![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie pozostaje nam nic innego, tylko cierpliwie czekać i codziennie sprawdzać kiedy Menera i Candia będą dla facc. Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił ;) Dziwi mnie to, że jeszcze nie powstało podforum Candii i Menery na tibia.com, bo zwykle było chyba od razu po powstaniu światów. |
Niestety...
Cytuj:
|
Ja czekalem na swiaty pvp ;/, ale jezeli sa no-pvp tez se moze zagram 8o
|
"Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił"
modlić się hehexDxDxD glupi ten cipsoft ale jak nas nie chce w puscic to się już nie prosmy i nie grajmy!!! bo oni se z nas jazdy robją glupie pajace! |
Seba-Knw i Worlian'Dien niepiszcie (prawdopodobnie) hackujących stron, ja też czekam aż wreszcie wpuszczą FACC ale jak powiedział Seilla pradobodobnie wpuszczą do 2tygodni.
|
Nieeee
Cytuj:
Nikt nie zapomnial to znowu ich żulerski trik przrdluzaja byśmy kupywali pacc a oni zarabiali kase. Ta gra stanie sie niedlugo tylko i wylacznie dla płacących. Po każdym upadate dochodza plusy dla pacc tereny i inne przywileje. Zarabjaja i chca zarabiac coraz wiecej ta gra to czysty interes, a my sie meczymy. |
No tak ale nie uwazasz
Ze oni za cos wkoncu placa ? A trzeba sie pomeczyc bo my mamy free ? Ehs ... Pierw trzeba sie zastanowic a nie -.- |
Nie pomysleliscie ze Cipsoft placi za servery? Ludzie musza kupowac pacc zeby mieli na oplate tych serverow ktore grosze nie kosztuja zapewne..
|
Placi ale to sa grosze w porownaniu do tego co zarabia
Ps mozna juz zrobic chara 24/11/2006 od 18.00 ale nie da sie zalogowac prawdopodobnie bedzie mozna od jutrzejszego ss to do zobaczenia Nataniel De'Lavier |
Zaczołem grać na jednym z nowych światów i musze powiedziec, że to nic ciekawego. Mogliby zrobić 2 nowe pvp.
|
Dobrze ze zrobili 2 nowe swiaty non-pvp bo jak do tej pory to swiaty non-pvp byly najbardziej przeludnione.
|
a kiedy wyjda nowe swiaty pvp bo na noob pvp bez sensu grac od nowa bo i tak hunta nie bedziesz miec moze tylko kretony tam graja ;)
PVP ROX :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Miały być nowe serwery po updacie 7.8 i co? Nico, nie zrobili ich już 3 tygodnie więc na pewno ich nie będzie. Akurat teraz, gdy kupuję PACCa :/.
|
Szkoda że non-pvp, bo z qmplami czekaliśmy na pvp, i mass pg, gildia i wojny ;)
Ale cóż i tak idziemy na non-pvp'ka :) . Ja pall, pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |