![]() |
No i co z tego? Wole kupic 17 letniego olsniewajacego po cenie 19 latka o tym samym skilu glownym i trenowac go przez dwa sezony (do osiagniecia 20 r.z) niz bulic o WIELE wieksza kase za 17 latka. Byc moze na dluzsza mete lepszy jest wariant kupienia od razu dobrego 17 latka do treningu, bo przez 3 sezony mozna go niezle wytrenowac. Ale niestety, jeszcze mnie nie stac. Moze na koniec tego sezonu kiedy sprzedam 3 olsniewajacych:)
|
Ale teraz nawet połowy sezonu nie ma:] Hoom, może pokażesz go <naczy skillsy i charakter>
Ja kupuję zwykle solidnych 18/19-latków:] PS. Czy wy nie umiecie fajnych stadionów znaleźć? Tylko jakieś 6,8 ligi.. |
Poprzedni mecz graliśmy na stadionie z Ekstraklasy :). Teraz zapomniałem tego zrobić... Trudno i tak wiele kibiców nie będzie. Ja ostatnio kupowałem zad 17latków jakieś 6 tyg. przed nowym sezonem. Cena za 6 zawodników to chyba było około 0,5 miliona. BTW djkuter fajny gif o GW w podpisie :D.
|
Cytuj:
|
Był tak tani bo jest stary i to antyclown :). Czyli jeśli nie masz kogoś z przywództwem wyszym niz zad to jest ryzyko, ze negatywnie wpłynie na morale zespołu. Ale ja bym się tym nie martwił, bo to raczej niewielki wpływ.
|
Cytuj:
|
Dupa, dziewiąta liga, ostatnio wciąż przegrywam. Niedawno wzmocniłem zespół trzema niezłymi (jak dla mnie) piłkarzami i zmieniłem ustawienie. Czekam na niedzielę. :]
Mam 800k na plusie, był milion, teraz inwestuję w piłkarzy. |
Cytuj:
edit: opłaca mi sie kupić 17 latka ze skutecznościa : solidny aby zdobywal doswiadczenie w następnych meczach?? troche newb jestem w tym hattricku |
warto, tyle ze pewnie za kilka godzin okaze sie ze nie bedzie cie na niego stac... 17-letni solidny... ciekawe do ilu milionow dojedzie.
|
Cytuj:
|
@hoomik
Właśnie nie masz lepszego przywódcy. W tym przypadku jest to losowe, który zawodnik działa na ts. Masz 2 zadków, więc prawdopodobieństwo, ze gość działa u ciebie jak antyclown wynosi 1:2. |
Hm.. Ja aktualnie mam 1.6 mln. Stadionu ponownie rozbudowywać nie będę. Jak myślicie w jaką formację powinienem zainwestować najwięcej? Atak mam już solidny i to mi wystarcza, gdyż w VIII lidze jestem. Nie wiem czy mam kupić solid. bramkarza czy dokupić obr/pom. Byłbym wdzięczny gdybyście mi coś doradzili.
|
z budzetm 1.6 mln mozesz sprobowac powalczyc o jakiegos dobrego juniora, a jak ci sie poszczesci to nawet dwoch-trzech, i trenowac ich do konca sezonu - za kilka miesiecy zwroci ci sie z duuza nawiazka.
|
ja jakis tydzien moze 2 tygodnie temu kupilem 19latka z zad forma solid napadzior za 100 tys (cos kolo tego) a wiec nie wiem co ty homik o mln mowisz:P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wlasnie kupilem solida napadziora 18 latka za 70 tys juz jest na liescie za 100 tys a wiec jak ktos chce niech licytuje :D
|
a ja sobie kupilem zdolnego juniora, za... 12k ;D
http://img213.imageshack.us/img213/5326/uwe7uc.jpg Do tego kilku dodatkowych specjalistow (nah, dopiero teraz zauwazylem ze mam ich zbyt malo, wczesniej uwagi nie zwracalem), takze razem z dwoma transferami w tym tygodniu raczej z dlugu nie wyjde... ale mam nadzieje ze sie oplaci ;) |
Mojemu 17-letniemu zawodnikowi, którego mam i trenuje od 3 tygodni,na treningu wszedł solidny skill skrzydłowy xD
|
Jakich macie trenerow ja slabego gdyz mnie nie stac na solida ale jak tylko wyjde z dlugu i uzbieram troszke kaseki to sobie go odrazu kupie
|
@hoom
http://img161.imageshack.us/img161/6379/daman6ib.jpg Za 16k... Who's da man? :] O kurde! Patrzcie na te staty (nie podam nazwiska, bo mi ktoś przebije :D) http://img215.imageshack.us/img215/912/walawam3ed.jpg Tylko za 16 k (na razie)! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |