Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy non-PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84849)

tipsman 23-07-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seilla
@wszyscy którzy uważają że zawsze po 7 dniach jest dla facc

ZAWSZE trzeba czekać tylko 7 dni.. To proszę bardzo:
"20-12-2005, 16:15 Dr. Omader
CipSoft postanowił dzisiaj odpalić dwa nowe światy...

Nazywy światów to:
Ocera - zlokalizowana w USA
Kyra - zlokalizowana w Niemczech"

"30-12-2005, 10:42 sebolP
Dzisiaj czyli 30.12.2005 swiaty kyra i ocera zostaly otwarte dla free account <spoxik>"

Tak, oczywiście, od 20.12 do 30.12 mija równo 7 dni.

Też mi zalezy na tym żeby Menera i Candia były już dla facc, ale co ma na celu takie spamowanie na forum? Czy admini/modzi Tibia.pl są GMami, członkami CipSoftu, że potrafią przewidzieć kiedy będą światy dla facc? NIE! Więc nie skarżcie się, tylko cierpliwie czekajcie, bo wkońcu ktoś zamknie temat i tyle wam przyjdzie z waszego narzekania.

przepraszam ale od 20 grudnia do 30 grudnia mineło 10 dni a nie 7 xd

Seilla 23-07-2006 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tipsman
przepraszam ale od 20 grudnia do 30 grudnia mineło 10 dni a nie 7 xd

To była ironia ;)
Nie pozostaje nam nic innego, tylko cierpliwie czekać i codziennie sprawdzać kiedy Menera i Candia będą dla facc. Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił ;)
Dziwi mnie to, że jeszcze nie powstało podforum Candii i Menery na tibia.com, bo zwykle było chyba od razu po powstaniu światów.

Harry Xin 23-07-2006 12:22

Niestety...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seilla
To była ironia ;)
Nie pozostaje nam nic innego, tylko cierpliwie czekać i codziennie sprawdzać kiedy Menera i Candia będą dla facc. Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił ;)
Dziwi mnie to, że jeszcze nie powstało podforum Candii i Menery na tibia.com, bo zwykle było chyba od razu po powstaniu światów.

Jak będą tak dalej robić to wyjeżdzam na wakacje. :p A odnośnie podforum na tibia.com to też to zauważyłem ale widocznie nikt nie ma i tak czasu tam pisać (zapis serwa trwa na tych dwóch nowych serwach zaledwie 7 minut, więc chcą nabić lvl zanim wejdą FACC. ;(

Alamco 23-07-2006 12:28

Ja czekalem na swiaty pvp ;/, ale jezeli sa no-pvp tez se moze zagram 8o

Xzbitelx 23-07-2006 13:33

"Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił"

modlić się hehexDxDxD

glupi ten cipsoft ale jak nas nie chce w puscic to się już nie prosmy i nie grajmy!!! bo oni se z nas jazdy robją glupie pajace!

Dan-Kaw 23-07-2006 18:31

Seba-Knw i Worlian'Dien niepiszcie (prawdopodobnie) hackujących stron, ja też czekam aż wreszcie wpuszczą FACC ale jak powiedział Seilla pradobodobnie wpuszczą do 2tygodni.

Nataniel 24-07-2006 14:37

Nieeee

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siromic
Mogliby juz wpuscic Faccow ... czekam i czekam ... Myslalem ze dzisiaj po resecie bedą ale nic z tego ... Moze zapomnieli :P

P.S
Kliknij tam na dole :P Pomozesz ;]

Nikt nie zapomnial to znowu ich żulerski trik przrdluzaja byśmy kupywali pacc a oni zarabiali kase. Ta gra stanie sie niedlugo tylko i wylacznie dla płacących. Po każdym upadate dochodza plusy dla pacc tereny i inne przywileje. Zarabjaja i chca zarabiac coraz wiecej ta gra to czysty interes, a my sie meczymy.

Klaudia of Sorcerer 24-07-2006 14:56

No tak ale nie uwazasz
Ze oni za cos wkoncu placa ?
A trzeba sie pomeczyc bo my mamy free ?
Ehs ... Pierw trzeba sie zastanowic a nie -.-

Anoj 24-07-2006 15:09

Nie pomysleliscie ze Cipsoft placi za servery? Ludzie musza kupowac pacc zeby mieli na oplate tych serverow ktore grosze nie kosztuja zapewne..

Nataniel 24-07-2006 22:03

Placi ale to sa grosze w porownaniu do tego co zarabia

Ps mozna juz zrobic chara 24/11/2006 od 18.00 ale nie da sie zalogowac prawdopodobnie bedzie mozna od jutrzejszego ss to do zobaczenia
Nataniel De'Lavier

Arie Nena 25-07-2006 20:11

Zaczołem grać na jednym z nowych światów i musze powiedziec, że to nic ciekawego. Mogliby zrobić 2 nowe pvp.

adura 26-07-2006 10:32

Dobrze ze zrobili 2 nowe swiaty non-pvp bo jak do tej pory to swiaty non-pvp byly najbardziej przeludnione.

zdzichxxx 18-08-2006 21:21

a kiedy wyjda nowe swiaty pvp bo na noob pvp bez sensu grac od nowa bo i tak hunta nie bedziesz miec moze tylko kretony tam graja ;)

PVP ROX

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Rufus1988 23-08-2006 06:47

Miały być nowe serwery po updacie 7.8 i co? Nico, nie zrobili ich już 3 tygodnie więc na pewno ich nie będzie. Akurat teraz, gdy kupuję PACCa :/.

Shuyah 03-10-2006 08:07

Szkoda że non-pvp, bo z qmplami czekaliśmy na pvp, i mass pg, gildia i wojny ;)
Ale cóż i tak idziemy na non-pvp'ka :) . Ja pall, pozdro.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40.