Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   WAR - Law & Order vs. Twi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63816)

Lotarkilla 14-03-2006 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
idiota to jest twoj ojciec ze tak cie wychowal pewnie tylko w nocy
i niechodzilo o OWNER tylko o "owy" = "nowy" wiec shut up bitch :)

100 % osób na tym forum wie że jestes czystą formą idioty więc po co sie odzywasz żałosna immitacjo istoty ludzkiej?

Wojtas 14-03-2006 16:11

Cytuj:

idiota to jest twoj ojciec ze tak cie wychowal pewnie tylko w nocy
i niechodzilo o OWNER tylko o "owy" = "nowy" wiec shut up bitch :)

Boze, czytam twoje posty i śmieje się do komputera z twojej głupoty...
Musze podważyć wasze opinie, on niema 13 lat ... on ma z 7.
A, że mama do pracy chodzi no to biedaczek musi sam rozszyfrowywać wasze posty...

pivope 14-03-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtas
Boze, czytam twoje posty i śmieje się do komputera z twojej głupoty...
Musze podważyć wasze opinie, on niema 13 lat ... on ma z 7.
A, że mama do pracy chodzi no to biedaczek musi sam rozszyfrowywać wasze posty...

14latka sie odezwala widze ze juz konczysz przygode z thoria cya :)

Sir Fuvi 14-03-2006 16:50

No, widze cwany, że się zniżasz do graczy poziomu ~20+. No to gratulacje. Takich to możesz bić, jak masz lvl o ~50 wiekszy... Lotar ma racje, jesteś po prostu rozwydrzonym, niewychowanym dzieciakiem...

Your, Lee Paylong :*

P.S.
Drasen, czy my sie czasem nie znamy??

Wojtas 14-03-2006 19:13

Cytuj:

14latka sie odezwala widze ze juz konczysz przygode z thoria cya :)

LOl jak cos to 14 LATEK ośle
A to, że mnie huncisz to za przeproszeniem w dupie mam i tak pokazałeś jaki inteligentny jesteś.

pivope 14-03-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtas
LOl jak cos to 14 LATEK ośle
A to, że mnie huncisz to za przeproszeniem w dupie mam i tak pokazałeś jaki inteligentny jesteś.

a ja mam w dupie takie laski jak ty i ta reszta banda c***a co tylko umieja pokazywac jak znaja swoj jezyk polski i jak umieja ponizac ludzi . byc moze ja nieumiem za***icie polskiego i mam w dupie ;) wy tylko umiecie na forum upokazac ludzi a tak to jestescie jakimis cipkami i myslicie ze jestescie najmondrzejsi itd, a co do 20lv+ takich to zabijam jak maja skule :] wiec za przeproszeniem wezcie sie ***nijcie w banie i dajcie se luz :baby: :baby:

Lotarkilla 14-03-2006 21:45

Cytuj:

a ja mam w dupie takie laski jak ty i ta reszta banda c***a co tylko umieja pokazywac jak znaja swoj jezyk polski i jak umieja ponizac ludzi . byc moze ja nieumiem za***icie polskiego i mam w dupie ;) wy tylko umiecie na forum upokazac ludzi a tak to jestescie jakimis cipkami i myslicie ze jestescie najmondrzejsi itd, a co do 20lv+ takich to zabijam jak maja skule :] wiec za przeproszeniem wezcie sie ***nijcie w banie i dajcie se luz :baby: :baby:

To nie kwestia polskiego, tylko twojej osoby , jestes malo bystrym , malo rozgarnietym chlopczykiem ktory na tym forum nic nie ma do powiedzenia poniewaz nie umie sie wyslowic.Twoje próby obrażania forumowiczów tylko bardziej ukazują jak żałosny jesteś.Wszelakie grożby i twoje texty typu ,,powiedz swoj nick na thori" to tylko próba dowartosciowania sie poniewaz tak samo tutaj na forum jak i prawdopodobnie na rl jestes slaby niczym 8 lvl w tibi.A to że mając 70~ MS zabijasz 20 lvle świadczy o twoim maxymalnym noobostwie w grze.

Unholly 14-03-2006 23:33

A ja chcialbym sie zapytac teraz: czy sa jakies szanse by wojna sie skonczyla w najblizszym czasie, czy jest juz ona wbita w przyszlosc Thorii na najblizsze kilka nastepnych miesiecy? :)
Czy juz za pózno na to, by cos naprawiac?
Zeby chociaz uregulowac kwestie random pk po obu stronach...

Lotarkilla 15-03-2006 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholly
A ja chcialbym sie zapytac teraz: czy sa jakies szanse by wojna sie skonczyla w najblizszym czasie, czy jest juz ona wbita w przyszlosc Thorii na najblizsze kilka nastepnych miesiecy? :)
Czy juz za pózno na to, by cos naprawiac?
Zeby chociaz uregulowac kwestie random pk po obu stronach...

Wątpie aby ktokolwiek wyszedl z propozycją zakończenia wojny .I wątpie aby wojna sie kiedyś skonczyła .A co do random pkingu to to nie do końca tak jak myślisz.Nie jestem za , ale wojna to ogromne koszta , każdy dead , battle to wydatek blessów runów itd.Pkujący zazwyczaj potrzebują pieniędzy aby przedluzyc walke , to taki rodzaj szybkiego zarobku.Na 1 rzut oka jest to złe ze strony Lao ponieważ to my mamy niby zwalczać PA i szeroko pojęte ,,zło" na tym serverze.Ale patrząc z drugiej strony , gdyby nas nie było co by sie stało?Wzy~ nie czuli by żadnego respektu a random pking stał by się jezcze częstszy.Tak czy inaczej oba przypadki są niezbyt chwalebne.Nie moge usprawiedliwiać swoich kolegów z gildi tym że potrzebujemy pieniędzy więc musimy zabijać, lecz każda wojna tym bardziej realna niesie za sobą straty cywilne.

Bound for Glory 15-03-2006 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Wątpie aby ktokolwiek wyszedl z propozycją zakończenia wojny .I wątpie aby wojna sie kiedyś skonczyła .A co do random pkingu to to nie do końca tak jak myślisz.Nie jestem za , ale wojna to ogromne koszta , każdy dead , battle to wydatek blessów runów itd.Pkujący zazwyczaj potrzebują pieniędzy aby przedluzyc walke , to taki rodzaj szybkiego zarobku.Na 1 rzut oka jest to złe ze strony Lao ponieważ to my mamy niby zwalczać PA i szeroko pojęte ,,zło" na tym serverze.Ale patrząc z drugiej strony , gdyby nas nie było co by sie stało?Wzy~ nie czuli by żadnego respektu a random pking stał by się jezcze częstszy.Tak czy inaczej oba przypadki są niezbyt chwalebne.Nie moge usprawiedliwiać swoich kolegów z gildi tym że potrzebujemy pieniędzy więc musimy zabijać, lecz każda wojna tym bardziej realna niesie za sobą straty cywilne.

Nawiasem mowiac mielismy juz pokaz ,,mozliwosci'' Wzyckow po wojnie przegranej przez Krishna/HA..... Sadze ,ze jak wygraja to wojne to bedzie jeszcze gorzej.Oby im sie to nie udalo:(

Lotarkilla 15-03-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bound for Glory
Nawiasem mowiac mielismy juz pokaz ,,mozliwosci'' Wzyckow po wojnie przegranej przez Krishna/HA..... Sadze ,ze jak wygraja to wojne to bedzie jeszcze gorzej.Oby im sie to nie udalo:(

Czas pokaże, badzmy dobrej myśli..........

Unholly 15-03-2006 02:05

Ależ niezdrowa sytuacja na tym naszym servie...
Nawet niemozna prosic o zawieszenie broni, bo obie strony by sie zaczeły bić o expowiska, a co zatym idzie... wszystko wróciloby do stanu pierwotnego.
Kurcze... z tez pomysłow niemam na tego pata...
Widać dane nam będzie pocierpieć jeszcze pare ladnych tygodni.

Puki co trzymajmy fason i niedajmy sie zwariowac... :faceoff:

pivope 15-03-2006 07:51

ta wojna bedzie trwac bardzo dlugo ale wiem 1 ze jezeli Ottoman padnie z 3-4 razy w tym raz bez blesow to chyba zakonczy kariere :D

Lotarkilla 15-03-2006 09:24

You recognize Thas Vook. She was killed by Masterkila.
You recognize Feawyn. She was killed by Megakila.

Gdyby przybiegł trzeci byłby mój :)

Pramus 15-03-2006 09:41

Cytuj:

Jaka szkoda ;]

@EDIT
Ekhm. Lotar... Thas vook padl tylko 1 raz ;]

/Pramus Fire'Claw

Lotarkilla 15-03-2006 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Jaka szkoda ;]

@EDIT
Ekhm. Lotar... Thas vook padl tylko 1 raz ;]

/Pramus Fire'Claw

Wkleiłem nie to potem padł mi net nie mogłem edytować :P

pivope 15-03-2006 15:57

Cytuj:

You recognize Feawyn. She was killed by Megakila.

GRatz fragow ;] mabye open battle blx?

Crazy Onion 15-03-2006 16:21

Fewyn: Mar 14 2006, 23:46:28 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex
and by Megakila

Thas Vook: Mar 14 2006, 23:50:56 CET Killed at Level 99 by Leathal Bex
and by Masterkila

No to remis we fragach: 28-28 :D

Koszyk 15-03-2006 16:48

No no... teraz trzeba czekac na wygrana ! Wyz~ maja przegrac :PP

A Cwa~ brechtam z Twoich postow. Naucz sie pisac poprawnie, nie mowie tutaj o uzywaniu polskich znakow, ale mowie tutaj o tym zebys chociaz umial POPRAWNIE napisal pare slow.

Nosso Mc'Furry 15-03-2006 16:59

Hail Trivalency :> niezle ich gromicie, wygranej zycze!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26.