Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Silk Road online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55151)

PeressS 10-02-2006 20:24

mam pytanie czemu pisze jak sie loguje w "grze disconnected to the server" "Cannot connect due to server traffic" ? za duzo osob czy co ?i czy ta gra jest juz oficjalnie wlaczona czy nadal sa testy xD

Badzo 11-02-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
Na początku też nie masz szans żeby efektywnie samemu thiefować :F na początku najlepiej zostać traderem, a około ~30lvl zmienić job na inny... Bo nawet jak zostaniesz thiefem to napewno trafisz na tradera który wykończy cie jednym hitem... A zostać hunterem też się nie opłaca bo znów thiefy cię wykończą, a do karawany nei wezmą przeciez 20lvl huntera dla obrony^^. Ja mam problem z wyborem joba(wprawdzie dopiero 18lvl) nie uśmiecha mi się bycie traderem i bycie atakowanym na każdej trasie i płacenie hunterom za ochrone;/

No a co ja napisalem?

Huhh, ciezko było... Na poczatku dead przy Hyugno costam~, ale pozniej znalazlem kolege ktory wszystko czyscil i dotarłem... Zysk ok. 55k

Tylko jak ja teraz wróce 8o

Najgorsze sa te male s****ielki Earth Ghosty, do kostek siegaja, a rypia po 500, a ja w nie po 10 ;D

Ojczul1 11-02-2006 14:17

Dobra wracam do silka.
Gildia rekrutuje.
PolishThiefs.
Xian.
lvl 2 gildi.
1 osoba bo długo nie grałem i podochodzili
Rekrutacja tylko thiefów albo ludzi którzy maja zamiar nimi zostać.

PeressS 11-02-2006 21:46

ej mam pytanie czy jest jakis NPC w miescie dla ktorego moge sprzedac wszystkie gowienka typu buty armory shieldy luki ktore wypadaja z potworkow

Norbal 11-02-2006 22:05

Chyba można sprzedać u każdego NPC wszystko co znajdziesz a mój nick to Norbello (Spear+lighting) jakby co gram na xanie.

PS. Szukam gildi. Mam zamiar być traderem a od 30 lvla zmienić na thiefa

PeressS 12-02-2006 12:32

OMG dopiero 12 a juz serv full ...

Dirty Sanchez 17-02-2006 13:19

qurde strasznie trudne sa te questy !!!
na 11 lvl jest quest zeby zabić ileś tam bandit acherów
które mają mnie na 3-5 strzaly :/
i jeszcze sa tam takie duże monstery

potrzebuje pomocy healp
GG: 7044026

Ojczul1 17-02-2006 13:27

Radze grać na Xian bende przyjmował ludzi do gildi(thiefów ale na początku mozna byc trader dla kasy) albo zmienie na trader+hunter guild jeszcze nie wiem pozatym moge pomuc w questach itd.

Dirty Sanchez 17-02-2006 14:58

qurde nie moge się zalogowac !!! co jest klikam na ikone !!! i nic !!
co trzeba zrobić żeby muc puszczać taki czar na odległaść bo jak mialem maga to dalo sie tylko mieczem tak specjalnie uderzać !!

Tomciu 19-03-2006 15:22

jako ze nie chce zakladac nowego tematu zadam to pytanie tutaj bo jestem troche zielony w tej grze a tibia mi sie znudzila(jak wszystkim) wiec zamierzam uzywac spear'ow ale nie wiem w co isc w fire-cold czy blyskawice(nie wiem jak to sie pisze)

Gra sie dopiero sciogam,przeczytalem pare tutoriali ale nadal nie jestem pewny doradzcie mi :)

Ojczul1 19-03-2006 15:33

Idz w thunder wymiata ja mam 32lvl i mi sie znudziło spear+lighting na xian pure int może ktos chce kupić?

Tomciu 19-03-2006 17:41

spear+Thunder ok ale co w mastery of weapeons czy cos takiego isc w hycostam spearships ?

Chrupek Drut 07-05-2006 17:33

Witam wszystkich :D Wlasnie wlazlem po raz pierwszy na forum. Pobieram ta giere po tym co mowicie moze byc fajnie :) Na jakim serwie gracie???
44 ready :D

morwi 07-05-2006 19:40

xian jak się nie myle to najstarszy serwer

Chrupek Drut 08-05-2006 07:44

Ja sobie chyba jednak nie pogram !!!!!!! Qrde. Ściagnelo mi 250 kilka mb i skonczylo sproboje jeszcze raz zapuscic i kolo 15 moze dam edita co i jak.

Kurcze, teraz zapuscilem sciagnanie flash getem odrazu patch i silka, patch idzie ladnie a plik silkroad caly czas nie chce sie opobierac bo krzyzyk jest daje start, start,start i nic. Help me plx !

- Omg juz 3 raz edytuje :F Ok pobiera mi

Bakura 08-05-2006 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrupek Drut
Ja sobie chyba jednak nie pogram !!!!!!! Qrde. Ściagnelo mi 250 kilka mb i skonczylo sproboje jeszcze raz zapuscic i kolo 15 moze dam edita co i jak.

Kurcze, teraz zapuscilem sciagnanie flash getem odrazu patch i silka, patch idzie ladnie a plik silkroad caly czas nie chce sie opobierac bo krzyzyk jest daje start, start,start i nic. Help me plx !

- Omg juz 3 raz edytuje :F Ok pobiera mi

@up

Miałem tak samo...poprostu instalka staje:/ Ściągam normalnie, przez przeglądarke...spróbuje jeszcze raz.

Chrupek Drut 08-05-2006 15:43

Pobralem instaluje instaluje dochodzi mi do media.pk2 czy jakos tak i pokazuje sie blad :| Instaluje jeszcze raz :| dam edita jezeli taki sam blad wyskoczy.

Edit 1: Instalnelo mi sie, tera sie updajtuje. Troche to trwa... dopiero 40 % :/ Mozecie mi napisac jakie sa atrybuty profesji???? I na czym expic na poczatku i jak rozkladac skille, bo to dla mnie troche niezrozumiale :P

Bakura 08-05-2006 19:33

Powie mi ktoś przez co to ściągnąć aby cały czas nie stawało?

Chrupek Drut 09-05-2006 07:41

Najlepiej by bylo flashgetem mozna go sciagnac z www.instalki.pl w zakladce internetowe - pobieranie chyba. W kazdym razie cos takiego. Co do silkroada sciagnalem, zainstalowalem, wypatchowalo mi sie ale mam zaq slabego kompa bo mi z srednia szybkoscia dochodzi do wybrania listy serwow jak wybieram chce zebym sie lognal wpisuje id i password i jak klikam connect to nic sie nie dzieje a przycisk "connect" jest wcisniety. Po prostu zaslaby komp ;( ;( ;(

morwi 09-05-2006 08:32

Ja silka ściągałem przez DAP i przy pierwszym ściągnięciu miałem błąd i plik ni działał, ale ściągnąłem jeszcze raz i wszystko działało

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.