![]() |
niektorzy to tu takie bzdury pisza omg
|
Moj kolega kupil aola za 50gp, a potem go sprzedal za rzeczy o wartosci 55k.
|
qpilem skull staffa za...
...200 gp!! 8o 8o 8o 8o |
Ja kiedys sprzedalem dark shielda który normalnie leci po 50gp , sprzedałem za 2k :D
|
ja sprzedalem jakies 2 tygodnie temu crusader helmet noobkowi na 19 lvl za <uwaga> 9,6k i dragon shielda pozniej kupilem sobie drugi za 6k
@edit a i kiedys koles dal mi crown helmet polozyl w depo na srodku wziolem i dalem loga koles pozniej chciale zebym mu oddal a dostal ignora |
ja kupilem na rooku katane za 30gp i sprzedalem za 250gp:D
|
ja kupilem na rooku katane za 30gp i sprzedalem za 250gp:D
Wyżej psizecie ze nikt na rooku ie stac na zakup katan za jakies 900gp(to noob nawet jakby ja kupil), ja jak wychodze to mam ze 2,5k |
ja sprzedalem dwarven shield na galanie jakiemus noobkowi za 500 gp.
|
Ja daaaawno jak zaczynalem gre na secuze poszedlem na ghost land i znalazlem lezacy na ziemi skull staff 8o wtedy nie wiedzalem ile jest wart i spszedalem go za 300 gp -.- (okazalo sie ze byl wart 15k!!!!!)(to bylo dawno :P)
|
Kiedys mi sie nudzilo i zauwazylem u siebie w dp bohy.
No to mowie : sell boh 45k Przyszedl 1 koles i mowi ze kupi za te 45k Dawalem trade, pozniej reject i tak kilka razy, az za ostatnim razem leather bootsy mu sprzedalem za 45k :D. To bylo kiedys, niewiem czy nadal sa tacy naiwniacy ;] w tibie juz nie gram ;p |
Wcisnąłem kolesiowi Katane jako BS'a. Poszło. Za 13k.
|
Ja pamietam jak moj qmpel qpil starym sposobem c arma za 200 gp(2 crystale a w koncu w platynki)
|
Ehh, jak dla mnie 40% z tych sprzedaży to kradzierze, oszustwa, wykorzystywanie nieznajomości newbie są. :P Moja rekordowa? Hmmm, huh, ehhh, ugh... sprzedałem za 5 gp strzała w ryj Amazonce. Zapłaciła po śmierci.
|
kolega kolegi opchnoł santa doll (dostał od mikołaja) za 1k!!! (nooooob!!!)
|
Ja to mam szczęście do crown armorów ;D
Hail scam, c-arm kosztowal kiedys 24k, kupilem za 2,4k ;d (koles zarabal loota 74ed jak padla, nalezalo mu sie - nonpvp) Fajnie zarabialem, kolega zrobił quest na wymiane metali u cyklopa, kupowalem crown army za 13k, robilismy royal steel i sprzedawalismy za 20k ^^. Sprzedalem niestety tylko 2 royal steele. Zaczęło się od tego, że chciałem crown armor na royal steel do addona. Pokazalem royal steel na dp, koles powiedzial ze kupi ;d Z zysku wyszlo 13k = royal steel za darmo ^^. |
Cytuj:
@topic Ja na rooku sprzedałem jakiemuś gościowi banana za 100 gp (około). A na mainie 5 ciasteczek (od mikołaja) za 600 gp. |
Ja sie zagapiłem i zamiast śnieżek na trade dałem vampire i sprzedałem ją za 200gp ;/ jednak było mineło :PP
|
Sprzedałem Enchanted staffa za 20k ;D
|
Cytuj:
|
Heh ja rekordowo kupilem tempest rod za 8k a sprzedalem za 13k
A dosyc niedawon pomylilem platynki z crystalami i sprzedalem bohy za 3.7k a chcialem za nie 37k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |