![]() |
Cytuj:
|
cala polska patrzy, chyba sie nie poddacie?(;
|
;)
Tak sie zastanawiam...nie potrzebujecie czasem scenarzysty?
Bo skoro gra ma byc znacznie bardziej rozbudowana potrzebuje jakiejs fabuły...przynajmniej wg. mnie ;) |
Żadnych nowych newsów, informacji, wiadomości na forum.
Zaczynam wątpić w G-Softa. Wg. mnie ta gra już nie powstanie. Byłem cierpliwy, wierzyłem, że dacie radę. Lecz zawiodłem się. Ta gra nie wyjdzie, mówię wam. Bye. |
tak
Cytuj:
|
Cytuj:
RP jest o krok od upadku. Programista wszystko olał. A Tarlosik oczywiście wszystkich wkurza, bo pisze jakby chciał aby rp upadło. Sławek @lord Wardi ROTFL, tak czekasz na projekt a nawet nie wiesz, że lider-programista olał wszystko. |
Gra miała powstać coś pod koniec maja poczatek czerwca, poźniej ludzi mowili że "troszkę" później wyjdzie (sierpień). Przez wakajce wy chyba za dużego postępu z grą nie zrobiliście(?). Gra już upadła, nie macie się co łudzić.
Domyślam się co ktoś napisze w następnym poscie: "Programista wszystko olał"-ja to wiem. Marchewki roX :p @edit: Zapomniałem dodać, temat powinien zostać zamknięty, jeżeli chcecie się dogadywać co dalej z RP radze wypowiadać sie na waszej stronce, tzn. forum ;) |
@up
z jakiej racji ty zamykasz temat >.< ?? @topic a tak fajnie sie zapowiadało , może oddacie to wszystko innym luzdiom ? :D |
omg -.-. Programista się znajdzie. Przynajmniej tak myśle.
|
Wy wszyscy mieliscie nadzieje ze ta gra bedzie the best a nawet gdyby wyszla to by bylo 1 wielkie g***o wg.mnie
|
Pfff, nieźle się uśmiałem czytając ten temat :D
No ale ja was nierozumiem, koleś dostał się do dobrej szkoły to wybrał szkołe(tak ktos na forum rp napisal ;p) a o tym czy to koniec gry jeszcze nic nie wiadomo, jakby tak było to napewno sam Kawior wkońcu wszedł by na te forum i o tym napisał. Nierozumiem tylko Tarlosa, jakby to wszystko miał w dupie :/ |
Ja też Tarlosa nie rozumiem. Ale tego idiotę zrozumieć się nie da.
|
hmm i co tak jak mówiłem Rp nie wyjdzie nigdzie :/
|
Slawek znowu mnie nie zrozumiesz bo uzyje ciezkiego dla ciebie slowa - racjonalizm, wiecie co to?? Wiedzialem o upadku RP od dobrych 2 miechow bo widzialem co sie dzieje. RP jak wszystko przeminelo, nie wiazalym z nim przyszlosci od tak chcialem pomoc bo patrzac jak Farmero wpuszczal do teamu ludzi pokroju Slawka to mi poprostu bylo zal. Bardzo sie ciesze ze wyrzucilem spora ilosc trolli ktore nie dosc ze gadaly glupoty to jeszcze nie potrafily pojac prostych spraw. Oszukiwalem was w sumie zeby nie robic wam przykrosc.
|
@up
Trzeba było powiedzieć, do tego czasu znalazło by się wielu nowych programistów :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Jak jeszcze raz napiszesz "Lord Wardi" a nie "Wardi" to... No nie wiem, co mogę ci zrobić przez forum ;) Ale nie mówcie tak na mnie, blz!!! |
Cytuj:
TARLOS sabotuje projekt, wszystkich którzy chcą go zreaktywować banuje. TARLOS I HATE YOU XD |
Eee tam coś się wymyśli ;D w sumie fajnie bo jak trolle zobaczą notke o ragnaroku w RP to wyjdą i nie wrócą xD
W sumie mamy wszystko poza kodem. Programista się znajdzie ( tak myśle ) a może i Kawior wróci. Slawek... Przestań XD ( Do wszystkich którzy przychodzą tu aby nabić sobie posta w stylu " jeje, jesteście do dupy uhauuuuuuuuuua " -Tak, niestety, polegliśmy... Nie musicie już przeglądać tematu... Najlepiej... Wyjdzcie XD ) |
We back to life :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |