![]() |
6:2 dzis dla nas:P
Rom uciekał szkoda gadać :P, chcieli gyxa zabić to zabili tylko że do końca im nie wyszło. |
Cytuj:
moze powiesz cos wiecej jak to dokladnie wygladalo, i dlaczego tylko 6 cial? |
@ up
Jak widzisz RoM uciekal dlatego tylko 6 cial... Pewnie juz jest gdzies filmik mozesz obejrzec =] _/ Dm , RoT , Suave |
aka
@ kidler
chodzilo mi o to czy bedzie gral ([CHAR]Liam Darkcrosser[/CHAR]) na aurea. Bo nudno jest bez Liama ;-). Takto wojna byla ciekawsza :P. @topic Hehe dobrze ze wojna nie stoji w miejscu . pr0stYle |
@up
A ktory owner chcesz zeby gral? bo watpie ze Mandus by kierowal romem tak jak wczoraj Isaris ktory prawdopodobnie na nim gral. |
@Raks~
Prawdopodobnie to wiesz... jeszcze rosniesz. Jak nie masz sprawdzonych informacji, to sie nie udzielaj. |
Cytuj:
Anyway, 1xx do 9x wyglada ciekawie, od kiedy liczone sa fragi? |
@Gimli
Fragi liczone sa, jesli dobrze pamietam, od razpadu starego skladu RoMu i powstania 'teoretycznie' wojny miedzy szwedami, a polakami, tzn; FAG - ROM. Tj, ok. 9-10 miesiecy. Obecie FAG podzielil sie na 3(?) mniejsze guildie, ktorych jednak cel jest ten sam. |
ups, zosatłem uprzedzony
@kidler: tak, są to 3 mniejsze gildie, Pirates jest oddzielne (i prawidłowo!) |
@kidler
A to nie przypadkiem od Stycznia? Edited: @Gimlos A jak chlopaki sobie radza tez jest podobnie ze tylko jedna strona expi? |
przepraszam że się wtrącam, ale chyba nie.
|
Cytuj:
|
To samo co na Aurei, ale zmiany są rzadkie i na dość długo. I też bez końca. ;)
Edit: najczęściej (jeśli nie jedynie) występuje to przy zmianie stron. /Kosher |
Najsmutniejsze jest to ze nikt nie dazy to pokoju, do zaprzestania walk, nikt nawet nie probuje:P jakichkolwiek negocjacji xD.
Moze raz byla mowa ale nie o wsyzstkich a takie cos oczywiscie nie wchodzi w gre.. |
jedna i druga strona chcą 100% władzy, min. aby protować kumpli i umożliwiać im PA.
Mimo wszystko szkoda, że nikomu nie zależy na pokoju. /Kosher. |
Mysle ze polowa, conajmniej polowa ludzi biaracy udzial w wojnie ma juz jej dosyc i wolalaby w spokoju cieszyc sie gra...
|
niestety jest też druga połowa, która chce się lać... oni najprawdopodobniej wciągną w to tych spokojniejszych (grożąc im huntem, oskarżając o nielojalność itp). Tak więc, jakieś wojny będą zawsze. A szkoda.
/Kosher Pig |
Osobiscie nie mam nic przeciwko wojnie, ale wojna musi sie kiedys skonczyc:P. nie wiem sa servery gdzie odbywa sie to normalnie, a sa takie na ktorych pokoj wydaje sie niemozliwy:S
|
Nie wiem jak wy sobie wyobrażacie pokój. Bo Liam i Fast w zgodzie nie będą potrafili żyć, po za tym ciągle by były jakiś spięcia bo ktoś z Fagu zabił jakiegoś znajomego od kogoś z Romu albo odwrotnie.
|
No wlasnie, a najlepiej by bylo, kiedy nastapil by pokoj, a ja moglbym sie cieszyc tym, czym kiedy RoM byl w przewadze... ;)
_./ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |