![]() |
Nie okłamujmy sie: Jak by gta SA byla grą tylko przez internet to po tylu UPDejtach moglibysmy grzebać se w tyłku. Tibia to totalny bezsens i kicha z ciąglym "Buy premium accoubt" Jest to bezsens totalny. Sam grałem w ta gre przez 3 miesiace i uznałem że stracilem 3 miesiace swego zycia :/ Poza tym outfity są zgapione z diablo 2. Porównajcie se grafike jaka macie w tibii w 2006 roku a z np. z Driverem I z 1997 roku (moze sie pomylilem ale sam fakt) Jeżeli myslicie ze jestescie wielkimi manakami gier komputerowych to jestescie w błędzie.
SORRY. TO NIE JA NAPISALEM TEGO POSTA TYLKO MOJ KUZYN,BO WCZORAJ ZALOGOWALEM SIE I WYSZEDLEM NA MOMENT Z CHATY A W TYM CZASIE TEN DEBIL TO NAPISAL. |
Cytuj:
Idź se graj w DRIVERA z 1997r. jak ci się nie podoba, a z tego co widze to ty się tibią podniecasz np. w podpisie po co to wszystko jak ci się tibia nie podoba, hmm...??? :] |
Cytuj:
edit1 a tak pozatym to chyba dziś update sie niedoczekamy żadnych newsów na ten temat nawet na www.tibia.com :( |
Nowe outifty to dobry pomysł. Jednak jak słyszałem z nich mogą korzystać tylko gracze z Paccem. Według mnie jest to dyskryminacja graczy z Faccem. CipSoft zapomniał o zwykłych graczach. Jest to po prosty chwyt marketingowy by wyciągnąć od graczy pieniądze. Plus za nowe outifty, minus, że żaden nie dla Facców.
|
@up
BOŻE, człowieku przeczytaj cały temat a nie gadasz na odwal sieX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
no i wszyscy napalili sie juzna update na dzisiaj no i co?? kicha...
|
hmmm... ;p chyba sie pospieszylem ;] bo wlasnie jest trwa update ;] ;p sorki ;p
|
hmmm... ;p chyba sie pospieszylem ;] bo wlasnie jest trwa update ;] ;p sorki ;p
|
Cytuj:
|
Z tego co ja czytałem wywnioskowałem że bedą outfity dla Facc lecz będom Ukryte a Pacc bedzie mieć teraz łącznie 15 Ubiorów...
Mam nadzieje że to prawda, a i tak kupouje se Pacc PS@ Jak założyć Rec keya?:] |
ja wiem jak 2 outfity miec ale nie powiem:<bo TO QS
|
Haha
Ogólnie myślę że cipsofty "zauwielbiam jeść bananyli" update znów... Outfity są ochydne i jedyne o czym myślę to zdobycie jakiego addona żeby poprawić sobie humor :( Z rozmowy z NPC w Veno zdążyłam się zorientować że Dress (jeden z addonów dla kobitek) kosztuje 150k (w ch..i troche kasy jak za takie nic nie warte, nie użyteczne cyko)....Następną beznadzieją jest stamina. Moim zdaniem powinna sie regenerować w czasie gdy nic nie zabijamy, np. robiąc runki....ale mniejsza o to...Cipy sobie wprowadzili legalnego bota do runek i prawieże lighthacka...PO RAŻ KA! ;(
|
:/
Cip Soft stał się już kompletnie komercyjny :/ wszystko dla PACC :/:/:/
a przecież tylko kretyni płacą za przyjemność [: |
Moim zdaniem najlepszym sposobem na poprawienie się Cipów jeżeli chodzi o outfity byłoby przy najbliższym update Tibii dodanie spowrotem starych outfitów zostawiając także nowe - 8 outfitów dla FACCów !! 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do tego slynnego "lighthacka" to on prawie nic nie daje bo jest tylko tyle lepiej ze widac caly ekran ale niewiele jasniej. (i tak lepiej uzywac lighthacka z bota) Cytuj:
Cytuj:
|
Mam pytanko a czy gracze facck beda miogli tez zdobyc jakos jakies addony?
pozdro all1:mag: druid 31lv ! |
X( Moim zdaniem te oufit są zje... tylko dla PACC'ów wyglądają pożądnie i to też nie wszystkie. Ten kto w ClipSofcie wymyślił te oufity dla FACC'ów powinien wylećeć!!!
|
Prosze o pomoc
A jak zdobyć nowe outfity które trzeba odblokować??
|
ekhem
hey, widzicie mój outfit na avatarze? Przeszukałam już dużo stronek i nie moge znaleźć obrazków (wyświetlanych przez Was) z moim outfitem. Jestem ciekawa jak Cip to narysował ;)
Jeśli ktoś je widział, prosze o pokazanie xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |