![]() |
mojego orka tez nikt nie komenci :( zkomencij ktos jest na 9 stronie :P
|
Bardzo dobra jest praca Lafiny (z dwarven bridge) i ta na poczatku z summonowanym dragon lordem :) niestety nie pamietam nicka autora
|
Praca Xxxardasss'a to dokładnie przerysowany wampir z gry magia i miecz.
Można więc powiedzieć że to kolejny już plagiat. |
Praca Cor Tibiarza to potwór z gry " Gothic 2 " radze modkom spradzic czy nie zostala sciagnieta ze strony Gothica ( np. www.gothic.g4ce.pl/ , www.gothic.pl/ , www.gothic.phx.pl/) Apropo ten potworek to Ork Elita...
|
@up
jest na gothic.phx.pl ale o wiele ladniejszy ja rysowalem tego patrzac na tamten i wyszedl mi o wiele gorzej :P a u mnie przedstawia on orc guarda nowego orka- powinien byc taki w tibii dla urozmaicenia :P |
Pomocy!! powiecie jak sie wkleja zdjecia prosze mam swoja prace do pokazania:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiem tyle... bardzo ladnie odwzorowales tego orka... poprsotu wzorowo... :evul: Pozostawiam o bez komentarza , proze tylo o porownanie 2 rysonków... praca cor tibiarza oraz ta praca... http://www.gothic.phx.pl/galeria/dis...lbum=17&pos=12 Gdzie sie uczyles az tak dobrze odwzorowywac rysunki? tez bym tak chcial... :evul: :p :] :D |
CZy ktos mnie poslucha!!!! JAK sie wkleja zdjencia na forum prosze powiecie blagam was ;( ;( ;(
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=24 |
Cytuj:
|
@up
czlowieku myslisz ze to takie latwe ze ja wchodze widze orka, biore olowek i od razu mam orka? Musialem go wiele razy poprawiac, cala reke raz mu mazalem, glowe, i w ogole sie meczyl prawie 6 godzin!!!! Jest to w mojej wersji ork guard-powinni zrobic go w tibii, jest ork lider, ork wlocznik a brak guarda ;) |
A ja chciałabym powiedzieć, że oglądając prace doszłam do wniosku że więcej niż połowa to obrazki,szkice itp pościągane z przeróżnych stron. :confused: a z tego co dowiedziałam się czytając regulamin to nie o to w tym konkursie chodzi ;) ale musze przyznać że autorzy niektórych ostatnio dodanych prac wzięli sobie na poważnie ten konkurs i bardzo mnie to cieszy ;) B) Życze wszystkim którzy swoje prace namalowali sami szczęścia i :cup: konkursu ;)
P.S. Uważam że nie powinno być prac komputerowych ponieważ to nie dana osba ją robi tylko komputer ale coż nie ja ustalam regulamin Pozdro dla Adminów ;) P.S.1. Ja sama jeszcze dokańczam moją prace sądze że za pare dni się ukaże na forum :] :baby: |
Cytuj:
Sorka, ale chyba mało wiesz na ten temat .. pewnie ci się wydaję, że to chwilke i mam gotową pracę. Nawet nie wiesz jak się mylisz. Wymodelowanie, nakładanie tekstur, odpowiednie ustawienie oświetlenia, wyrenderowanie .. wiesz ile to trwa, ile trzeba włożyć w to pracy aby miało to jakiś sensowny wygląd ?? .... zapewne nie wiesz .... |
Cytuj:
Nazywa się chyba "Brave Fancer of Musashi Den" dawno w nią nie grałem. 100% plagier... Dlaczego? Bo jakbyś miał rysować sam to napewno nie zrobiłbyś rysunku niezwiązanego z Tibią lub Tibią.pl , bo wtedy twoja praca poszła by na marne... Cytuj:
Sir Azazel Użytkownik forum Data dołączenia: 25 09 2005 Dziwne, że taki wspaniały rysunek zrobiłeś niedługo po tym jak się zarejstrowałeś... -.- Obrazek z tego co widać umieściłeś koło godziny 16.00 :P PLAGIER!!! Wielu z was może powiedzieć, że ja tylko komentuję. Otóż mam już dobry rysunek na konkurs i robiłem go kilka dni.... Jeden mniejszy bład i zaczynałem od nowa... Dlatego sporo czasu to zajęło. Monk się dobrze prezętuje, ale mam spore kłopoty ze skanerem... Jutro chyba pujdę do kolegi i mi zeskanuję więc będę mógł umieścić też swój. |
Cytuj:
Co do orków... Co ma wspólnego guard (mam nadzieje, że wiesz co to oznacza po angielsku) z orkami? Berserker, leader, warrior, warlord... jakby nie patrzeć są to dość 'ofensywne' nazwy. Z założenia orki to plemie wybijające w furii wszystko na swojej drodze. Więc guard za bardzo nie pasuje (bynajmniej w tibii). To, że jest dwarf guard, nie oznacza, że orc guard też powinien być. Dari |
Cytuj:
|
Sithar... dzieki za slowa uznania! :D
|
a jak sie podoba wam moja praca ?XD
|
Siemka, dopiero dzis sie zarejestrowałem na Tibia.pl :) Ja też oczywiście startuje w konkursie ;) Moja praca jest jeszcze nie skończona... Szkoda mi tych ludzi, ktorzy sciągają obrazki z neta- jak nie mają pomyslow na wlasne prace to po co startują w konkursie :p W 100% zgadzam się ze słowami Tyrandee i innymi anty-plagiatorami :) Pozdro4all! paps.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |