![]() |
re:
kto wie za ile dni facce bedą mogli grac? z gory dzieki za odpowiedz ;)
|
Ta te kolejki dobijaja X( . Mialem juz 7 lv ale mnie neo wyrabala ;( a co gorsze zrobila to dzisiaj ponownie jak bylem 100 w kolejce :/. Obecnie jestem 474 ale sie nie poddaje musze dziisaj wyjsc z rooka i pomoc chlopakom z expansion . :)
Cytuj:
|
Nom, rok jest trudny... ale main tez zaczyna mnie wkurzać. Gdzie nie wejde tma już ktoś jest. Trudno sie bije ten lvl. Na zykłych serwach w rotowni siedzi z 5osób tu tylko po jednej... i na innych expowiskach jest to samo ;( więc narazie to chyabwezme sie za te skilowanie...
|
Ej mozecie mi powiedziec ktore gildie sa polskie , a ktore szwedzkie???? bo chce sie do jakiesjsc zapisac...
|
Cytuj:
|
Hmm, przemyślałem sprawe i dochodze do wniosku że fajnie by było gdyby tak dużo polaków zaczęło na Kyrze grać. Będzie na kim zarabiać 8o
|
Cytuj:
I zrobi sie 2 Furora :D |
A mnie to już powoli dobija... dziś mi pacc doszedł i robie oczywiscie chara na kyrze jak inni moi koledzy... wchodze, 630 -.-. Wg mnie to lekka przesada i marnowanie pacc, ale oczekiwanie przynosi owoce :)...
|
Asz mnje serce boli gdy słysze o Polakach zabijanych przez szwedów padniecie szwedy gdy będzie termin gdzie będą mogli facc grac :evul:
|
Cytuj:
|
Ja już próbowałem o 8 rano wejść skutkami tego są że siedze już 7 godzin i jestem już ..... 58 ;)
Edit: własnie mnie przeżuciło na 654 miejsce X( |
;/
Cytuj:
Cytuj:
Bedzie 2 furora Ale wlsnie zwalonie bo ciagle groza kims !! X( I wlasnie odeszlem z Furora |
Przez to ze kilka osob chce zrobic z Kyry polski server zanosi sie jzu na wojne z Inf~ Jezeli cchecie wywolac wojne miejcie jakies argumenty, a nie kozaczcie na rook'u ... Pozdro ...
!! PeacE !! |
mam 1800 expa którego zdobylem pierwszego dnia, wczoraj wogle nieudalo sie lognac i dzis chyba za 2h sie uda jezeli znowu cos mnie niewywali z kolejki X(
od chwili save serv logałem sie co sekunde i co....i sie udalo.....wejsc do kolejki na 359 miejscu X( X( X( X( X( X( 3 dzien pacc poszedł w zapomnienie X( |
Cytuj:
Btw: Polowa expansion na rooku i jeszcze duza czesc z nich to nooby sam znam niektorych... A co do zjedonczenia to takiego niebedzie teraz bo kazdy polak zawsze broni własnej d*py ;] |
Powiem tyle;p
15:46 You advanced from Level 21 to Level 22. |
Cytuj:
Bigggg... GratZ!! :p Ja jestem dopiero 266 X( jak wbije to mam nadzieje że 24h mi starczy na wyjście z rooka :p |
Dulib neutralny czy pomagasz szwedom bądź polakom ?
|
W kolejce 2150 i nadal stoje szkoda =/
|
@up
Zabłyszczałeś... inteligencja na poziomie Neandertalczyków |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |