![]() |
Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)
|
Wyedytowalem bo nie chce miec hunta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia... |
Cytuj:
Nie sądze, zobaczył co się dzieje i uciekł :/ Oczywiscie ten gość padł bo nie otrzymal żadnej pomocy ze strony rówieśników z Wanted. @Drazharm Zmień statystyki wojny. To co Minavand zdobył przed zadeklarowaniem wojny nie liczy się :) Tak samo fragi zdobyte przez nas przed wojną się nie liczą (patrz Elite Cruscher) |
To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]
|
Macie powyzej przyklad rozmowy. Tak wyglada Azura w wydaniu Wanted :)
|
Cytuj:
to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie tandeta |
Cytuj:
hehe moze i ma ale mam jedno pytanie poco zeusowi bot chyba z sd nie strzela a do hmm explo a zwlaszcza gfb bot nie jest potrzebny bo przewaznie uzywa tego jak jzu kogos strapuja, tak mi sie zdaje. paps |
Cytuj:
|
Cytuj:
Minavand wypowiedział nam wojne i wyszedł z Wanted. Teraz mamy wojne pomiędzy DoF&Vision vs Wanted więc fragi MInavanda zdobyte w pojedynke nie są liczone. Może Wanted dodaje je sobie bo boi się że przegra? :S |
Drazharm
Mam ciekawostke dla forumowiczow.
Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito. Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu. No nic el drazito ciekawe co Ty na to. Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia. Gz dla ciebie Franco |
Cytuj:
zanim ci je obetniemy frajerze bity |
ehm...
Jestes tak pusty czy tylko mi sie zdaje
Co ty wogole wypisujesz losiu jeden-narazie to ty uciekasz przedemna a nie ja przed toba wiec....:) Franco |
Cytuj:
Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~. A co Do Garga to ja ta postac zalozylem i to ja nim trenilem i expilem. Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.- Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal. Pozdro me xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
podwojny post plx
|
Cytuj:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.- A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |