Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

dubros 04-09-2005 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
niesamowici ludzie mówie o roger vania i innych dw.wy naprawde nie pijcie więcej bo macie dziury w mózgu.nie pamiętacie trapa w eleveatorze w który zgineli prawie wszyscy oprócz radeny silva(ehh kielon co za koleś(roger vania był autorem trapa wraz z ironusem...a ty lamusini sam wypowiedziałeś im wojne jak było loa~~było was w *** dużo w***aliście.

lamus ty wypowiedziales wojne rafamanowi tez bylem w loa i z tego co pamietam on zaczol a pare godzin po wojnie 50%gildi wyszla dlatego w kazdej gildi sa *** tak jak w era zero zaczela sie wojna wyszli ale niektorzy powrocili ale np dasha de'juve powiedzial mi ze niebedzie bil sie z kumplami to mam pytanie ? po co wogole do gildi wchodzil jak to bylo pewnie ze bedzie wojna!!!!!!!!!!!! ja niewiszylem jak zaczela sie wojna zostalo 10~ osob w gilid ale niechcialem wyjsc poniewaz fosfik huncil za free kolegow wiec zostalem no i po jakims czasie tacy ludzie jak vorith falain arris wkoncu wrocili :) brawo dla nich ^^ ale np dasha de juve dalej se expic i ***ie ja ta ze padaja od nas ludzie.. tlumaczy sie tym ze zna vanhels'inga z rla i niechce sie z nim bic jakos tetuni i arathorn to kumple z rla a tetuni zabil arathorna wojna to wojna i niema kumpli w przeciwnej gildi ... tak samo darh thork kolega morxima i corala a jak fosfik napisla ze ich hunci to nawet nic nienapisal ze to jego koledzy itd tylko poszedl sie bic ... niema kolegow na wojne chyba ze spy ^^

Lord-Jacko 04-09-2005 17:27

Nom ale wiesz czasami trudo sie zmusic by zabic jakiegos qmpla bo to lekka lipa :D to tylko gra !:D

dubros 04-09-2005 20:41

jak "kumpel" z innej gildi mnie bije to czemu ja go mam niebic?

Lord-Jacko 04-09-2005 21:44

no jesli juz on cie bije to znaczy ze chyba nie do konca jest twoim qmplem chyba ze robi to 4 fan :D ale jak cie bije to ty go potraktuj SD'kiem albo bolcikiem:D

bykuu 05-09-2005 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
RADENA posłała ludzi jak wszyscy zgineli to dała loga(raczej dał.eh kielon brzydallllll)

synku, kielon nawet nie powachal konta radeny silvy, ta postac stworzyla goska i grala na nim z gregorem
a kielon w tym czasie gral na hibernii na lifely sorcerer

bejo000 05-09-2005 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord-Jacko
Nom ale wiesz czasami trudo sie zmusic by zabic jakiegos qmpla bo to lekka lipa :D to tylko gra !:D

To gra, wielu kumpli z którymi znam sie w rl w Tibii są wrogami, to całkiem inny świat, i lojalność nic do tego nie ma ;p

Morximal 05-09-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros
lamus ty wypowiedziales wojne rafamanowi tez bylem w loa i z tego co pamietam on zaczol a pare godzin po wojnie 50%gildi wyszla dlatego w kazdej gildi sa *** tak jak w era zero zaczela sie wojna wyszli ale niektorzy powrocili ale np dasha de'juve powiedzial mi ze niebedzie bil sie z kumplami to mam pytanie ? po co wogole do gildi wchodzil jak to bylo pewnie ze bedzie wojna!!!!!!!!!!!! ja niewiszylem jak zaczela sie wojna zostalo 10~ osob w gilid ale niechcialem wyjsc poniewaz fosfik huncil za free kolegow wiec zostalem no i po jakims czasie tacy ludzie jak vorith falain arris wkoncu wrocili :) brawo dla nich ^^ ale np dasha de juve dalej se expic i ***ie ja ta ze padaja od nas ludzie.. tlumaczy sie tym ze zna vanhels'inga z rla i niechce sie z nim bic jakos tetuni i arathorn to kumple z rla a tetuni zabil arathorna wojna to wojna i niema kumpli w przeciwnej gildi ... tak samo darh thork kolega morxima i corala a jak fosfik napisla ze ich hunci to nawet nic nienapisal ze to jego koledzy itd tylko poszedl sie bic ... niema kolegow na wojne chyba ze spy ^^

dlatego ja cie kofam :P

Rzeka 05-09-2005 20:49

Era jest moim idolem :) podobne era teraz wygrywa wojne :cup:

Lindlay 06-09-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeka
Era jest moim idolem :) podobne era teraz wygrywa wojne :cup:

Moja idolka to Doda Elektroda !!!!!!!!!! ONA JEST TAKA SUPER =DD Ja *******e Era to taki zespol choralny ( nie wiem czy dobrze napisalem o.0 ) :f

Lord-Jacko 06-09-2005 13:09

chętnie bym pospiewal z erą :D jesli to chorek ew moglbym zagrac na lutni albo gitarce :D

Telupeje 06-09-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Moja idolka to Doda Elektroda !!!!!!!!!! ONA JEST TAKA SUPER =DD Ja *******e Era to taki zespol choralny ( nie wiem czy dobrze napisalem o.0 ) :f

Mandaryna for ever!!!!!!!!!!

Lord-Jacko 06-09-2005 22:15

Ciasteczkowe Potwory rox tak jak i Mandarynka nasz :D soczysta :P YEah
Arathor Yrverion Sep 03 2005, 22:46:12 CET Killed at Level 103 by Fosfik
and by Kymil OPS
OO yeah CAfuze nie ma juz banka :D bedzie pocinal
Sa jakies nowsze fragi:O?

S1wy 07-09-2005 08:22

O 5 dni nie bylo zandej wieszkej bitwy, z powodu panujacych lagow na serverze.

/Titaco

Realm 07-09-2005 09:14

@s1wy

rotfl lagi na Arcanii? mwhaha tam sa straszne lagi, byc moze bedziee jakas cofka serwa :o jak zaczely sie lags mi ~piatek to postanowilem sprawdzic jak jest na innych serwach - nic.

btw. teraz gdyby doadac wF + CP + e0 to pasek przewijania byl by poltora raza dluzszy niz czlonkow dpft. :s

a i bitw brakuje xd

Morximal 07-09-2005 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Realm
@s1wy

rotfl lagi na Arcanii? mwhaha tam sa straszne lagi, byc moze bedziee jakas cofka serwa :o jak zaczely sie lags mi ~piatek to postanowilem sprawdzic jak jest na innych serwach - nic.

btw. teraz gdyby doadac wF + CP + e0 to pasek przewijania byl by poltora raza dluzszy niz czlonkow dpft. :s

a i bitw brakuje xd

Jest nas okolo 130 razem
a te lagi to mi newry niszcza , wracam ze szkoly chcem sie pobawic troche a tu lagi ;/

Lindlay 07-09-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Jest nas okolo 130 razem
a te lagi to mi newry niszcza , wracam ze szkoly chcem sie pobawic troche a tu lagi ;/

Mowilem ci "Zadzwon na 9393 i zglos ze masz problemy z niemieckimi serverami" a ty "nie nie to lagi od tibi" i potem narzekasz... pozatym gratz Arathora.. ktory owner wtedy gral :D ?

bejo000 07-09-2005 22:11

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Mowilem ci "Zadzwon na 9393 i zglos ze masz problemy z niemieckimi serverami" a ty "nie nie to lagi od tibi" i potem narzekasz... pozatym gratz Arathora.. ktory owner wtedy gral :D ?

HuaHuahua! Dobre!! jaki Ty dowcipny! Muahahahaa niezłe naprawde! Hahahahahahahahaha... -.-"

Ludzie, co jest z waszym poczuciem humoru? =|

Lord-Jacko 07-09-2005 22:46

No lagi beda jeszcze troche niestety :P ale moze cipki cos wymysla

S1wy 07-09-2005 23:43

hmm mi chyba powoli przechodza...

/Titaco

Lord-Jacko 08-09-2005 09:25

Offowalismy troche:D Daj boze nie przejda lagi to jeszcze sie rozegra jakas bitwa na pewno :P Prez podobne lagi zninal Ares slyszalem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.