![]() |
Szukam piosenki, która leci czasami w przerwach na Polsat Sport (jest to videoclip, na którym jest pokazana historia klubu Barcelona) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znacie ta nute to jest techno slowa to:
Touch my ass smacs may hits feel my laps cos takiego i to spiewa chyba pacjentka z global deejays ale niejestem pewien |
Cytuj:
chyba to? |
taaa dzieki wielkie
|
|
Nie jestem pewien czy ktoś pomoże, ale:
Grałem w taką grę pod DOS-em, sterowało się helikopterkiem widzianym od góry (grafa 2D), była też możliwość jazdy czołgiem i wyboru samolotu, co misję kupowało się uzbrojenie (wybierało?), misje były na pustyni, w zimę i w dżungli, atakowało się bazy bronione przez wyrzutnie rakiet, pojazdy naziemne i niszczyło budynki (były to też cele). Trzeba było też zbierać w czasie misji amunicję i paliwo... Początek misji miał miejsce w twojej bazie, leciałeś do wrogiej - destrukcja i powrót. Możliwe, że to w co grałem było demem, ale nie wiem. Jeśli moje informacje są niewystarczające to przepraszam, ale pamięć... Pliz, help! |
|
Cytuj:
|
Szukam piosenki z reklamy Era tak tak
Tej co koles sie tarza z 3 roznymi laskami po plaży a potem robi sobie zdjęcia |
Cytuj:
|
(+18) Potrzebuję nazwy piosenki z tego filmiku, albo jakichkolwiek innych informacji, które mogą pomóc mi ją "zlokalizować". Z góry dziękuję. |
Cytuj:
|
@Krzesław
Cytuj:
Nie ma nikogo kto wie o co mi chodzi? :/ |
Chcę znać nazwę utworu z zapowiedzi programu, bodajże, "Wielkie rzeczy" na Discovery Channel. To jakaś muzyka poważna, i "ostro zalatuje" frenezją romantyczną.
|
Szukam tytułu piosenki z Bruce Almighty, leci ona wtedy kiedy Bruce ma scenę łóżkową z Grace. Takie "check it out now" da się tam usłyszeć
|
@up: Fatboy Slim - The Rockafeller Skank :)
Szukam utworu, który leci pod koniec filmu New York Gangs. @down: :* - Teraz tylko muszę znaleźć wersje instrumental ^^' @edit: Kurde, wie ktoś skąd mógłbym załatwić intrumental wersje tego utworu? :/ |
Cytuj:
|
Witam, mam mały problem. Poszukuje wolnej piosenki, którą usłyszałem jak byłem w galerii, pamiętam tylko, że śpiewała ją jakaś kobieta i refren leciał "shadows..."Nie znam więcej szczegółów...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |