![]() |
@up
moze i wrocisz ale napewno nie tym charem<-- |
Jak przegracie wojne to bedziecie mieli tyle do gadania ze hoho -.-
|
Cytuj:
heh wiem coś o tym ;) wracaj bo mi sie samemu z naszego miasta niechce grać :P |
http://rapidshare.de/files/6251773/s...aaaar.rec.html
Filmik jak Julia pada .. Niestety widac tylko to jak ona pada bo jest krecony przez Julie. Enjoy :D |
Cytuj:
|
Tak kazdy mowi jak przegrywa wojne -.-
|
Cytuj:
|
tak tak :p
|
Cytuj:
Hail ! |
@Endinio nie odpowiedziales czy wojna bez liama nadal tak bedzie wygladac...
|
Cytuj:
No wogule ty nie miales nigdy dwoch ownerow. 3 osoby przez pewien czas graly na twojim koncie wiec nie pierd00l ze Jaiheria albo Nunek sie nie logowali na twojego chara ;) Btw.Jestes ciemny czy nie umiesz czytac?:> |
Cytuj:
|
Ale sie Saint Gorgio nasiedzial w RoMie .... On wogle nie mysli, bo teraz nawet nie ma Waszego poparcia- jak byl w RoMie to chociaz ktos go "chronil"
|
@Sting Dzieki za odpowiedz...
Saint Gorgio rzeczywiscie sie nie popisal teraz nikt go nie chroni lecther chce go ubic MI tez go ubije jak nie bedzie nikogo Ciekawszego z RoM na celowniku... |
Ta wojna nie jest taka zla wczoraj swojo postacio na aurea wylotowalem z deda 300 brustek i vamp shielda :p :p B)
|
@DR.Byczek Z kogo? Bo wczoraj padly 3 osoby, z czego watpie zeby Julia, Konuwed albo Gyxorio nosili 300 burstow ze soba ale moge sie mylic.
|
Cytuj:
|
lol
@DR.Byczek jak na filmie widać Julia miała AoL (może nie każdy oglądał) a znając życie to Gyxorio palladyn by nienosił burstów tylko prędzej Power Belty jak coś :) Iq=80-? Pozdro Ninjas ;)
|
A czy ja jestem niespokojny? :p
|
nie no sting naprawde sadzisz ze ja mialem ownerów?
jestes lol i tyle:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |