Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

janou 22-05-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naharth
Nie, nie zapomnialem o Zaznosie. Nie on byl zalozycielem gildii. Chyba mial najwyzszy level. Ale gdyby rzadzil w Avis, to by z niego nie uciekl, prawda? Nie przegralby tez wojny, bo ludzie byli by mu wierni, prawdopodobnie... W koncu, jesli bylby dobrym liderem, to nie przegralby wojny Nemesis & Sunblade versus Avis, bo potrafilby nimi dowodzic i nie dalby sie w kretynski sposob 'hack'' owac. >.<

true true xd ale potrafil dowodzic.. tak mi sie wydaje.. ciagle mam w pamieci ta bitwe w kanionie.. gdzie Avisi polegli jak psy..

Vaikor 22-05-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Nom przybieglem tam do was. Ale tak wogole co to ma do rzeczy?? Zbytnio nie rozumiem:(

Nie ciebie pytałem. Pytałem Toraxa i od niego oczekuje odpowiedzi.

Raul 22-05-2006 23:23

Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]

Naharth 23-05-2006 00:32

@Crissbi - Bitwa byla przednia, ale nagranie ze strony niespodziewanie dolaczajacych sie Sunblade. Bardzo dobrze sie wywiazali z zadania i glownie z tego powodu Nizahe, totalnie zaskoczony, nie mial jak sie bronic. Element zaskoczenia i bylo dobrze.
: >

Vaikor 23-05-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]

Ale mnie tak gra podnieca :)

EDIT: @Naharth, Zaznoz założył gildie Nemesis razem z Michałem, Kissmeną.

Raul 23-05-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Ale mnie tak gra podnieca :)

No to tylko pogratulować, że zwykła gra Cię może tak podniecać. Ale podniecenie, podnieceniem, a zakładanie idiotycznych tematów (ten o Ahazinie) swoją drogą. No chyba, że przy pisaniu tego tematu doznałeś, jakby to nazwać, szczytu podniecenia grą. ;]

Naharth 23-05-2006 17:58

@Vaikor - tak, zalozyl wychodzac z Avis. Dzieki czemu pozniej zostali zaatakowani i wojna 'se przyszla'. A Sunblade dolaczylo, bez oficjalnej deklaracji. Tak, z niespodzianki. x) No i to wlasnie dzieki SUNBLADE ta bitwa tak zownzowala Avis. :)

Vandoz 23-05-2006 22:42

I po co gadacie o przeszlości???
Wazniejsze jest to co teraz sie dzieje.:p

Raul 23-05-2006 23:52

@up
Święta prawda. Dlatego coś aktualnego:

http://img.photobucket.com/albums/v1...dryt/100eq.jpg

Naharth 24-05-2006 07:59

Aaaaaaah, ok. Ladne exori. :)

I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'. Brawo. I na Morganie nie dzieje sie nic ciekawego, w porownaniu do tego, co sie dzialo kiedys. Morgana to takie wymarle dinozaury. x)

Dider Z Rivii 24-05-2006 09:55

@Raul

Moze wreszcie wyjdziesz z cyco :P

A tak na marginesie to Gratz!

Vaikor 24-05-2006 11:02

Cytuj:

No to tylko pogratulować, że zwykła gra Cię może tak podniecać. Ale podniecenie, podnieceniem, a zakładanie idiotycznych tematów (ten o Ahazinie) swoją drogą. No chyba, że przy pisaniu tego tematu doznałeś, jakby to nazwać, szczytu podniecenia grą. ;]

Jesli nie wiesz o co chodzi z Ahazinem to sie nie odzywaj.

Vandoz 24-05-2006 13:56

@UP
Slyszalem ze chcesz Ahazina zabic.
To prawda???
Powodenia >.<

@Naharth
Cytuj:

I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'.
Nie czcze Crazy Froga. Moglbym powiedziec ze ty czczisz Dynie.
Mam piatke z hiry ;)

Raul 24-05-2006 17:41

Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
A co do tego robienia nowo poznanych kolegów, to was nigdy nie uznawałem za kolegów, tak Russel i Trixtara są i będą moimi kolegami a nie dziećmi bez honoru jak Torpedo i Torax.

May 23 2006, 23:35:19 CET Killed at Level 86 by Russel Inferno

Colm 24-05-2006 18:27

Cytuj:

Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
May 23 2006, 23:35:19 CET Killed at Level 86 by Russel Inferno

No to czekajmy na kolejny atak Over~ :) Jak się dzisiaj bawiłeś?

Raul 24-05-2006 18:31

@up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował.

Colm 24-05-2006 19:49

Cytuj:

@up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował.

NNIeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Najlepsze było jak go Nizahe (157ek z 9mlvl [mwalls]) dogonić nie mógł ;) I trepiq drogi... Mr Packier! Dlaczego nie ubiłeś ich wszystkich!?

Raul 24-05-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Dlaczego nie ubiłeś ich wszystkich!?

Ciekawe jak sam mogę zabić kilku 100+ lvl :confused:. No chyba, że posiadasz wiedzę i umiejętności, dzięki którym można tego dokonać.
To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais.

Vaikor 24-05-2006 21:46

@Trepik, nastepnym razem nam sie uda 8o a najlepsze było jak zauważyłeś że Overshadows sie zalogowali i napisałeś mi "robicie coś?" ;dddd szkoda że nie napisałes jeszcze "tylko nie idzcie po mnie plz, ja sie Tengu boje" ;ddd, oh whatever.

Co do Russela, to wczoraj zabiłem na dwa sdy 63 master sorca którego zabić nie powinienem, ja tam nie gram, Russel i jego kolega graja więc... troche było by nie ładnie ze strony Russela jeśli nic by z tym nie zrobił, on nadal jest moim kolegą codziennie rozmawiamy na msn :)

Colm 24-05-2006 22:24

Cytuj:

Ciekawe jak sam mogę zabić kilku 100+ lvl :confused:. No chyba, że posiadasz wiedzę i umiejętności, dzięki którym można tego dokonać.
To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais.

You still sux.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07.