![]() |
Cytuj:
|
Ahhh... Nebula:) Debicki server:p Ladnie Phy~ wyj.ebaliscie ;)
|
No ladnie sobie poradzili, ale teraz to juz chyba malo ludzi z Debicy gra. Albo ja malo znam :P
Ja narazie przerwa...matura itd... |
up@
Mylisz sie :p gra ich bardzo duzo:) Fajny Ludek, Vilir, Bolo Zawodowiec, Rootsmanow, Swordeq, Zipav... noi Aste Elda ofc xD ( pozdro Bunio :D ) gra tam jeszcze duzo wiecej wiary z Debicy :p PS: Z jakiego jesteś osiedla :p Ja Wolica :) |
Cytuj:
Cytuj:
ale nie uwazam ze jest to debicki server :E i to nie my wywalilismy phy.. :E (tylko rebirth bylo tam 2 typkow z debicy) bo ludek nie mial netu na wojnie ( 2 fragi zrobil jednak) a vilir dolaczyl juz podkoniec wiec jak nie wiesz nic na temat servera to sie nie wypowiadaj bo jestes zabawny a ja sie nie zamierzam za to tlumaczyc :P to tyle pozdor btw i fajnie ze jestes z wolicy jeszcze fajniej ze z wolicy 3 (bo ja jestem z wolicy 3) ale to nie ma znaczenia skad jestes :P ani tu a ni na nebuli |
Hmmm wiem kto ty;) nawet cie troche z widzenia znam : ) Pozdro Root~ ;]
|
Tak powinno byc na kazdym servie polska gurą szkoda ze koniec wojny mozna bylo ich jeszcze troche pomasakrowac xD
|
@up
mhmm czemu tak powino byc na kazdym serwerze, ja chyba przestalem grac przez to ze polacy zadza nebula chociaz prubowalem wrucic ale niekwestnionuje ze na poczatkach serwera (jak bylem noobem :D) bylo znacznie gozej a z wypowiedzi innych wychodzi ze bylo :] nie wiem czy da sie inaczej zadzic serwerem bo nie chce mi sie grac i nie sadze ze w najblizszym czasie zrobie jakis 100 lvl ale uwazam ze moglo by byc lepiej ;] Edit: 15:13 wlasnie mi sie poszczescilo i mam na zamiane eq f axe d shield k axe p set serpent sword na galanie za 20k na nebuli ktos jest chetny |
LoL, widze ze Debica RULEZ!!! Ja tez jestem z debicy :P. Kiedys gralem na tym servie, ale mi sie odechcialo grac w tibie, po miesiacu jednak wrocilem i podazylem na isarke, ale zwatpilem bo tam PK tyle ze glowa boli ;( . Dlatego powrocilem tutaj na Nebule, bo tu mi sie gra najlepiej :cup: .
|
Jak kradniesz jego lootbag to wybacz ale jestes hunted ;]
08-04-2006 15:14 napisane przez mahau wiesz wogule o co chodzi? jak nie to zamknij morde bo mowisz nie prawde pewnie nawet niewiesz kim jestem a pierdolisz na forum -.- cya |
@up
Wiem o co kmini bo sam Kazik kazał mi napisać posta -.- P.S nuda na Nebuli ostatnio :baby: :p |
opss... double post.. sry :/
|
Czesc Ludziska,
mam male pytanko: kiedy mozna grac na Nebuli nieobawiajac sie PHY~? Mam malo czasu do grania ale jak mam czas to raczej w nocy i nad ranem. Juz kilka razy mnie gonili (i 2 razy dead:( ). Jaka jest w ogole sytuacja? Prosze o jakies rady na temat Nebuli. Z gory dzieki Pozdrowienia:) |
takie nudy na nebuli ze na rooku wszystkie expowiska zajete :/ . Wszedzie pelno noobow sie panoszy, dziwne ze wszystko PL!!! Niech ktos mi da namiary na tego goscia co zalozyl temat ze potrzeba wiecej graczy na nebuli, to go zjade kałachem po jajach :evul:
|
Cytuj:
hmm :D to musisz wybic kawelek gildi rebirth i vanum xD kolejny kretyn z mojego miasta :/ elmer ja i ludek za nich przepraszamy xD ale nie jestesmy w stanie kontrolowac dzieci z naszego miasta xD |
Cytuj:
jak masz pacc, dodaj wszystkich do vip, i exivaj od czasu do czasu tych co sie pojawia... btw. odkad pamietam expie glownie po nocach (taki net... niedlugo sie to zmieni wiec bedzie dzien i noc:D) a tylko raz uciekalem przed jednym z nifokow... ;) |
Co do tego ze wiecej ludzi to chyba lepiej, nie ? Szybszy resp, mozna jakies itemy selnac komus, a nie tylko dzin i dzin :P Sa pewne minusy (typu zajete respowiska) ale ja tam ogolnie nie narzekam.
|
Cytuj:
|
i wlasnie jednym z tych noobow jestes Ty
a to ze jest duzo ludzi na rooku ( bo nie kazdy jest noobem :P) to akurat zajebisty plus :P bo kiedys z populacja tego servera byly problemy mowie ze kolejny kretyn bo jeden juz wymyslil ze to debica wygrala wojne z phy~ ty teraz narzekasz na noobow na rooku i chcesz name elemera zeby go bic za to ze zorganizowali akcje z rozdawaniem p-setow a nie masz zielonego pojecia po co byla ta akcja i dlaczego (i wlasnie dlatego jestes kretyn jak dlamnie) i pragne cie uswiadomic ze ja mam ponad 20 lat a ludek prawie 21 wiec zaden z nas nie jest dzieckiem do wszystkich z debicy jak nie macie pojecia o nebuli to tu nie piscie bardzo was o to prosze dziekuje EOT |
po 1 Debica to jest rozumiem jakies miasteczko albo wioska :confused:
po 2 Kiedy odbyla sie ta akcja i ile P setow rozdaliscie :baby: po 3 po co wy sie klucicie jak jest w 100% oczywiste ze djmtv ma racje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |