![]() |
Cytuj:
BWUAHMAUHUAHUWHUHAUWMAUHWUAMUHWA OMFG ROTFL <ROTFL> LOL XD HUAHUAHUHEUAMUWUAHUWHUA!!!!!!! xDDD to zes puscil tekst XD omfg ale nie moge sie jescze przestac smiac BhuahuhUAuhau XD |
Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi:).
|
Cytuj:
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba :) |
Cytuj:
Kill Solle~ Kill Tenq!! |
Cytuj:
|
ehehh VAikor teraz tez powiesz ze to fire PA i wciaga na sile do wojny ??
|
Hahahaha ze niby Fire to PA?Lol!To Tengu ma armie noob charów i zabijają all to Tengu zaczeło wojne to Tengu zabija niewinnych!!!Tengu nie Fire!
|
@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ? Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros and by Brede Glenn Halunke /\ ojciec Saweha zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.- _/Fire |
Cytuj:
Kleksu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zapewne jesli byscie go nie zabili nigdzie by nie dolaczyl -.- widac szukacie byle jakiego pretekstu aby kogos zabic moze dlatego ze chcecie zdobyc runki albo dlatego ze chcecie sie na kims wyzyc bo przegrywacie co chwile sa tematy na temat tego Cosantrosy poplarnego PA -.- napewno nie chcialbym zobaczyc Morgany zadzonej przez was zabilalibyscie za nic wystarczyloby ze ktos powiedzialby jedno zle slowo na temat tENQ -.- _/Fire |
Cytuj:
uspokoj sie chlopie bo widac ze powoli nie wyrabiasz:P Do reszty tez mowie wrzuccie na luz!!! Tych przeklenstw nie musi tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]
|
Cytuj:
|
Kolejne PA ze strony Tengu. Kumpel expil w tombie i przylecial kerrash i scorpish zaczeli lac go za nic a jak im sie nie udalo to kerrash napisal:
20:04 Kerrash: hunted. A jaki powod? Oczywiscie go nie maX( |
Szkoda że Viakor bana dostał, teraz nie ma nikogo z tengu z kim możnaby podyskutować (chodź musze przyznać, że jego ostatnie posty miały daleko do dyskusji) :(.
Prosze wszystkich, zachowajmy troche kultury. Nie wyzywajmy się (nawet wrogów), po co obrażać się nawzajem. |
Cytuj:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |