![]() |
dla mnie aXe to byl moj najlepszy wybor i tego nie rzaluje
|
Dystans :lucznik: &Sword :miecz:
Wymiatajom :evul: |
nic nie zastapi mi mojego fsa :]
nick: tajemnica :x: lvl:25 :cup: mlvl:3 :mag: world:chimera |
Ja polcecam swordy
1)Jest ich dużo do wyboru 2)Mają dobrą obrone 3)Sword kojarzy mi się tyklo z knightem(przecież jak wyglądał by rycerz z np.toporem) :p |
jak palem to tylko dystans... :]
|
moja ulubiona bron to swordy i łuk :D
|
Swords Rulezz
Miecze sa najlepsze choc najdrozsze ale slodycz kosztuje :P:P:D
|
A ja wale dragon hammerem i preferuje club.. Może kiedyś trafie na Thunder Hammer ;p i co bedzie :PPPPP ZoNkKK
|
Ja tam walcze swordami a moja ulubiona broń to Bright Sword;)
|
Bardzo lubię łuk i CLUBY mojego ukochanego skullstaffa!
Dlaczego lubię cluby? 1)Są tanie 2)Jest ich mało 3)Skullstaff waży 17 oz :) 4)Moge nosić więcej bp gfb i uh :)<jestem drutem> |
Sword Rulezzz!
Moim zdaniem najlepsze są swordy (bright sword jest super ;) )
a dla sorca/druida ewentualnie cluby. |
zdecydowanie preferuje cluby obecnie posiadam thunder hammera .
swordy mnie, ze tak powiem...wnerwiaja --" a toporow to juz w ogole nienawidze... |
[quote=Suzka]obecnie posiadam thunder hammera
QUOTE] HAu hauH auha uHAUHh (cóż za odkrywcze stwierdzenie) Używam mieczy, które z wyglądu są najgorsze (bs-tragedia) |
[quote=Prawo Kruka]
Cytuj:
wiesz, to byla inteligentna wypowiedz...>_> |
Cluby Rox
Cluby i distance to najlepsze sposoby walki.Cluby sa najbardziej niedoceniona brońą ja osobiście uważam że to z powodu annihilatora, lecz moge się założyć ze najwyżej 2% z tych którzy walczą swordami wogóle tam pójdą. I taka jest prawda a po co marnować astronomiczną sumę za swordy można kupić taniego cluba po którego stracie aż tak bardzo się nie przejmiecie. Już lepiej chyba walczyć axami niż swordami.
|
Swordy są najlepsze na Tibi (i chyba najdroższe ;( )
|
Distance
Ja preweruje walke w distansie poniewaz:
1)jestem pallem :p 2)bronie dystansowe zadaja naprawde duzo obrazen 3)wystarcza dobre skile, kusza, power bolty i jestes bogiem :cup:. Jednak walka mieczem tez jest dobra poniewaz: 1) duzy wybor 2) duza obrona 3) cwiczy sie odrazu shielding. Ale moim zdaniem najlepsza bronia jaka maozna zdobyc jest Stonecutter Axe (50atk;30def), jednak zeby ja zdobyc trzeba sie meczyc z 2 recznymi axami ktore maja malo obrony. |
Swordy są najlepsze... najlepszy wybór, duże staty i w większości jednoręczne (no i jest jeszcze taka śmieszna rzecz jak ice rapier :]).
|
Ja mimo wszystko najbardzoiej lubie cluby. Poki co sa to najgorsze melee bronie ale wkrotce czuje ze sie to zmieni. SS sie sprawdza na razie a z WH pocisnalem za 261 w draga ze skillem 91 bez club ringa. Cluby rox!
pozdro |
Najlepsze są axe i swordy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |