Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Neptery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99928)

elphain 12-12-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aiven (Post 1124331)
Było jakies 15 fragów, to że ich nie dostrzegasz to twój problem

+Nepzina zabiliśmy w 4 osoby
+Shiane zabiłem ja bo inni chyba nie doszli ^^

@maincaf

ja ide do tyłu? hmm
szkoda że nie gram na nepterze od y... bardzooooo dawna

na filmie widzialem trapa.... chcesz wmowic ze sam ja trapnales ?

Ko$a 12-12-2006 16:21

Kuczyn nie mowie o wszystkich pl -.-

I kto tu nei slucha ?
Sa normalni ludzie -.- a w 90-95% pl to chamy chuje i zlodzieje i podtrzumuje swoja decyzje ... juz wielu pl padlo , jak to elph powiedzial Czyscimy serwer :P -.-

Aiven 12-12-2006 16:25

dobra, widze że niektórzy ludzie są niereformowalni..

nie ma co pisać

gl & hf

Maincaf 12-12-2006 16:26

trzeba dodac ze Nepzina zabiliscie jak on mial lv 50-60? czy jeszcze mniej?
filmik z shiana na otsie to poprostu byl hit gz pomyslowosci
bylo moze tych fragow troche ale nie uwazajcie sie za bog wie kogo bo nikogo z wysokim lv nie zajebaliscie.
czy szkoda ze nie grasz dluzej? mhm to byl twoj wybor i wylacznie twoj blad jesli ci teraz to nie pasuje:p

Aiven 12-12-2006 16:29

btw, po co grać z br'ami którzy jak mają zły dzień to wpadną ci na kopę i cie
albo zabiją albo płacić musisz.. jak to xupinek kiedyś wpadł po mnie z teamkiem na kope.. pech chciał że sam sie później odciął m-wallem

Ko$a 12-12-2006 16:32

Skonczcie tą nudna duskusje : Edoce - nie graja juz na Neptera wiec mi bardzo przykro , nie graja wiec niech nie pierdola glupot , jesli chca zabic Valrasiana ,Poncza to niech napisza na tibii i niech nie kozacza tutaj bo na mordzie sa dobrzi :P , aiven nie przejmiesz sie moja wypowiedzia , przypuszczam ze oodpiszesz ze mam male doswiadczenie etc.. -.-
Wejdz na tibii umow sie z valrasianem czy tez tam z ponczem i sie przekonasz kto ma lepsze pvp , chodz to wiadome -.-

jesli uwazacie ze pokazaliscie br ze umiecie walczyc etc to sie myliliscie bo tylko pogorszyliscie nasza sytuacje i opinie wsrod br -.-

Aiven 12-12-2006 16:34

tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?

Maincaf 12-12-2006 16:34

:p nie wszyscy br sa "zli" znam wielu brazylijczykow ktorych bardzo luBIE (of kors lubie xD literowka byla buahu).. wogole nie ma co patrzec pl czy br bez sensu , wy akurat moze trafiliscie na zly moment na serverze :p ale mieliscie okazje i apropate zeby wrocic no ale nie wrociliscie bywa;]

i Aiven ja jeszcze ani razu dupy brom nie lizalem wiec nie mow ogolnikowo o wszystkich O.o

elphain 12-12-2006 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aiven (Post 1124423)
tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?

nie trzeba lizac tylko rozmawiac... bo to tez ludzie

Ko$a 12-12-2006 16:42

16:36 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.

Propodobly uptade ? O tej porze RS? hmmm

Aiven 12-12-2006 17:11

Update..

Servy wyłączone do 20~ , znając życie gdzieś 22

Maincaf 17-12-2006 11:30

Suxx za daleko z zolwi xD prawie bym zdazyl no ale bywa ^^' moze next time ^^'

ValrasiaN 17-12-2006 11:32

Pff jeszcze jakiś noob się pojawił po restarcie z 2 fd i myślał, że jest boski..

11:15 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Cougarr. He was killed by Dark Valrasian.

lakusny 17-12-2006 18:27

elphain nie uwaza sie za boga, przynajmniej zaden post na to nie wskazuje, a poza tym istnieje tylko 1 Bóg.
glowe kazdy ma swoja i sam bedzie decydowal keidy i czy potrzebuje leczenia.
wsiubździu masz ty.
WSZYSTKIE twoje posty obrazaja moich kolegow z neptery, wiec jesli mozesz nie wypowiadaj sie tutaj, tylko zaloz forum dla silow i tam sobie dyskutujcie kto ma wsiubździu z neptery, albo pisz coś rozsadnego.
Zakonczylem sprawe z kosa.

Tal'rasha 17-12-2006 18:31

;]

No wlasnie co do tego wsiubidzu troche przesadziles i do tego fuj a tak poaztaym to faktycznie fuj jestescie .. aha Lasuny wejdz na gg poweim ci blad jaki popelniles

vaviec 07-01-2007 14:30

Ok bando pierdolnietych idiotow.
Swieta sie skonczyly to i humor mi sie popsul.
Po pierwsze
Pocalujcie mnie w dupe.
Po drugie.
Powrocmy do naszego pojedynku.
Wybierzcie byle jaki OT i jedziem 4 vs 4.
Po trzecie
Pocalujcie mnie w dupe.

lakusny 10-01-2007 15:54

Tabi, Vaviec, Hythe dajcie już spokój z tym przekonywaniem nas, o tym, że serw jest beznadziejny. Już raz to napisał, każdy z Was, nic to nie dało i nie da.
I jeżeli, Neptera już Was nie interesuje, gracie na innym serwerze, lub wogóle nie gracie, to dajcie nam podyskutować na inne tematy niż zły nick Maincafa, ten to noobek, a ten abuser. Piszcie o milszych sprawach, możecie się pochwalić, że wbiłeś 50lev w miesiąc, etc.
Co do nicku Maincafa, to jego sprawa, czy on się Ciebie czepia, że dałeś sobie Tabi~?

Dla nas Neptera wiąże się z dalszymi planami w tej grze, jeżeli faktycznie zaistnieje taka sytuacja jak wbije 40lev, to Was poprę. Na razie chcę to poczuć na własnej skórze, może robie źle, a może dobrze. Nie mówię ani nie mówiłem, że jestem idealny, każdy uczy się na własnych błedach.

Pozdrawiam!

Dark Deni 11-01-2007 14:50

hahahah Nekromanta do nas wpadł tak jak mówiłem maincaf, hythe, tabi, vavi cos czuje ze posypią sie bany hahahaha :D :D :D Kto wyjdze z tego pojedynku cało deni juz wie cos na temat banów złapał ich tu pare :P hahaha jedyny Hythe ocalał z tego pojedynku :P

Ashlon 11-01-2007 15:06

No panowie, 112 postow pelnych klotni i bluzgow nierzadko sie spotyka ^^

Dark Deni 11-01-2007 15:11

Buaeuhaeuhauehauheuah Neptera Potrawi o wiele więcej :D

A tak Dotego Spójżcie na tom Fotke :D

http://img442.imageshack.us/img442/9913/cipsoftxf0.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19.