![]() |
@Murderer
HuahUAHua @Arfyd Own3d Xd |
Cytuj:
|
i to kolejny Advenced:)
http://img243.imageshack.us/img243/3978/uo0056lz5.jpg Dzisiaj jeszcze dodam Advenced z mlvl:) |
|
Hmmm, fajnie macie ^^ Ale od 2 lat nie mialem okularow na nosie ^^ A pozatym co w tym siemiesznego ze ktos ma okulary? Jesli bym mial soczewki pewnie byscie juz ze smiechu nie wytrzymali? Poprostu dziecinne, i to bardzo. @Boguś Przeczytaj jeszcze raz moje psoty, i wspomnialem cos na temat lvl-u i co o tym sadze. Level nie zcyni kogos dobrego gracza, postac mozna sobie np. kupic i co? Wtedy taka osoba bedzie super'elo'pro'mega'nice ? @Murderer Jaki ty wogule masz nick? Kim ty jestes? Jakis kolejny "dupoliz lethala"? @toplic Dlaczego odpowiada kazdy ale nie sam Aniazonka? Tacy twardzi jestescie? Ze zalatwiacie sprawy za innych? Bebi~ @down Wogole razem, a nie "W ogole" @ania / down k @bysiu / down nie masz sie do czego przypierniczac? Tylko do jakies literowki? ty chyba tez cos masz do mnie, ale mi tego nie powiesz? ;< |
Cytuj:
jak Ciebie Masat pojezdzal jak dzika swinie tesh nie raczyles nic odpowiedziec czemu ? Pierw wolales mu wyslac cos na priv Cyt" Ale z ciebie kurwa:<" Albo cos w tym Stylu. A pozniej do Modkow pisales zeby go zabanowali. Btw nie kazdy kto cie bluzga musi znac Masata. I W ogole pisze tak nie "wogule" |
@2 x Up
Chyba lepiej zaloz te okulary jak wypowiadasz sie na forum... zcyni <- co to znaczy? :/ bo nie rozumiem tego zdania :D A poza tym kazdy moze miec wlasne zdanie w danej sprawie co nie? Wiec o co sie klucisz i snujesz godzinami te dziwne posty ?? Nie rozumiem cie zupelnie.. To tyle z mojej strony.. I na przyszlosc zastanow sie zanim cos tu napiszesz.. bo nie kazdy ma zamiar czytac te twoje opowiesci.. |
Ładne ssy, gratuluje wszystkim :)
Gogo! Może skończycie z tymi kłótniami? @Bebi Taka mała nieścisłość... jeśli się kogoś poucza to trzeba się upewnić czy dobrze się mówi, bo właśnie pisze się "w ogóle" a nie "wogóle" ale nvm. Peace and love! :) |
Jejq ja chce tu fotki ogladac a nie klutnie ...
|
Doobra, chooj z tymm jak było, jest, i będzie.. :D
A teraz chce pooglądać fotki w Waszym temacie :) See ya |
|
@MaG
Czemu nie macie swojego tematu na "Fora Gildii"?? Rekrutacja, podania itp.? @Arrtur Gz :) |
Cytuj:
|
@Bebilon
Kto powiedzial ze czuje sie lepszy od innych... jakby tak bylo to nie byl bym w gildi takiej jakiej jestem tylko bym szukal z samymi 100+ Z tym "o ile bedziecie miec taki lvl" chodzilo mi o to ze 80% dzieciakow przy 60-70 nie expi juz bo za duzo expa na next lvl albo padnie i nie gra... I jeszcze jedno... to ze ktos mnie popiera nie znaczy ze odrazu "lize mi dupe"... jak mi to napisales na priv ze "duzo osob lize mi dupe" lub cos w tym stylu.. nie pamietam dokladnie... ogolnie nic do Ciebie nie mialem nigdy... ale wpierdzielasz sie w nie swoje sprawy a nawet nie wiesz jak bylo... @Murderer own3d :evul: @Mozo~ Pierwszy raz sie z Toba zgodze... Take Care PS. Skonczcie juz te wywody kto ma racje a kto nie... Ja, Tymon, River i Laul wiemy jak bylo i juz... |
Cytuj:
Enjoy, btw. tymon chodz na thalasa nubie :P |
Cytuj:
-gleba- 2 błedy w jednym wyrazie owned xD -wstaje- 'wogule' cienkie zdjecia, w ogole juz nie zle! ;-) |
Gratty wszystkim! Przydały by się zdjęcia jakieś bo się śmietnik mały zrobił od tych kłótni X(
|
@MaG
Thx za adres:p |
@Bebilon
Szeregowy Bebilonie, chcielismy was uprzejmie poinformowac, ze.....PIERDOLICIE. Skoro, ze bylem w gildi(10 minut, ale bylem ;P) dam jakeigos sska na przywitanie i pozegnanie ;o fajnei bylo ;) http://img235.imageshack.us/img235/9786/mlvel60ti0.jpg |
Brakowalo z 20k a dle byly zajete wiec zostaly Asy :p
http://i6.photobucket.com/albums/y244/Tymon2/83-84.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |