![]() |
Świetny fake ocena 10/10 inaczej być nie może. To jeden z najlepszych fake'ów na tym forum (nie przypominam sobie lepszego ale...) Dobrze, że "zrobisz" jeszcze epilog bo myślałem, że po tej części będzie już koniec. Czekam z niecierpliwością.
P.S Po zakończeniu przez Glavesa tego fake nie można pozwolić, aby spadł on na 35~ strone działu. Ten fake jest za dobry. P.S2 Glaves mam nadzieje, że jak skończysz tego fake zaczniesz nowego ;) |
Woooow!
Człeq! Masz talent przyznam :D. Zrób koniec i już. Radze żebyś robił 2gi fake jak skończysz z tym, ale ci sami bohaterzy plax :D
|
Po prostu coś pięknego. Najpierw Invi~ dał 3 części swojego fake, teraz ty zakańczas swój, wreszcie coś dobrego się stało w tym dziale.
Jedynie to pękniecie w ziemi sztucznie wygląda, do reszty nie mam zastrzerzeń! |
no bosko :p
rub Final Part ! ;> |
Cholera... Chyba czas swoj zakonczyc :> Tak sie zastanawiam czy mi sie chce...
|
Najz, najz, wery gut!
|
Świetna część, zresztą jak wszystkie. Szkoda, że niedługo już się skończy. No to teraz czekam na epilog, a później na kolejny fake ^^
|
Świetne mówiłeś że w poprzednich częsćiach masz mało akcji jak dla mnie to nadrobiłeś w tej :p
11/10 Tylko szkoda że koniec |
Cytuj:
@Fake Kończ ;< |
Bardzo fajny fake, ale juz sie konczy :(
|
@LolnY: Hmm... A nie wery?
|
Cytuj:
|
HAhhaaH Ale mnie wciagnelo super super super!! 10/10 all niemoglem sie oderwac zreszta widac o ktorej posta pisze :P hah EXTRA!!:cup:
|
o sory nie zauważyłem że zrobiłeś this is the best fake 10/10
|
To jest B.O.S.K.I.E
10/10 |
Fajnie, że nie przeciągałeś na siłę fabuły.
|
Niestety wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć :(. Jest to chyba najlepszy fake na tym forum. Zgadzam się z LolNym, że dobrze, że nie "ciągnąłeś" tego fake'a do 14124211 części. Ocena 10/10. I to co napisałem wyżej. "Pasowało by", aby ten fake nie spadł na 78strone, ponieważ jest za dobry.
|
Pierwszy raz widzę, żeby fake miał zakończenie. 10/10.
|
I koniec... Niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy... Epilog jak i cala reszta jest świetny. 10/10
Mam nadzieję, że wkrótce zrobisz nowy fake. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |