![]() |
mojej ulubionej trance, house,dance ale najczesciej Tunnel Trance Force vol 33 cd1 skywalker mix ;)
|
Oto co słucham:
The Doors Linkin Park i czasem może soundtrack z jakiejś gry, np. Gothic :) |
! Witam ! Ja chyba nie musze mowic jakiej muzy slucham :D ( patrz: avantar i podpis ) |
Ja slucham Yngwie Malmsteena ;] Malm RULEZ!!!
|
ja slucham techno
|
Bob Marley!;
SoaD, Gorillaz, Green Day, trochę Snoopa~, soundtracki z THPS'ów. |
SoaD, Offspring, Sum 41, Lordi, Gigi D'agostino.
|
Punk ;] Sedes KSU Dezerter itd itd
NU - metal - Drowning pool Trash - Metallica , Acidzi inne Nirvana Elektryczne Gitary Animals Gunsy U2 itd itd |
Wlaczam sobie Radio w gg.
|
Techno, trance, tiesto, ATB itp, itd :P
|
Slucham obojetnie co, byleby glosne, bo chociaz troche rozbudza ;].
Najczesciej limp bizkit, soad itp. |
Metal: Heavy, Speed, Gothic albo Power. Czasami nawet polski heavy metal. Dla odmiany troszkę techno. Na wielką odmianę muza polska. Żeby odpłynąć w chmurki - szanty
|
SoaD
Metallica Pink Floyd Guns'n'Roses GreenDay Kolejność dowolnie przypadkowa |
Green Day
Gorillaz S.o.a.d Sum 41 P.o.d Kazik&Kult |
Helloween, Iron Maiden
|
clubbing górą!!
Ja slucham głównie muzyki clubowej, house... Nie ma nic lepszego :)
Polecam m.in. Aston Martinez - Seduction, C-Mos - 2 Million Ways |
pop, latynoamertkanska ;]... Tańczę też czasem, jak ubijam minosa ;].
|
Ale lol żadnej niesluchajcie to wyprowadza z rownowagi niektorzy przez to dedaja
|
Re:
Nie mam ulubionego typu muzyki, z każdego (dosłownie) znajduje się kilka utworów które widnieją na mojej playliście, te lepsze z nich to :
Hammerfall - Glory To The Brave (wolny metal, piękny) Hoobastank - The Reasons (rozluźnia) Wilki - Na zawsze i na wieczność (Lubię...) Limp Bizkit - Take a look around Nightwish - Instrumental (To boskie jest) Bob Marley - Bad Boys Iron Maiden - The Wicker Man (rozbudza mnie) Szymon Wydra - Do Nieba Nie Chodzę Hammerfall - The Fallen One Hoobastank - Out of Control D.K.A - Marzenia Reszta jest mniej znana... |
Nightwish:
- Nemo - Sleeping Sun ( spokojniejsze ) Fergie: - Fergalicious ^^ - London Bridge Nelly Furtado: - Maneater live MTV Awards ( jestem wybredny ^^ ) - All good things come to an end Pink: - Stupid girls - U + ur hand - Who knew Beyonce: - Irreplaceable Justin Timberlake: - My love - SexyBack PCD: - Wait a minute - Buttons ( <3 ) xD - Beep Evanescense: - Lithium ( czy jakoś tak, dziwna nazwa ) - Call me when you're sober Jesse McCartney: - Right where you want me - Because you live To chyba najciekawsze... Pozdro ~Ghand |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |