Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Gothican 13-02-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Ja to widzę w taki sposób:

-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze...

-Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz.

:]

...
BWUAHMAUHUAHUWHUHAUWMAUHWUAMUHWA
OMFG
ROTFL <ROTFL> LOL XD HUAHUAHUHEUAMUWUAHUWHUA!!!!!!!
xDDD
to zes puscil tekst XD omfg ale nie moge sie jescze przestac smiac BhuahuhUAuhau XD

Tirensa 13-02-2006 18:44

Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi:).

spec4rever 13-02-2006 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi:).

Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba :)

Gothican 13-02-2006 18:53

Cytuj:

Good Luck in the revenge !!!
Kill Solle~ Kill Tenq!!

Torpedo 13-02-2006 18:55

Cytuj:

Tengu robi sobie coraz wiecej wrogów. Fajna ta wasza taktyka vaikor!!:P

spec4rever 13-02-2006 19:02

ehehh VAikor teraz tez powiesz ze to fire PA i wciaga na sile do wojny ??

Tirensa 13-02-2006 19:11

Hahahaha ze niby Fire to PA?Lol!To Tengu ma armie noob charów i zabijają all to Tengu zaczeło wojne to Tengu zabija niewinnych!!!Tengu nie Fire!

Gothican 13-02-2006 19:14

@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn

Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire

Vaikor 13-02-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba :)

Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.

Kleksu.

Vaikor 13-02-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn

Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire

Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-

spec4rever 13-02-2006 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.

Kleksu.

To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p

Gothican 13-02-2006 19:26

Cytuj:

Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-

rotfl -.-
zapewne jesli byscie go nie zabili nigdzie by nie dolaczyl -.-
widac szukacie byle jakiego pretekstu aby kogos zabic moze dlatego ze chcecie zdobyc runki albo dlatego ze chcecie sie na kims wyzyc bo przegrywacie
co chwile sa tematy na temat tego Cosantrosy poplarnego PA -.-
napewno nie chcialbym zobaczyc Morgany zadzonej przez was zabilalibyscie za nic wystarczyloby ze ktos powiedzialby jedno zle slowo na temat tENQ -.-
_/Fire

Torpedo 13-02-2006 19:27

Cytuj:

Kleksu.

uspokoj sie chlopie bo widac ze powoli nie wyrabiasz:P Do reszty tez mowie wrzuccie na luz!!!
Tych przeklenstw nie musi tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaikor 13-02-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p

Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.

spec4rever 13-02-2006 19:49

Cytuj:

Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.

EE SRY przeczytaj swoje poprzednie POSTY WYRAZNIE NAPISALES SAM ZE FIRE SILA LUDZI DO WOJNY BIERZE ALBO HUNTED TYMCZASEM PRAWDA JEST TAKA ZEE WY ZABIJACIE/ATTAKUJECIE ZA NIC I IDA LUDZIE DO FIRE -.-

Raul 13-02-2006 19:51

Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]

Tirensa 13-02-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]

No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie:D.

Torpedo 13-02-2006 20:10

Kolejne PA ze strony Tengu. Kumpel expil w tombie i przylecial kerrash i scorpish zaczeli lac go za nic a jak im sie nie udalo to kerrash napisal:
20:04 Kerrash: hunted.
A jaki powod? Oczywiscie go nie maX(

Glin 13-02-2006 20:55

Szkoda że Viakor bana dostał, teraz nie ma nikogo z tengu z kim możnaby podyskutować (chodź musze przyznać, że jego ostatnie posty miały daleko do dyskusji) :(.

Prosze wszystkich, zachowajmy troche kultury. Nie wyzywajmy się (nawet wrogów), po co obrażać się nawzajem.

Storiel 13-02-2006 21:09

Cytuj:

No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie:D.

czytalem se ostatnio Zasady forum i widzialem tam mianowicie:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00.