![]() |
Jka bron sobie kupic ??
NArazie mam spike sword ale co pozniej moze fire sword ?? zcy kupowac bron dwureczna ??
|
W życiu nie kupuj broni dwu ręcznej ( hyba że Giant Sword) Kup Fire Sworda :) potem kub sobie jakiegoś arma ( k-armora a jak cie nie stać to Noble i zbieraj na bright sworda (za 15 k dostaniesz )
|
Tak btw to lepiej by bylo jakby se zmienil na axy z tych clubow niz sword ale juz przepadlo
|
Lol o.O Porównaj sobie najlepszego (dostępnego ) Axa i Sworda obydwie 2ręczne Dragon Lance ma wiencej Atak a Giant Sword Defensa więc moim zdaniem lepiej mieć więcej defa !
|
W cigu 1 h
zdobyleem juz 26 sword i spike sworda nawet niezle idzie . A ile kasy musze wydac na fire sworda ?? na kyrze
|
Do którego lv powinienem nosic jak bym mial fire sworda ?? Czy tarcza dragon mi narazie wystarczy czy kupic np crown shield
|
Dragon powinien wystarczyć a Fire Sworda noś aż ci bedzie stać na Bright :)
Nie wiem ile kosztuje Fire Sword na twoim świecie na Danerze widziałem po 5-7k :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fire niema strasznie gorszych statow od BSa a z giantem sie lepiej expi[szybciej]... |
Fajny poradnik troche skąplikowany ale może sie wielu osobą przydać.
|
Fajny poradnik ale
sa błedy np minotaur rcher nowy potwor ......... ja slyszalem o minotaurze archerB)
|
Lol każdemu może sie zdażyć błąd ! A ty może błędów nie popełniasz ?? :>
|
Cytuj:
OMG W 1 i 2 bronaich liczy się bardziej atak,a najlepszy dostępny axe i sowrd to SoV i Sc'a,a SoV wymieka w porównianiu do Sc'a. |
Jakiego cluba kupic po dragon hammerze ????
|
War hamera albo skul stafa,ale do blokownaai zostaw Dragon hamera.
|
2 pytanka:D
Mam skille 52 lvl 16 mlvl2 eq: crown helmet p-arm p-legs leather boots dwarwden shield i spike sworda.Jaki sprzęt powinienem kupić?? bo myśle że p-arm i p-legs jak i tarcza są za słaba.I za ile te rzeczy kupie na valorii mniej więcej.Drugie pytanie to takie na czym skilowac i expić.Czekam na odp Dz z góry
|
Trzeba przyznać,że poradnik jest w bardzo dobry:) .Dzięki niemu wiem co i jak :D.Ładnie rozbudowany,wszystko co najważniejsze jest umieszczone i z wielkim entuzjazmem się go czyta8o
|
Orginalnie napisane
Cytuj:
i np guardian shield |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |