![]() |
Asti....
nawet se jaj porobic nie mozna....przeciez ja tez gram troche w te gre
teraz nie bo mam banaB) |
kto?
kto jest sprytny i mi powie z czym dam se rade na 16 lvl druidem...
|
:lucznik: czyli mój pallek 9 level skille 26/25 co moge atakowac nim mieszkam w Thais i nie mam pacc...
|
Cytuj:
@TOPIC:Skile: 71/71, 34 lvl eq: Crus~ helmet, plate legs, knight armor, crown shield, guardian halberd, fore axe. Czy dam rade vamp'owi ? I co na niego wziasc gh czy fire axe i crown shielda? |
kto?
kto jest sprytny i mi powie z czym dam se rade na 16 lvl druidem...
|
Dam rade vampowi ? Pall skile 60/40 p secik butki crown helmet i oczywiscie bolty
|
Cytuj:
|
a ja mam takie pytanko czy na 18 lvl palkiem z 55 dyst. vampira solo :o moge brac czy raczej nie B)
|
Oczywiscie ze mozesz ale jak ce dorwie to juz rsczej z toba koniec ale mozesz spróbwac bez uhów sie nie obedzie bys ich troche musial miec a i bolty ale nieradzilbym isc
|
Cytuj:
@topic czy dam rade na 17 lvl druidem z plate setem beho shieldem rodem od 13 lvl steel helmetem na 0 i -1 poziomie Dark Caterdal? i co musialbym ze soba wziasc? |
Maciej i Smok
Czy na 17 lvl ze skillami 61/60,4mlvl moge solować draga?
|
Cytuj:
|
Nie radzilbym, na 17 lvl nie masz jeszcze 300 hp nawet a jak ci walnie lapa+wave(+ gfb jeszcze to juz extremalne sytuacje) to sie mozesz nie zdazyc uhnac
AHa i moje pytanie: Na jakim shieldingu daloby sie skilowac na cycu tak zeby co jakis czas tylko szla exura gran??? z guardian shieldem |
A wiec mam sorca na 16 lv z pacc i nie wiem gdzie expic :P
Larvy mi sie nudza juz powoli, i chcialbym teraz cos fajniejszego co mnie bedzie w sam raz dla mnie :) |
a ja chciałem zapytać kiedy mogę wybrać się na gs'a
jestem sorkiem 32lvl/ 34mlvl - w teraźniejszej sytuacji logiczne ,że się na niego nie wybieram ale kiedy później? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fd?
Od kiedy pokonam fire devila, bez mniejszych strat?
|
siemanko
a wiec moje pytanie czy dam rady Giant Spiderowi sorcem na 32 lvl i 38 mlvl ( co musze ze soba wziac : ile bp manasow ile i jakich runek ) albo czy dam rady z takim team'em ja 32 sorc 38 mlvl 34 sorc 33mlvl i 20 palek ;> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |