![]() |
Blef na 100%
Po pierwsze dla adminów chyba zależy żeby jak najwieciej i jak najdłurzej ludzie grali w tibia.... a po drugie to chyba posiadacze pacc troszku by sie wkurzyli bo płacą np: 90zl na 90 dni a z tych zmian wynika że w pełni to wykorzystaja okolo tygodnia lub 2 Jokeeee |
Dla wszystkich co w to uwierzyli przypominam że jest 1 kwietnia.
Nice try ;]]] |
taaa jasne cipy by stracily ze 2/3 graczy a co za tym idzie kasy za pacc a ich to nie obchodzi czy sie latwo gra tylko czy maja ka$ke za pacc
|
Cytuj:
Dzięki, za pochwalenie moich dowodów ;D :P |
Cytuj:
a wiesz dlaczego tak tam jest? bo goscie grali godzin bez przerwy ale po kilku przypadkach zgonow najbardzien znany po ktorym blizzard zmienk gosc gral 48 godzin w WoW i po wstaniu od kompa sie przekrecil i na prosbe rzady chinskiego blizard wprowadzil blokady na serverach WoW a krajach azjatyckich :D i moga grac kilka godzin dziennie po czym jestes automatycznie wylogwany i nie mozesz wbic na server do nastepnego dnia btw dobry kawal :D ale naspteny rok proponuje wkrecac ludzi kilka dni wczesniej a 1 kwietnia pisac ze to byl kawal :D tak robia na org`u:P |
jeszcze mamy uwierzyc w system anty-pg? :P
Drom - juz userzy ci tak nie wierza slepo jak kiedys ;-) a moze zrobia jeszcze tak ze anty-pg bedzie tylko dla faccow? to na pewno zacheci coraz wiecej ludzi do grania |
Prima Aprillis??
zgadzam sie z kolesiem/kolesiuwą ale bym sie Wkurzony !!!
|
myślę albo i nie myślę ale grali myślę albo nie myślę i myślę albo nie myślę że grali 200 godzin dziennie myślę albo nie myślę i dlatego myślę że im zacinał się server myślę albo nie myślę
|
Jakby ten anty pg wprowadzili to bym powiedzial nara fieje i koniec z tibia....Ja robie kurwa od huja kawy i moge siedziec i 30h a z tym IP to mi sie podoba:cygaro:
|
lol jeśli to nie zart to połowa osób juz nie bedzie grała w tibie ... :cygaro:
|
to na 100% joke tak samo jak na tibianews.net;P
|
Oczywiste jest to, że to jeden wielki JOKE! Cóż...
Dowody: 1) Dzisiaj 1 kwietnia. 2) Na tibiabr.com jakoś nie ma wzmianki o tym. 3) Na tibia.com tak samo 4) Dr.Omadera nie znacie? :faceoff: No a więc powodzenia ;p |
???
pomyslcie sobie idzecie na demony i shooter gra juz 2.5 godziny i mowi ci ze musi dac looga bo chce odpoczac loooolX( X( X( X( X( Czemu na Tibia.com nic nie pisza jeszcze o nowym uptade
|
Co to wogóle ma być? Po trzech godzinach grania będę musiała skończyć grać! No na bank! Dla mnie trzy godzinki non toper to nie jest problem, siadam o 21 i gram do 3 w nocy! A teraz co to ma byc wogóle???? Wcale mi się taki pomysł nie podoba.
Co do wprowadzenia nowego hasła to jestem za. Z pewnością zapewni to wieksze bezpieczeństwo. I tak w to nie wierze, nie zrobili by czegoś takiego bueheuhee. A jak zrobią to chyba sama im wysle maila z treścią wyrazającą moje niezadowolenie :D (joke:)) A poza tym nowy światy Spvp? że niby co.... xD nie no... lalala mówcie co chcecie ja nie wierze xD |
Skarbiec :*
Ale dostaliscie te ss jako pierwsi? Hmm.. |
O RLY?
Przynajmniej ja się nabrać niedam. |
Cytuj:
|
prymaaprylis choc przez chwile sam uwierzylem;p
|
Gdyby to był joke, to byście się tak nie podniecali i nie byłoby 300 ~postów do tej pory:)
Przy jednym z ostatnich newsów o update(tym z soulami) napisano koło 2k postów w niewiekim okresie czasu. A i jeszcze coś: tibianews ściemnia. Są przedostatni w kolejce do newsów, dlatego wymyślili własne na dziś:P) |
a ja powiem tak...jeżeli to prawda to co z TRENINGIEM ?!?!?!?!??!?!?!?!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |