury 19-06-2005 07:25

hehe spoko jak bedzie ta rzeka :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.