![]() |
hyxorku ja po ciebie nie chcialem wpasc , to roger chcial a jak mi pz minelo to wpadlem i cie u*****lem na ue ^^ ja moge dawac camy jak chcecie bo ssow nie robie ;p na non pvp jeszcze nigdy nie gralem :( a expic nie expie za duzo :P ilosc godzin online robi swoje ;) ech szkoda twojego 73 knighta ktorym juz nie poexpisz ;* zreszta . mam na was wy je bane :P
|
Ehh te pomyłki :( żal coś na forum wklejać :o
19:33 You lose 91 mana blocking an attack by Area Aaron. 19:33 You lose 233 hitpoints due to an attack by Area Aaron. 19:33 Area Aaron [61]: exevo gran mas flam Bez mana shielda bym pad, miło. |
miales farta ze w czas przestalem bic ;)
|
Jakoś ci to szło, ale pomyłki się zdażają.:p
|
ok . zaloguja bedzie kolejna proba >.< tym razem sie uda
|
Jednak jesteś noobem i mam chyba za dobre pvp dla was :/ smutne, a miałem pare minut pz ;]
na 30ed wpadli 04:24 You see Xolalek (Level 66). She is an elite knight. She is Member of the Shottas. 04:21 You see Sky Roger (Level 103). He is an elite knight. 04:22 You see Danity Nightrider (Level 55). He is an elder druid. He is Crystal clear of the Clean. |
danity relognal palo ;/ a ladny deep miales :S z 2 h :( niezle nas wykiwales na trollach ale i tak padniesz :)
11:57 Area Aaron [61]: ritual 11:57 Lynda: I'm glad to tell you that I have finished the ritual, Area Aaron. Here is your new wand. I hope you carry it proudly for everyone to see. |
Area Aaron, przestań sapać jak królik, który wali konia. I tak jesteś tylko pionkiem w tej gilidii. Nie myśl, że Szwedzi będą Ciebie traktować tak jak teraz, przez cały czas. Z nimi nigdy nic nie wiadomo. Jednego dnia chodzisz z takim na hunty, pkujesz i robisz questy, a następnego dnia leje Ciebie z kumplami i mówi Ci, że masz hunta. Ciesz się taką pozycją, póki jeszcze możesz. Jeszcze tylko troche czasu, tylko trochę...
|
i co bedzie ? =/ kr wracaja :P czuc to
|
Wracają czy nie, ja osobiście przeczuwam, że ta wojna nie będzie mieć końca. Zresztą na dobrą sprawę, to ona się ciągnie już od ponad roku.
|
Aug 19 2008, 23:47:28 CEST Killed at Level 63 by Herr Yxa
and by Akan Thyrol przy takim masslogu nie mialem szans xD ale na battle dostali za swoje :DDDDDDDDDDDDD |
Witam,jest tu ktoś normalnie grający,nie tylko pk ? Bo chciałbym se tu pograć,mam spore doświadczenie i wytrenowałem na inferna już knighta 12 lvl 65/65 skile i nie trenie dalej bo mnie ubili bez powodu ehhhh wesprze ktoś mnie ?
Da się tu grać normalnie ? Mój nick xisterr |
no tak wiec Leerg czyli ja nie jestem Sanelma wiec nie wciagajcie mnie w wasze spory xD
|
@Xister
zacząłeś identycznie jak ja, obecnie mam 28lvl knight i żyje;) prób ubicia mnie było mnóstwo,ale jakoś fartem przeżyłem wszystko, mówisz że jesteś doświadczony to sobie poradzisz |
a da się tu normalnie grać ? jest duże PA ? bo grałem na dolera i uciekłem przez pa właśnie stamtąd ;p
|
Na Dolerze jest jeszcze gorzej. Tutaj też nie jest lekko i wszystko wskazuje na to, że będzie coraz gorzej. Bez wt i kumpli nie ma co zaczynać tu gry.
|
|
Gratulacje ^
Lol ten addon na 69 lvlu ? Fake ? ... |
Na 60 go mialem o.o to Inferna .
|
helheim
http://img359.imageshack.us/img359/9214/helheimew0.jpg
http://img359.imageshack.us/img359/h...jpg/1/w737.png Helheim, ostrroooo ;P I niezly fun :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |