![]() |
Co kupic
Siema Mam Knighta
Eq: C-Armor K-legi Bohy Gs BS P-Ammy V-Shield Czy opyla sie kupic Demon Shield : 60k Czy moze inny item : 35k RH , Golden Arm 55k |
Witam ,
Mam 14 lvl knighta Eq: Crown Helmet Crown Armor Plate Legs Leather Boots Guardian Shield Fire Sword Mam do dyspozycji ok. 30k Zastanawiałem się czy nie poczekać do deserta (wtedy miałbym 40k) i kupić wtedy vamp shielda(35k) Poradźcie co mam kupić? |
Druid lvl 28.
Reszty nie trzeba. Eq: b robe, p legi, volcanic, vamp shield, boszki i postoficer hat (pozniej z questa crusader). Co kupic? Demon shield czy crown legs? Shield - 50-60k Legs-30-35k W sumie cena jest mało istotna. Chodzi mi o pozyteczność. |
Jestem Paladynem :lucznik:
Poziom:10 Skille/Mlv:40/30 Posiadany Eq:Rh , B robe , p , legs , boh , drag shield , scarf , spears Il. dostępnej kasy:37k Co chcemy kupić:cokolwiek co wg was mi sie przyda Cena przedmiotu który chcemy kupić:tyle zebym sie zmiescil w moich skromnych oszczednosciach :cup: Tylko prosze o nie pisanie cos np. kupuj runy bolty i manasy najlepiej wpakuj w to cala kase... Nie chce runow bo na takim lvl moge se je za przeproszeniem w dupe wsadzic :baby: |
@up 2x
Mysle ze raczej na pewno demon shield bardziej ci sieprzyda jest bardzo lekki a skoro jestes magiem :mag: (czy tam drutem nie pamietam) to przyda ci sie bardziej niz crown legsy , zostan przy plate i kup demonke :oks: |
Sword
Mam knighta na 13lv.Posiadam spike sworda ,ale chce sie przerzucić na coś lepszego.Serwer Zanera ,miasto Thais. Po ile schodzą lepsze miecze(fire sword i w góre) .:)
|
Poziom: 13
eq: fs, beho shield, noble arm, p legs, scarf, leather bots ileośc kasy: 5k chce kupić: k armor lub w helmet cena: 5k - 7k |
Cytuj:
A tak na poważnie byś powiedział na jakim świecie grasz ... żeby znać orientacyjnie ceny. Moim zdaniem kup sobie c-shield i knight legs (mogą być crown) P.S. Skąd masz takie eq , tyle kasy , i mlev 8o na takim levelu ? Cytuj:
|
po 1. chodzilo mi o skille 40 dist 30 shld... mlvl mam w opisie
po 2. nie gadaj mi ze nie napisalem swiata ktory tez mam w opisie X( po 3. po co mi c shield skoro jestem paladynem , drag shield starczy po 4. c legsow nie kupie bo to bez sensu sa ponad 2x drozsze niz knight po 5. dzieki za pomoc ale jak juz to kupie k legsy i p amulet |
Cytuj:
Jak ci drag starczy to życzę powodzenia ;) Czasami te 2 defa może dupe uratować !! |
Mam 10 knighta skile 30\30
ide w cluby eq P armor p legi steel helmet(crown helma mam z sorca) dragon hammer war hammer dwarven shield :crusader: a wiec co mam zmienic cena do 10 k |
;]
Next spam post?
DAjcie sobie spokoj!X( |
Cytuj:
|
37lvl
Knight bez eq 100k na wydatki jestem w axe skile: 75/75 gram na Azurze Ceny mniej więcej: Crown helmet - 2k Crusader, warrior - 5k rh - 30 dragon shield - 3-4k crown - 7k medusa - 8k vamp - 15-18k demon - 35-40k k axe - 2k f axe - 8k d lanca - 17k g hally - 8-10k k legi - 8k c legi - 15-16k boh - 35k steel boots - 40k k arm - 5k c arm - 10-13k g arm - 35-40k dsm - 70k p ammy - 4-5k Więc co kupić :) |
Jaka bron 2 reczna czy nie??
Mam problem nie wiem jaka bron ze soba nosic giant sworda czy bright sworda i vamp shielda?? :] co lepiej ?? .......
|
Zalezy od calego eq i skilow,ale chyba bylo by lepiej bright sworda i vamp shielda tak do 60 lvla
|
Skile 50/46 ;/ i eq to: crus helmet , crown armor , knight legs , coco boots , platinum amulet. to co lepiej bs i v shield czy gs?
|
kup se bs i v shield i uzbieraj na gs
|
Cytuj:
|
mam knighta 15lvl noble armor devil helmet (taki jak crown zeby nikt nie bylil z dark :p) britcz sword (atk36 def30) guardian shield skille male 43/41 mam 5k co mam se kupic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |