![]() |
Ja to bym chciał na Elfa, ale mój nick...
|
Cytuj:
|
Ja chce na 2 slige zuego arcyszatana!!!111
MWAHAHAHAHAHA zuo |
Człowiek Przyszłości. :P
|
eerion, jak możesz to zedytuj mi tą twarz outfitu, ok? Bo ja sam jakoś nie mam zdolności...
|
ja tez chcem...
Lord Wardi możesz mnie umieścić jako 1 palladyna (św. wojownika)a nick taki jak mam na forum czyli Veir PLX ;)
|
Cytuj:
Wardi... Zapamietam to sobie ze nie dales mnie na evul zuego :< Ehh... no pech biore sluge arcyszatana.... Ale to ja mam byc najbardziej evul! |
eerion jesli jeszcze aktualne to
Imię:Alrion
Rasa:ksieżycowy elf Historia: Alrion nie znał swoich rodziców. Jego jedyną rodziną był myśliwy który znalazł go na skraju lasu Moonfur i został jego przybranym ojcem. Eldras(imię myśliwego) nauczył go swego fachu szybko okazało sie że ma on niezwykłe uzdolnienia w skradaniu sie i poslugiwaniu sie łukiem.Magia nigdy sie nie interesowal jedyny czar jaki uznal za przydatny to czar na ukrywanie sie(zlewasz sie z otoczeniem) w walce bezpośredniej nie ma zbyt dużych szans woli ukryć sie i zzaskoczenia zabić wroga. Jeśli musi dojść do walki bezpośredniej to uzywa on dwóch krótkick sztyletów. Uzbrojenie:elfi łuk myśliwski, dwa krótkie sztylety Outfit: zostawiam tobie |
A więc tak otwieram nową rekrutacje do mojego nowego Fake ;>
- Strażnik: Celoz - Kapitan: - Załoga: (Pięc osób) - Drugi Kapitan: - Drugi Strażnik: Kraon - Król Mrozu: Zając - Strażnicy: (Dwie osoby) - Druid: Futuristico Jak narazie to wszystko zgłoszenia prosze pisac w tym temacie albo na PW...:evul: |
MAybe... klol mlozu? ;D xD plx?
|
@up
Król Mrozy ? :) prosze :) |
Sezu@
Jeden z strażników plx?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może jednak nie... zauważyłem, że gdybym robił tego fake'a z taką meiorną ilościąpostaci, to niewiele bym go zrobił. tak więc dodaję kilka wolnych miejsc Celoz - Celoz kumpel Celoz'a (mag) - Sezu kumpel Celoz'a (łucznik) - Zając kumpel Celoz'a (rycerz) - Max wirus który wkradł się do gry - Quent sługa wirusa - Songo sługa wirusa - Veruis sługa wirusa - Typol sługa wirusa - sługa wirusa - Dark Alphadron GM - Kiriki GM - Rayza szef CipSoftu - Jade |
Chcę być kumplem !!! Nick : Max/Max121
|
Cytuj:
:) @edit rycerza zajeli w ostatniej chwili, :( wiec GM :p |
Pooommocccnnikkk wiiiruuusssaaa :D
|
wszystkich dodałem.
|
Evul Mastah-Dark Alphadron
sluga Evul Mastah-Kwaso 2 sluga evul mastah-Dark Kriss 3 sluga evul mastah-Veruis (;<) Lowca smokow-Drakon First Mage-Celoz Mage-Razel Mage-Max Demon-Omega dowodca bandytow(sredni fake'owiec)-Glaves Krol-Aqua Mador Archaniol(sredni fake'owiec)-Wardi (:)) Smok-Kiriki Smok-Ignatius Mhroooczny wojownik(dobry fake)-Pitbul God(bardzo dobry fake)-Sezu Zuy Mage-Eerion Ołkej oglaszam zamkniecie rekrutacji. Powod: Wszystkie role zajete.. |
Możesz dodać mnie w roli smoka... Nick - Ignatius. (niespodzianka, nie?)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |