![]() |
Ludzie! dajcie jakis dobry link do sciagniecia convertera bo ten rapidash.de czy jakos tak mi nie dziala. Prosze!
|
@up
Internet Explorerem włączyłeś? Rozpakowałeś DOBRZE sprity i wybrałeś s2 ? |
1. wlaczylym IE i nic
2. co to s2? |
no ale jak to rozpakować???:confused:
|
@2up
Każdy obiekt w tibia.spr ma swój numerek. Zaczynają się zawsze na s. Pierwszy to s2, niema jedynki. A musisz wybrać s2. Wejdź w folder w którym rozpakowałeś tibia.spr i wybierz stamtąd s2! Używając przeglądarki grafik tibijskich oczywiście. |
A mógłbym dostać:
[dzieckomode]Numelki wsyskich scian ktule mozna wykozystac w domkach lub zamkach...plosie plosie plosie plooosie[/dzieckomode] Może być na GG |
Przeglądarka grafik tibijskich by Ślimaczek- Używając niej bez problemu znajdziecie to, czego szukacie.
|
Cytuj:
Łooo...To przecież niezwykle potężny program Xujący świat! Mam IE, rozpakowałem sprity dobrze, wybrałem s2 i co? XXXXXXXXXXXX TO! |
Cytuj:
samee:x: :x: :x: XXX dozlownie tysiace;( ;( ;( |
Może mi ktoś podać linki do:
1. Convertera (nie działa mi) 2. Elementów (^^^^^^^) Bardzo bym podziękował za to. :P |
Same XXX? A poczekaliście?
U mnie żadnych problemów z tym niema... |
ej mógłby ktoś podać link do przeglądarki spritków ?
z góry thx down@ dzieki Drakon ale myslisz ze nie szukałem ?:p |
poszukać nie łaska?
http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/site/index.php? masz, najedz sie i nie wracaj... |
Crowal jesteś boski THX za ten poradnik
|
Dzieki za poradnik tylko nie chce mi sie otworzyc całkowicie z tej strony http://www.rapidshare.de/
ten program :( :( PoMoCy;( ;( |
sa jakies nowe linki
w ostatnich tematach w zamowieniach na outfity chyba ;] @topic: mam pytanie jak kolorowac outfity ? |
Ty slepy jestes? W poradniku wszystko jest dobrze wytlumaczone jak kolorowac outy.
|
ahhh...sorka ;]
czytalem inny poradnik w ktorym tego nie bylo i mi sie pomylilo tego nie czytalem :D ale ze mnie muł ;D |
Crowal mam do ciebie prośbe zrub poradnik jak robić animacje, albo niech ktoś inny zrobi :]
|
Visol mam do ciebie prośbe ! Kup sobie słownik :). A i tak do waszej infromacji Crowal odszedł z forum.. powód ? Twierdził że jest już za dojrzały na to forum :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |