![]() |
Cytuj:
true true xd ale potrafil dowodzic.. tak mi sie wydaje.. ciagle mam w pamieci ta bitwe w kanionie.. gdzie Avisi polegli jak psy.. |
Cytuj:
|
Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]
|
@Crissbi - Bitwa byla przednia, ale nagranie ze strony niespodziewanie dolaczajacych sie Sunblade. Bardzo dobrze sie wywiazali z zadania i glownie z tego powodu Nizahe, totalnie zaskoczony, nie mial jak sie bronic. Element zaskoczenia i bylo dobrze.
: > |
Cytuj:
EDIT: @Naharth, Zaznoz założył gildie Nemesis razem z Michałem, Kissmeną. |
Cytuj:
|
@Vaikor - tak, zalozyl wychodzac z Avis. Dzieki czemu pozniej zostali zaatakowani i wojna 'se przyszla'. A Sunblade dolaczylo, bez oficjalnej deklaracji. Tak, z niespodzianki. x) No i to wlasnie dzieki SUNBLADE ta bitwa tak zownzowala Avis. :)
|
I po co gadacie o przeszlości???
Wazniejsze jest to co teraz sie dzieje.:p |
|
Aaaaaaah, ok. Ladne exori. :)
I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'. Brawo. I na Morganie nie dzieje sie nic ciekawego, w porownaniu do tego, co sie dzialo kiedys. Morgana to takie wymarle dinozaury. x) |
@Raul
Moze wreszcie wyjdziesz z cyco :P A tak na marginesie to Gratz! |
Cytuj:
|
@UP
Slyszalem ze chcesz Ahazina zabic. To prawda??? Powodenia >.< @Naharth Cytuj:
Mam piatke z hiry ;) |
Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
Cytuj:
|
Cytuj:
No to czekajmy na kolejny atak Over~ :) Jak się dzisiaj bawiłeś? |
@up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował. |
Cytuj:
NNIeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Najlepsze było jak go Nizahe (157ek z 9mlvl [mwalls]) dogonić nie mógł ;) I trepiq drogi... Mr Packier! Dlaczego nie ubiłeś ich wszystkich!? |
Cytuj:
To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais. |
@Trepik, nastepnym razem nam sie uda 8o a najlepsze było jak zauważyłeś że Overshadows sie zalogowali i napisałeś mi "robicie coś?" ;dddd szkoda że nie napisałes jeszcze "tylko nie idzcie po mnie plz, ja sie Tengu boje" ;ddd, oh whatever.
Co do Russela, to wczoraj zabiłem na dwa sdy 63 master sorca którego zabić nie powinienem, ja tam nie gram, Russel i jego kolega graja więc... troche było by nie ładnie ze strony Russela jeśli nic by z tym nie zrobił, on nadal jest moim kolegą codziennie rozmawiamy na msn :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07. |