![]() |
re :UP
Temat może założyć zajerestrowany użytkownik, a poradnik może napisać każdy, lecz w dziale "Wasze propoz. poradników", stamtąd dobry poradnik może zostać przeniesiony do działu "Poradniki". |
??
Cytuj:
k tylko poweidz mi czy ja moge zalozyc temat? jak tak to napisz pokoleji w punktach:D |
Zółte promienie
Jak ja uderzam w przeciwnika ii on dostanie w zbroje to czy to sie liczy jak chmurka czy nie ???
|
dobry poradnik dzieki niemu mam takie skile hehehehehe :D
name: Selverius :flaga_pl: lvl: 19 :D skile : 67\67 :miecz: m.lvl : 4 :mag: profesja : Knight :wiking: ____________________________________________ You were my buddies in the day or night. I came to laugh, to cry, to fight. I came to see how much we are the same. I came to know your soul, if not your name. |
Super poradnik , bardzo mi się podoba ; d
|
Coś o skilowaniu...
Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
Coś o skilowaniu...
Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach i w jaki sposób jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje(np z dwarfami czy slimami)? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
Cytuj:
1) Nie 2) Nie :D |
Lol
Cytuj:
CO??!! Ja kiedy chodziłem z bronią 2 ręczną po 2 godz. treningu z rotami na max defie WCALE mi shielding nie urósł. Chyba ci się coś popierniczyło....może to był wcześniejszy awans z shielddem?? X( |
Skilling shield bez shielda??
Cos mi sie nie wydaje ze to mozliwe by walczac samym mieczem oburencznym miec shiekdin wieksz... :)... cos jest nie tak... :]
Moze udalo mu sie to... gdyz mial zboje, helm, spodnie i buty...:) |
poradnik fajny ale...
ten ostatni updejt... poradnik zostal stworzony przed nim i tu pojawia sie moje pytanie, czy cos sie zmienilo w treningu, czy lepiej wchopdza skile itp.
|
Mam pytanie dotyczace treningu paladynem - otoz uderzajac ze spearow w trolle nawet na full def. bardzo szybko je zabijam, przez co trening staje sie bezsensowny. Czy jest sens trenowac na czyms innym przy znikajacych broniach rzucanych? Czy musze pogodzic sie z ta sytuacja?
/Pozdrawiam |
Świetnie sie spisałeś! Ale...(zawsze jakieś "ale") wszystko śliczne, ładne tylko gdzie trening mag. lvl'u?? :P
|
re: UP
Ja Ci powiem jak trenować mlvl skoro tego nie wiesz... Zjedź coś i jak będziesz miał 20mp to wpisz "utevo lux" i naciśnij enter. I tak przez tydzień aż zrobisz 4magiclvl. |
O lol trenieng:P
Kurde ja mam 12 lvl a mam slebe skille ;( 37/28 :P 8o moze ktos ma posatc w Thais na servie empera??numa numa jej numa numa jej numa numa jej numa numa numa jej
|
zaówazylem bardzo ciekawa rzecz mianowicie zdjalem shilda gdy bily mie 2 potwory ku mojemu zdziwieniu zamias ciosy isc na arm ciosy dalej szly shilda z poczadku pomysalem ze to pewnie przez bron zdjolem bron i dalej szlo na chmurki zdjolem wszystko i tylko blod hity szly (przez to ze sie zagapapile i to pisalem padlem i stracilem z 65 na 63 skila ;( )
|
Szafix:
Te żółte promienie chyba oznaczają że np. potforek cie nietrafił i w tym Raynold sie chyba pomylił ;P ale ja niejestem tego pewien =) |
Spoko poradnik naprawde fajny. Dla mnie sie na pewno przyda gdyz dopiero rozpoczynam ttrening ostry . pozdro ;)
|
zapomnialem tylko dodac ze nie do konca zgadzam sie z tym treningiem z potworkami. Przeciez jak ma sie armor to one czesm omijaja shield iwala w arm i to sie nie liczy do awansu
|
Fajny poradnik
Najbardziej podoba mi sie czas trenowania teraz wiem ile musze czasu poświęcić. :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |