Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn czy Knight ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8975)

Bake Romkant 29-08-2005 21:45

;/ według mnie...

Według mnie to zamiast pytać się na forum powinieneś poszukać poradników dla knighta i palla i poczytać o tych dwóch postaciach.Na forum ludzie mają odmienne, jedni twierdzą że pall jest lepszy bo wali z dysta i może robić hmm a jedni że knight bo... i tak dalej ;) poprostu przycisk szukaj nieśmierdzi ;D i można poszukać wszystkich inforamcji o tych proffesjach ;)

Vil 29-08-2005 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xemmoe
Przy dobrych skillach jednego zabijesz...może nawet dwa z pomocą HMM.

z jego levelem i tak by mu capa na loota z dwoch nie starczylo ;p

@Michalinqyy:

chcesz zaszpanowac ? Idz pochwal sie rodzicom...

Ownager 30-08-2005 00:29

Skille.

Po ostatnim updatcie paladyn ma zle z trenowaniem skillow bo spiry znikaja :/

Gold'Ciaper 30-08-2005 00:36

wybierz knajta

Gwiezdny Pijak 13-09-2005 18:44

teraz przejabane robic palka!! speayy szybko znikają!! mój kolega pall z 60 do 61 dista zużył ponad 150 spears potem poszliśmy na baholdery i zginą tracąc ten 1 skill i tak przeżucił sie na sorca

Kruq 20-12-2005 11:15

Gdyby nie update w którym zrobili niszczenie się wluczni to bym grał palem ale teraz gram knightem bo skilowanie knightem jest o wiele łatwiejsze od skilowania palem. :p :p :p

Yogol 22-12-2005 10:16

knight jest do pi... nie zastanawiaj sie bierz pala :p
knightem dobrze gra sie tak do 30 lev ale potem nie ma na czym expic i wogule monnotony jes :confused: a palkiem guardy dragi se bijesz i jest fajnie :cup:

Okrutny 23-12-2005 09:53

lul

Paladyn lepszy. Haste + boh to knight nawet nie pierdnie wtedy :] A speary - leje na nie, zmarnowalem kolo 10-15 jak skilowalem na trolachw ab dgzie wypadają, a potem sie przerzuciłem na łuk z full defence. Zrobilem se okolo 300 strzał, poszedlem na rotwormy i skonczyly sie dopiero po 4-5 godzinach (tam tez robilem strzaly jak tylko mana sie odnowila). Caly czas chodzilem z full defence i na 17 lv mam 55 dista (60 spokonie bedzie na 20). Jezeli masz zamiar skilowac spearami bo taniej bedzie, to idziesz wladowany spearami i po 4-5 godzinach tez wracasz dopiero (no chyba ze masz lv mneijszy niz 20). Ja tam trenie mlvl robiac strzaly i trenie na strzalach (gorszy atak maja :)). Jestem ciekawy jak knight ma zabic paladyna z haste hem? Oczywiscie jak pal nie ma lagów.

Dragu 23-12-2005 14:24

ja niemoge MODY ZAMKNAC TEN TEMAT

przciez to juz przesada

Itachi Uchiha 13-01-2006 22:22

po przeczytaniu tego mam nadal dylemat.Bo niby knight lepszy tylko mi sie nie chce trenic codzienie skille(a tak nawiasem mowiac ile minut dzienie skillujecie knightem).

Yoshu Thor 13-01-2006 22:25

Skille to ejst twoja prywatna sprawa - jak ci sie dobrze gra to gut. jak źle - musisz potrenować.

BTW. Naruto Pwnz000r xD

Itachi Uchiha 15-01-2006 17:57

Jetem palkiem i na jakim skillu przejsc na łuk??

Patryczeqq 15-01-2006 18:18

O boze... jaki to jest juz zwalony temat... to wszystko kwestia gustu! czy chcesz z daleka przebijac ludzi na wylot swoim ulubionym lukiem... czy moze siekac w huku wybochow i gfb swoich wrogow magicznym toporem xDDD ja wole knighta... i moim zdaniem knight jest lepszy (mine zdanie ofc!) ale to zalezy od terenu na ktorym sie bija itp... temat do zamkniecia bo tu sie robi przedszkole poprostu... X(

Sent 15-01-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Itachi Uchiha
Jetem palkiem i na jakim skillu przejsc na łuk??

najbardziej oplacalne .. hmm 50 dista .. jesli masz troszQ kasy albo Arrows to mozesz na 40 ;]

Dewastatoor 16-01-2006 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny
Jestem ciekawy jak knight ma zabic paladyna z haste hem? Oczywiscie jak pal nie ma lagów.

Ale ty jesteś tępy, knight tez ma haste jak byś nie zauważył. Niby palek taki kozaczek, ale jak knight mu podejdzie to będzie hit za hitem, a jak jeszcze palek bedzie miał lagi to mu walnie combo z exori i np. explo to palek może bardzo szybko pujść do piachu. A tak wogule kto wygra, to zależy od tego jakie kto ma pvp. Ja tak ogułem jestem za palem, ale każda postać ma jakieś plusy.

Xetor 16-01-2006 13:04

Palladyn jest uniwersalny !!!!!!!! Może używać SD , ma średnią ilość żyć , CAPA nawet nawet , z boltów dobre hity ...

Grigor 17-01-2006 16:31

-.-

Hail Knights!!!!

Gotrek 18-01-2006 16:35

Osobiscie wole Palka.

Ja gralem tym i tym i osobicie wole Paladina. Musze przyznac, ze poczatki sa dosc ciezkie, ale jezeli wybijemy odpowiednie skille to gra sie rozkreci na expie. Kwestia gustu ;)

Bastek 18-01-2006 17:09

jak nie wiesz kim grac to graj druidem rotfl

..::QRAS::.. 18-01-2006 18:06

Knight Rulez xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15.