Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Section Eight & Rederiet (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73507)

Jahakka 24-05-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~

Alfis nie jest low Mr. High level, Alfis jest okrutny XD

Marczio 24-05-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahakka
Alfis nie jest low Mr. High level, Alfis jest okrutny XD

po 1. nie zrozumiales mojego posta w ogole, nie bede go tlumaczyl moze sam dojdziesz

po 2. nawet nie znasz alfisa

Jahakka 24-05-2006 23:19

Cytuj:

po 1. nie zrozumiales mojego posta w ogole, nie bede go tlumaczyl moze sam dojdziesz

po 2. nawet nie znasz alfisa

aaaa!
Juz doszlem o co w nim chodzi, przeczytalem go od tylu XD

Marczio 25-05-2006 16:39

Cytuj:

doszlem

doszedlem sie pisze

Fiołek! 26-05-2006 02:54

Cytuj:

doszedlem sie pisze

Nie komentuje sie tutaj ortografi tylko wypowiada na temat.

@ Wojna

Wojna w zasadzie sie juz skonczyla ciekawe czy niedobitki stworzą jakis team pekay czy sie wyplaca.

Marczio 26-05-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiołek!
Nie komentuje sie tutaj ortografi tylko wypowiada na temat.

@ Wojna

Wojna w zasadzie sie juz skonczyla ciekawe czy niedobitki stworzą jakis team pekay czy sie wyplaca.

mysle ze ze ci co mnie zaplacic juz zaplacili

Pixis'icewind 28-05-2006 21:44

Widzialem calom tom wojne i juz od poczatku bylo wiadomo ze s8 wygra bo by chyba swoich rl kumpli niepozabijali ;p.Co do Mr Super mega szarancz niodzywaj sie bo jestes nikim tak jak byles jak biles kiedys Tafara w kopalni ty z 2 kumplami (32 lv z 2 Liderami LOL) Niemogli ubic 24 Knighta -.- nc A co do Scroopa pól BB teamu zlewa z tego jak mozna pasc 2 x w tym samym miejscu :D Wiec Hail S8 i niech wresczie cos zrobiom z tymi zalosnymi przejawami Pa bo to jest zalosne ;p

Sry za moje błedy ortograficzne :P (im noob in J.Polski xP)

Fiołek! 29-05-2006 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pixis'icewind
Widzialem calom tom wojne i juz od poczatku bylo wiadomo ze s8 wygra bo by chyba swoich rl kumpli niepozabijali ;p.Co do Mr Super mega szarancz niodzywaj sie bo jestes nikim tak jak byles jak biles kiedys Tafara w kopalni ty z 2 kumplami (32 lv z 2 Liderami LOL) Niemogli ubic 24 Knighta -.- nc A co do Scroopa pól BB teamu zlewa z tego jak mozna pasc 2 x w tym samym miejscu :D Wiec Hail S8 i niech wresczie cos zrobiom z tymi zalosnymi przejawami Pa bo to jest zalosne ;p

Sry za moje błedy ortograficzne :P (im noob in J.Polski xP)

ehh nie rozumiem tego kawałka ze wiadomo o wygrnaej s8 poniewaz nie pozabijali by swoich rl kumpli -.^

A co do Szarancza po co o tym piszesz to najmniej wazne i w ogole nie zwiazne ze sprawom.

Master Vader 29-05-2006 20:09

Noooo....i po wojnie. Wszystko wróciło do normy...:)
Mały offtopic.
Czy ktoś mógłby mi wypisać nicki ludzi z bielska????

Xoltor 01-06-2006 00:10

Idzie ktoś na Nowy? :D
Ja sie zastanawiam.. ^^

Zoczek 01-06-2006 00:19

ja idem =)

Scroopy 01-06-2006 17:00

Mmm.. jak pewnie duzo osob juz zauwazylo jest nowa "wojna(?)" a tutaj dam fragi :)

Mortech Nocturna - May 30 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 92 by Master Unicron
and by Xenice

Xan Karde - May 30 2006, 16:59:02 CET Killed at Level 71 by Master Unicron

Beneck - Jun 01 2006, 15:27:45 CET Killed at Level 96 by Master Unicron
and by Maragax

Schnapie - Jun 01 2006, 15:30:14 CET Killed at Level 72 by Master Unicron

:)

Hail ! :]

Zoczek 01-06-2006 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy
Mmm.. jak pewnie duzo osob juz zauwazylo jest nowa "wojna(?)" a tutaj dam fragi :)

Mortech Nocturna - May 30 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 92 by Master Unicron
and by Xenice

Xan Karde - May 30 2006, 16:59:02 CET Killed at Level 71 by Master Unicron

Beneck - Jun 01 2006, 15:27:45 CET Killed at Level 96 by Master Unicron
and by Maragax

Schnapie - Jun 01 2006, 15:30:14 CET Killed at Level 72 by Master Unicron

:)

Hail ! :]

Zrobilo się ciekawie:P

Jahakka 01-06-2006 19:14

Wiecie dlaczego spoxster, pasterz, anaboll i gorlick przysli tu grac? A wiec tak juz dawno mowili na furorze ze jak cos nie pojdzie to zaczna grac na selenie bo to server latwiejszy do zdobycia niz new server, wiec tu przeysli i graja, a tacy evalor (mortech i 2 owner evalora) i puge (on i jego ziom ekizz) nie dadza im rady, a nowy owner slash'qu nie bedzie sie mieszal.

Dudex 01-06-2006 20:07

To ze oni tez padli zaraz po tym tez mogles napisac.

Zoczek 01-06-2006 20:24

Cytuj:

Wiecie dlaczego spoxster, pasterz, anaboll i gorlick przysli tu grac? A wiec tak juz dawno mowili na furorze ze jak cos nie pojdzie to zaczna grac na selenie bo to server latwiejszy do zdobycia niz new server, wiec tu przeysli i graja, a tacy evalor (mortech i 2 owner evalora) i puge (on i jego ziom ekizz) nie dadza im rady, a nowy owner slash'qu nie bedzie sie mieszal.

1 Kto to Gorlick?
2. Przysli? ; p

kto wie czy to nowy owner Qu...

behi 02-06-2006 14:35

To po pierwsze nie jest wojna, tylko snake attacki skierowane w naszą gildie.
Wczorajsze dwa fragi na Benecku i Schnapie to lamerstwo a nie zaden sukces. My zawsze pomagalismy im jak mieli problem z S8. Jak zobaczylem ze Xenice i Maragax padli to powaznie myslalem nad wyjsciem z gildi i gadałem z Puge w jaki sposób oni mogą się odhuntować. Xenice uważałem za człowieka godnego zaufania, bo kolegowalismy sie juz od jego 40lvlu i zawsze pomagałem mu kiedy prosil i nawet wtedy kiedy nie prosil. Widać gówno to dla nich warte. Motywacja "bo jesteście razem ze swe w gildi" to zadne wytlumaczenie. Po pierwsze ci którzy do Sixth Sense coś mieli są ze Słowenii i Holandii. Fragi na nich byłyby dla Sixth Sense sukcesem, a tak fragując Schnapiego i Benecka sprawili sobie 3 nowych wrogów ( wcześniej mieliśmy nie dołączać sie do jakichkolwiek akcji przeciwko SS)
Jeżeli bardzo chcecie liczyc te fragi to nie nalezy zapominac o jak dotąd 3 fragach S8 i przyjaciół.
Maragax:
May 30 2006, 16:49:00 CET Killed at Level 90 by Xan Karde

Jun 01 2006, 15:57:18 CET Killed at Level 89 by Slash'Boone
and by Burniasty

Master Unicron:
Jun 01 2006, 15:57:06 CET Killed at Level 92 by Slash'Boone
and by Burniasty

Jahakka 02-06-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi
To po pierwsze nie jest wojna, tylko snake attacki skierowane w naszą gildie.
Wczorajsze dwa fragi na Benecku i Schnapie to lamerstwo a nie zaden sukces. My zawsze pomagalismy im jak mieli problem z S8. Jak zobaczylem ze Xenice i Maragax padli to powaznie myslalem nad wyjsciem z gildi i gadałem z Puge w jaki sposób oni mogą się odhuntować. Xenice uważałem za człowieka godnego zaufania, bo kolegowalismy sie juz od jego 40lvlu i zawsze pomagałem mu kiedy prosil i nawet wtedy kiedy nie prosil. Widać gówno to dla nich warte. Motywacja "bo jesteście razem ze swe w gildi" to zadne wytlumaczenie. Po pierwsze ci którzy do Sixth Sense coś mieli są ze Słowenii i Holandii. Fragi na nich byłyby dla Sixth Sense sukcesem, a tak fragując Schnapiego i Benecka sprawili sobie 3 nowych wrogów ( wcześniej mieliśmy nie dołączać sie do jakichkolwiek akcji przeciwko SS)
Jeżeli bardzo chcecie liczyc te fragi to nie nalezy zapominac o jak dotąd 3 fragach S8 i przyjaciół.
Maragax:
May 30 2006, 16:49:00 CET Killed at Level 90 by Xan Karde

Jun 01 2006, 15:57:18 CET Killed at Level 89 by Slash'Boone
and by Burniasty

Master Unicron:
Jun 01 2006, 15:57:06 CET Killed at Level 92 by Slash'Boone
and by Burniasty

gdziesz slyszlalem taki cytat jedego z dusskow z furory :"moje alliance jest gowno warte gdy patrz na nich"
a twoje alliance (gildia i ziomki) to zrobiona w pospiechu gildia zeby wygrac wojne za 2 miechy beda inne gildie, wszyscy o tobie zapomna + moze jeszcze od nich padniesz, najlpiej ufac swoim kolega a nie gildi w ktorej dostales inva bo potrzebowali membersow na wojne, przyjdzie czas to zobaczysz z kim warto bylo trzymac, pomysl nad tym, wiele ludzi mysli ze jak sie powiem komus "hi" to juz jest jego kolega i macie super gildie i niezniszczaslne alliance 4ever, gowno prawda

Jahakka 02-06-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
1 Kto to Gorlick?
2. Przysli? ; p

kto wie czy to nowy owner Qu...

nie komentuj moje niedorozwoju!!!!!!!!!!!!!! a z qu to qu i kazdy wie jaka cena... UPS prawda w nim tkwi XD

behi 02-06-2006 20:30

@Jahakka

Czemu akurat poruszasz tutaj temat gildi S8? Ja mówiłem o Sixth Sense.
Trzymam tutaj ze starą ekipą z Amery, o której wiem, że NIGDY mnie nie zdradzi i zawsze mi pomoze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03.