![]() |
Nistety 3 dodatku jeszcze nie ma
|
JAk by było super jakby CIPY zrobiły przynajmniej jeden oufit z addonem dla FACC. Byłoby Great, ale tak się nie stanie (chyba) :D :(
|
xD
hej,
zauważyłem niedawno jak jakiś koleś miał przy pasie 2 viale.... jak się próbowałem dowiedzieć to powiedział że 100viali trzeba mieć...i tyle a te 100viali trzeba gdzieś mymienić?? |
@UP
Omg koleś strone wcześniej masz napisane o tym addonie -.- n/c |
viale
@spofy
Tak, trzeba "mymienić" u npca od viali na Edron. To jest loteria, ja już przewaliłem 23 losy i nie mam addona i tak;( |
Witam.
Szukam osoby, która ma katana addon do assassina, otóż gdy rozmawiam z npc Atrad na Goromie, nie reaguje na słowo "addon" a wszędzie jest podane, że trzeba mówic hi-addon-yes. xxx:hi Atrad: Hehe. That's a good show, xxx, with all the pyro effects. You got my attention. For a minute or so. xxx:addon i tu nic nie mówi, 0 reakcji, trzeba dodac, że caly czas sie pale i mam outfit.. |
Powie Ktoś Co Trzeba Na Outfit z łapami niedzwiedzia .... ?
Z Góry Dzieki ;) |
Cytuj:
a czy zna ktoś dokładne miejsce respu tiquanda's revenge? |
Mam pytanie czy jak kupie se jakis addon i skonczy mi sie pacc to jak jeszcze raz kupie to bede mial addon ???:p
|
@up oczywiście, tak jak z czarami pacc
|
Cytuj:
|
2 pytanie koledzy mowia ze jak ktos ma outfit np.warrior i skonczy sie pacc to jak sie ma facc to zostaje ten sam outfit. Czy to prawda??:)
|
Jak się kończy pacc to masz taki "chłopski outffit", taki y jakim zaczznasz i w takich kolorach.
|
Cytuj:
Być może trzeba wykonać #1 addon, ale tego nie wiem, jeśli ktoś to zrobił niech się wypowie. Na wielu filmikach widze ludzi z tym addonem i nie mają "headpiece" addon co może świadczyć, że istnieje jakiś sposób, bo przecież jeśli ktoś by miał pierwszy addon to nie chodził by tylko w drugim, o którym tu mówimy ;) |
@up: z tego co wiem można wyłączyć addon:/ nie muszą być wszystkie naraz.
|
@mwlodi
Ten boss zresztą jak każdy respi się na Tiquandzie za każdym razem w innym miejscu.... Bossy respią się nieregularnie w różnych miejscach w Tibii (chodzi mi że respią się w pobliżu jednego miejsca) |
Cytuj:
|
Citinzen outfit ??
Mój kumpel zaczął robić addon do citinzen outfit i jak pisze w tibia.org.pl tu cyt.
Idziemy do npc, u którego wykonujemy questa. Tutaj jest wybór: można iść do npc Lubo obok Thais, lub npc Norma na Rooku. Dojście do npc Lubo: Każdy z tych npc wymaga jednak tych samych surowców na plecak: 100 minotaur leather, które możemy zdobyć z każdego z minotaurów. Zagadujemy więc do Lubo/Norma: hi outfit minotaur leather yes Dostajemy czas na zebranie skóry minotaura. Gdy już je zdobyliśmy wracamy do któregoś z tych npc i mówimy: hi outfit yes Zyskujemy nowego addona ! Amój kumpel nie dostał odrazu co jest ???;( |
@up.
LoL bo trzeba chwiel poczekac albo zresetowac tibie... ?? LoL dalej z pytaniami prosze... :D |
Cytuj:
ale gadalem z kolega ktory ma full assasina (ja mam tlyko outfit i jakie s80% itemkow potrzbenych do full) i mowil ze najpierw ta szmate na glowie trzeba zrobic pozniej katane |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |