Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57660)

Demoralez 24-01-2006 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramos il-Vec
Tak tak, BB to ****ni PA !
skur****ny mają mózgi z budyniu!
w ogóle poj***ny świat.
dobrze ze to tylko gra, dobrze ze mam tam dobrych znajomych ;]

Jan 22 2006, 20:55:42 CET Killed at Level 51 by Dixtra

za to ze stałem i ładowałem mane
toksi sd + dixtra sd, blessy demon shield lvl - w sumie jakies 150k... znowu...

Hail Lil`demo!
Hail Płock!

przyjaciele na zawsze!

Pozdro Dla Zeciora!

Chyba w ostatnim czasie większe PA robi thori ale to moje spostrzeżenie.

Demoralez 24-01-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
Nie wydaje mi sie zeby Pala I Thori sie pogodzili obywaj maja wysokie mniemanie o sobie i ich ego im na to nie pozwoli.
Mnie tylko w tej wojnie denerwuje fakt ze BB zabija mi kolegow w zupelnosci za darmo. Rozumiem jesli zabil bym ich koelgow ale na wojnie zachowuje sie fair i nie abijam osob nie bioracych udzialu w wojnie i tym samym chcialbym zeby i oni sie tak zachowywali wobec mnie. Ale nie wszyscy sa normalni i honorowi, nie potrafia zabic mnie to ida po moich koelgow, smutne ale prawdziwe.

NeXa~

Może nie powinni być liderami.. skoro są zapatrzeni w siebie.
W końcu lider powinien reprezentować wole gildi a nie swoją.
:)

Terragon 25-01-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
Nie wydaje mi sie zeby Pala I Thori sie pogodzili obywaj maja wysokie mniemanie o sobie i ich ego im na to nie pozwoli.
Mnie tylko w tej wojnie denerwuje fakt ze BB zabija mi kolegow w zupelnosci za darmo. Rozumiem jesli zabil bym ich koelgow ale na wojnie zachowuje sie fair i nie abijam osob nie bioracych udzialu w wojnie i tym samym chcialbym zeby i oni sie tak zachowywali wobec mnie. Ale nie wszyscy sa normalni i honorowi, nie potrafia zabic mnie to ida po moich koelgow, smutne ale prawdziwe.

NeXa~

Thori nie jest lepszy...

Hail Demo

kamando 25-01-2006 22:01

gdy grałem palkiem miałem hunta od lekstera a teraz gdy przechodze koło niego nawet nic nie powie a zna nick mojego druida dziwne jak wojna zmienia ludzi
nie wiem kto wygra tą wojnę ale muj qmpel zginął przez nią gdy dranit wolną ue przechodził muj qmpel i wtedy 1 hit i go nie ma(nienawidze BB za to :/) BB przegra Lil'Demo górą

kamando 25-01-2006 22:09

mam jeszcze 1 pytanko co to jest PA

Buwaak 26-01-2006 07:27

@komando
PA= Power Abuser czy jakos tak :P

Harru 26-01-2006 08:11

Niechce sie tu kłócic kto jest wiekszy PA ale thori tez ostatnio trenuje pvp na bezbronnych

Waluch 26-01-2006 22:10

Nie nawidze lil,ostatnio padlem przez jednego z nich,kumpel tez,BB gora,mam nadzieje ze wygraja,a btw.Lisander z gildi Aerceus,kiedy bili mnie w kopalni,jakies dwa knight lvl 30~ i 50~ nie pomogl mi chociaz ma 110+ jeszcze sie ze mnie smial,a kiedy pozniej nie chcialem sprzedac mu bohow,powiedzial ze mam rookaO_o zalosny dzieciak

Rainier 27-01-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waluch
Nie nawidze lil,ostatnio padlem przez jednego z nich,kumpel tez,BB gora,mam nadzieje ze wygraja,a btw.Lisander z gildi Aerceus,kiedy bili mnie w kopalni,jakies dwa knight lvl 30~ i 50~ nie pomogl mi chociaz ma 110+ jeszcze sie ze mnie smial,a kiedy pozniej nie chcialem sprzedac mu bohow,powiedzial ze mam rookaO_o zalosny dzieciak

Ojej jaka szkoda,że padłeś...:(normalnie bardzo mi przykro z tego powodu.
A tak btw. żałosny to jestes tlyko i wylacznie TY,a udowadniasz to swoim postem w którym żalisz sie jak małe dziecko:baby:

Waluch 27-01-2006 18:36

Ja sie zale??:] Wisi mi to ze padlem,gdybym sie przejmowal kazdym dedem to bym zwarjowal bo ostatnio padlem 4 razy(2 lagi i 2 pk)na danubi mozna sie do tego przyzwyczajic.

Hail BB

Dixtra 29-01-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramos il-Vec
Tak tak, BB to ****ni PA !
skur****ny mają mózgi z budyniu!
w ogóle poj***ny świat.
dobrze ze to tylko gra, dobrze ze mam tam dobrych znajomych ;]

Jan 22 2006, 20:55:42 CET Killed at Level 51 by Dixtra

za to ze stałem i ładowałem mane
toksi sd + dixtra sd, blessy demon shield lvl - w sumie jakies 150k... znowu...

Hail Lil`demo!
Hail Płock!

przyjaciele na zawsze!

Pozdro Dla Zeciora!

Synuś po 1 padłeś za bicie mojego kumpla z rl.
Po 2 padniesz znowu za to co powiedziałeś na forum na moja matke.

@Nexagon
To że twoi kumple sa kumplami Yennefer itd to nie moja wina. A że Yennefer i Terragon lubia pa na moich kumplach z rl to ja bede się bawił z waszymi. Tyle mam do powiedzenia.

Ciao.

Dixtra 29-01-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demoralez
A co dla ciebie oznacza walka do końca ?

Dla niego to siedzenie 24h w pz :)

Ramosrl 29-01-2006 22:06

zgodnie z tym co przedchwilą przezyłem, czyli :
21:41 You lose 315 mana blocking an attack by Dixtra.
po zapytaniu sie zza co etc
otrzymałem wiadomość od niego powodem jest wypisywanie i obrazanie jego na tutejszym forum.
oficjalnie chcę zdementowac to, ze takiego postu niebył z mojej strony.
w jakims celu ktos podszył się pode mnie i to jest cała historia.
jezeli bedzie to mozliwe, poprosze moderatorow o usunięcie tamtego uzytkownika w celu mi dość waznym.

a Co do Ciebie Dixtra, to:
* nie jestem twoim synkiem
* jak sobie wyobrazasz walke 120 master vs 52 mster?

to jest bez sensu, a ja nie szukam zaczepki
mam nadzieje ze zrozumiesz moje intencje

Dixtra 29-01-2006 23:01

To ja widze że ktoś bardzo dobrze wie co straciłeś. Nie wiem o co tu chodzi... Mam nadzieje że moderator usunie lub zbanuje tego gościa który się "podszywa".

Waluch 30-01-2006 18:14

No i bravo Dixtra,przynjamniej jak BB kogos bije to ma powody(oko za oko).Bylem,jestem ibede za BB.Ja sam z moim lvlem nic nie zdzialam ale licze na BB.

Evil Maul 31-01-2006 20:39

Cytuj:

Ja sie zale??:] Wisi mi to ze padlem,gdybym sie przejmowal kazdym dedem to bym zwarjowal bo ostatnio padlem 4 razy(2 lagi i 2 pk)na danubi mozna sie do tego przyzwyczajic.

Hail BB

Wkurzaja mnie takcy ziomki jak ty najpierw ida do jakiejs kopalni chca pokaz przed kumplami kozaka ze ubija kilka guardów a i tak padna -.- , po drugie z życia wiem ze udawales bohatera przed jakims h-lv i dlatego padles od pk

Kumagoro 31-01-2006 21:29

By zapoczątkować negocjacje pokojowe, nasza gildia Alliance of justice umówiła liderów większych gildii na spotkanie, w którym zostanie umówione "prawo" Danubii, co miejmy nadzieję zastopuje konflikty

Umówione gildie
  • Alliance of justice
  • Sagors Legion
  • Aerceus
  • Neverminds
  • Ancient Entrophy
  • Valhalla
  • Royal Blader
  • Outlaw Undeads

Oryginalny temat: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1108077

I takie małe pytanie do członków Aerceus
Niedawno zostałem zabity przez Ika tribuna, chcę wiedzieć za co

Waluch 31-01-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Wkurzaja mnie takcy ziomki jak ty najpierw ida do jakiejs kopalni chca pokaz przed kumplami kozaka ze ubija kilka guardów a i tak padna -.- , po drugie z życia wiem ze udawales bohatera przed jakims h-lv i dlatego padles od pk

Po pierwsze - "wkurzaja mnie tacy ziomki" ??wtf?

Po drugie - Nie chcialem "pokaz" przed kumplami kozaka,bo guardy ubijalem spokojnie(expilem po 2 godziny bez stracenia uh) ale jak mialem jakiegos laga duzego albo wylaczali mi neta na kilka minut (niestety to sie zdarza)no to palkowi wystarcza 3,4 hity guarda i pada.

Po trzecie - Jak juz expilem na guardach to zawsze sprawdzalem czy kopalnia jest zajeta,albo pytalem sie czy moge wejsc,a jezeli wchodzi do mojej kopalni 2 knightow (30lvl i 50 lvl) ktorych nie znam,wiec nie mozna tu powiedziec ze zgrywalem bohatera

Waluch 31-01-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumagoro
By zapoczątkować negocjacje pokojowe, nasza gildia Alliance of justice umówiła liderów większych gildii na spotkanie, w którym zostanie umówione "prawo" Danubii, co miejmy nadzieję zastopuje konflikty

Umówione gildie
  • Alliance of justice
  • Sagors Legion
  • Aerceus
  • Neverminds
  • Ancient Entrophy
  • Valhalla
  • Royal Blader
  • Outlaw Undeads

Oryginalny temat: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1108077

I takie małe pytanie do członków Aerceus
Niedawno zostałem zabity przez Ika tribuna, chcę wiedzieć za co

Jestes smieszny chyba ^^ Jak mozecie ustalac "prawo Danubi" bez chociaz jednej z "walczacych o wladze" gildi?? Te ktore tu wymieniles nic nie znacza dla servera wiec i ulozone przez nich prawo bedzie sie nadawalo do smieci..

Knaak The Sorcerer 31-01-2006 22:11

Cytuj:

Jestes smieszny chyba ^^ Jak mozecie ustalac "prawo Danubi" bez chociaz jednej z "walczacych o wladze" gildi?? Te ktore tu wymieniles nic nie znacza dla servera wiec i ulozone przez nich prawo bedzie sie nadawalo do smieci..

do smieci to sie ty nadajesz i twoje posty
n/c

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20.