![]() |
juz zrobilem sreena z paskiem i godzina tylko jak sie wkleja???
|
brawo... klikam na odswiez co 3s i pojawia sie kilka nowych postwo.. ale tempo... a co do serv. zalogowalem sie niestety postac na eterni nie chciala sie odpalic za to na lunarze poszla... poganialem kilka sec... zrobilem logouta... loguje sie jeszcze raz i no serv. run.
moze po prostu caly czas sie logujcie zamiast pierdolic co?? to nie czat... |
Verino: wysli go do mnie mailem ([email protected]), a ja go umieszcze. Tak bedzie chyba szybciej.
|
czyli za chwile wł±cz± cał± JEEEEEEEEEE
|
Cytuj:
wyslij tu najpierw bo jak na forum to sam nie wiem |
a moze jednak?
Jest duzo prawdopodobienstwo, iz jednak obaj panowie kiczu nie laduja. Mnie na chwile zalogowalo juz na serwer i pojawilo sie menu wyboru chara - niestety po wybraniu mnie wywalilo. Jednak jest to dowod, iz serwery faktycznie albo juz pracuja albo sa wlaczane.
|
parti masz dobrego pomysla, no dawaj przeslij mu szybko!!
|
I znowu nie działa ;(
|
ok Parti
|
Verino daj se spokuj z lamuchami... Ja wierze ze dziala bo mi tez dziala tylko hasla mi nie przyslali jeszcze.... Ejjj i jak stan konta? Z przed reseta czy dzien wczesniej????
|
Panowie ja naprawde nie klamie Isara dzialala z 10 minut przed chwila mnie wywalilo ale zdazylem skosic zborze w Ab'dendriel.
|
Ej wiecie którym serverem z kolei jest Eternia
|
Na Eterni nie działa ;(
|
nie wciskaj kitu Isara nie działa i nie działała :(
|
mi isara i eternia niechce chodzic na jakich swiatach wy gracie ze muwicie ze wam chodzi giera
|
Niewiem :/
|
kurwa awaria
Wieze innym ze im wchodzi a mnie nie
niewiem od czego t o zalezy wpisuje nowe chaslo i numerek a tu ni huja nic dupa nie ma tylko ten debilski napis ze serwer jest wylaczony :P hmm moze jaka jest kolejnos wlaczania swiatow ze niektozy moga na swoj swiat wejsc a inni nie ja jestem z danubii i dupa wejsc niemoge |
Toz qrwa sie na Isare normalnie zalogowalem pogralem 10 minut i znowu server wylaczyli.
|
Ludzie może oni wł±czyli tylko żeby sprawdzić czy wszystko działa, albo CIPOWIE se jaja robi±
|
ej sluchajcie
a wy dostaliscie nowe numerki bo ja nie ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |