![]() |
Ja znalazłem k-legs :P koleś źle napisał na labelu i parcel został... Chyba nie zauważył więc zwinąłem (było p-legs jeszcze) :D
|
ja "znalazlem" kiedys fire axa jak jakis kolo zucl na ziemie zeby mi zaszpanowac i mial laga wiec wzialem znalezme tez raz lootabaga na guardach a na rooku to chyba tylko brass shiedla z lepszych rzeczy :)
|
Ja znalazlem w depo na skrzynce bp, w ktorym byl c-armor, ring of the sky, k-legsy, platinium amulet, bp uh, troche fooda, warrior helmet,bright sword oraz crown shield ^^ :D
|
fajnie
:) Ja znalazlem w depo w venore Plecak !! A w nim crown set, crown shield , crusader helmet >(Wywalilo jakiegos kolesia dobrego wiec uczciwie oddalem rzeczy :)
|
o człowieku.......co ja na mainie znalazłem!!p-armor,n-armor<--nieedozyłem wzions:/:/scale armor{mam jeszcze}3 wędki 4 ammulety broadswora i duzo innych
|
Moim najlepszym sprzentem który znalazłem na ziemi to cały P-set i Steel Helmet
|
Cytuj:
|
a ja sam nie wierzylem kiedy znalazlem bohy!! jakis kole pewnie pomylil z leather.lezaly zkampione pod drzewem.ale jaka radocha!!! 8o
|
Hehe, no to ja byłem trochę lepszy, mam kilka przykladow-fire sword z 'fri itans' przed dp; bag, a w nim bringht sword, medusa shield i crusader helmet 8o i jeszcze w kiedys depo, leżał bag, ważył coś z 20 tys. , wlozylem do dp, a tam(możecie mi nie wieżyć ale ok ;) ) 71 battle hammerów, 21 steel helmetów, 64 battle shieldów, pare bp kusz i dwarven shieldow i battle axów a na koniec 160 scale armorów :D
Ja to mam farta :] |
Ja tam kiedyś kilka rzeczy dostałem, wiecie takie tam: knght armor, 10k, crown helmet, dragon shield, fire sword, dragon hamer, itp.
Ale się cieszyłem ale teraz mysle ze to nic... |
Moje znalazisko.
Ja znalazłem kiedyś na foldzie loot który ważył 4,5 k funtów(czy w czym to tam jest opisane)W bagu były chain armory,swordy,mace,plate shieldy i brass helmety.To wszystko leżało sobie koło mino w kącie niczym nie przykryte!!!!
|
Ja osoboscie to znalazlem kiedys p- arm w Valkirii, a moj brat znalzl kiedys worek pelen workow a nich kasa :) (ten to mial farta)
|
Cześc wszystkim ja musze się pochwalić sie że znalazlem kiedys
:cup: bohy :cup: w typu Którego sam zabilem :] :] :] |
Ja znalalem serpent sworda lezacego na dp ;p
|
Ja znalazlem na rooku bag z chain armor , plate shield , 2 mace , brass shield.
Ktos zostawil aby jego 2 char wziol a ja zauwazylem i mam :P:P:D:D:D:D |
Jeśli chodzi o mnie to ja na Rooku znalazłem w skrzynce Carlin Sworda i w zabitym minotaurze chain armor a na mainie znalazłem bag i w nim: p-armor, p-legs, solider helmet i co najlepsze.......spike sworda :p
|
Ja znalazłem w trupie :D crown armora i :D 2k
|
Ja znalazlem na Ghostlandzie w lootbag FIRE SWORDA;;;BP UH;;;BP HMM;;;3k
Zajawka była 8o |
Ja znalazlem koło Kazodroon Steel Shielda , troche jedzonka i backpacka...
Przeszłem sie dalej i znalazłem 10 run "adori gran". Kiedyś stałem w DP i ktoś bawił się wędką. Rzucał ją po całym dp. To po cichu ją zabrałem. |
Ja znalazlem Giant sworda w ciele jakiegos lepka, ktorego zabil Ds :D
Ale na drugi dzien byla cofka i tyle ja sie nim nacieszylem:( :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |