![]() |
Ahhh te polaczki nie uczą się i coraz więcej analfabetyzmu jest no ale cóż ;)
HAIL CO! |
Cytuj:
|
...
@up
ty jakies nowe runy masz? SOULEFIRE run -,- zalosc... a inne runki tez rox super pierwsza wojna? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie badz taki pewny siebie...
|
Cytuj:
Zapomniales juz jak dawales logga w srodku battle ?xD |
Cytuj:
|
polowa charow em to cioty, nie mowie ze wszyscy bo jedynie dla mnie, ktorzy umieja tam grac to eli, suchy i pare innych... anubis sharer, maly wizak takze, a najgorszy noob z tej gildii to votheri =D!
|
Co sie dzieje??
Ludzie patrza na CO brakowala mi jednego gracza w tej gilidi mianowicie Roshara ie nalezy do zadnej gilidi co jest grane?? klutnia a moze cos innego?:>
ROSHAR czekam na WYJAŚNIENIE!!8o 8o 8o 8o 8o X( |
UP
Podobno roshar jest wolny od wojny :> P.S Zmien sobie dane co? bo gdybys byl w EM to bys all wiedzial :D :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
PS:tito grimgor :) |
Vuxiu!!
powiedz m co sie stalo z Roshar"em czemu nie jest juz w CO itd!! X(
|
O aldorce to ja wiem dość dużo ;)
Pozatym, jak dla mnie widać kto szaruje kto nie, można zauważyc po grze, jak gra itd ;) Co do Roshara, jak ktoś powiedział nie chce tracic swojego pacca i grać spokojnie-tak samo jak starrion. Pozatym sie dziwie, dlaczego tak CO przegrywa =] pewnie jakby wrocila tibia bez aimbota, byc moze by wygrywali pozdro |
;]
Od dawna wiedzialem ze najlepsza gildia jest EM.Cóż z tego ze w CO jest wiecej osób jak połowa z nich to nooby którzy sa tylko ze wzgledu na to ze znaja Nemtora z rl i przesiaduja pod Carlin z Pk lejac noobów -.-.
Brak słow do tej gildii,powinien Nemtor zrobic porzadek i zostawic wartosciowych graczy,ale teraz tyle tych gildii jest ze juz sam nie wiem co sie dzieje czy wojna toczy sie pomiedzy Co+Anima vs Em ,czy moze valiant vs Em...nie wiem ;p |
A wczoraj padł :
Tito Grimgor Feb 10 2007, 09:50:35 CET Killed at Level 74 by Nemtor and by Piechtolot Tak więc 48:32 dla EM Pozdro |
rotfl
@2up
Z czym siedzą w carlin z pk,pierwsze słysze moze mi to objaśnisz z tego co wiem to pk to skrót od player killing czyli zabijanie gracza to nie rozumiem jak mozna z tym stac ale Ty jestes pro gamer i wiesz lepiej odemnie.Co do wojny to szanowne EM zablokowało dzis statek na goromie i nie mielismy my jak sie do nich dostac.Quf wczoraj mowil ze zobaczymy ze otium sie do nich dolączy i bedą walczyc,ale jednak cos im to nie wyszlo.Wsumie niech sie otium dolancza mam nadzieje ze nie bedą siedziec w pz tak jak EM i bedziemy ich orac. Pozdro dla guildi EM oczywiscie.<rotfl> |
A swego czasu nie padli też Croy i Kirenox?
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
I CO TERAZ ***** ??????????????? UWAGA PO PIęKNYM POGROMIE LUDNOśćI Z EM TRWA LICZENIE ZABITYCH 8o 8o 8o 8o 8o U NAS TYLKO 1 OFIARA. JUTRO PODAM DOKłADNY BILANS DZISIEJSZEJ RZEźNI EM !!!!!!!:D :D :D TO TERAZ PEWNIE NIE WYJDZIECIE PRZEZ 2 MIECHY JAK NIE MNIEJ :d |
12:1 Bez komentarza,tak dalej.:evul:
|
@up
Co to jakaś bitwa była?Skoro 12:1 to tak dalej chłopcy jestem z Wami.A no i filmik plx ;> |
Oficjalny wynik wczorajszego OB:
Valiant And Chosen ones Frags Smuulaan Feb 12 2007, 22:50:31 CET Killed at Level 119 by Ghetti and by Tyrrain Anjo Grie Feb 12 2007, 22:41:22 CET Killed at Level 96 by Spliffus and by Brollik Royal Suchy Feb 12 2007, 22:50:23 CET Killed at Level 145 by Nemtor and by Bamion Anubis Woman Feb 12 2007, 22:40:48 CET Killed at Level 182 by Nemtor and by Piechtolot Ron Montegro Feb 12 2007, 22:49:44 CET Killed at Level 165 by Aldruhn and by Tyrrain Eleik Roon Feb 12 2007, 23:01:09 CET Killed at Level 178 by Nemtor and by Masakrowiec Kod Scorpion Feb 12 2007, 22:39:47 CET Killed at Level 113 by Piechtolot and by Herlya Willy Stonesoul Feb 12 2007, 22:43:22 CET Killed at Level 136 by Nemtor and by Last Del'Impro Naozy Feb 12 2007, 22:50:47 CET Killed at Level 83 by Bubexel and by Spliffus Diego Montegro Feb 12 2007, 22:50:41 CET Killed at Level 100 by Spliffus Ares Deathbringer Feb 12 2007, 22:50:37 CET Killed at Level 126 by Masakrowiec and by Herlya Escuridao of Daru Feb 12 2007, 22:43:54 CET Killed at Level 132 by Piechtolot and by Nemtor Sinano Feb 12 2007, 22:50:34 CET Killed at Level 84 by Brollik and by Vu'Xiu Eternal March frags Azka Elvan Feb 12 2007, 22:37:02 CET Killed at Level 103 by Anubis Woman and by Diego Montegro 13:1 Ogólnie jest; o ile się nie mylę to 45:51 dla EM (jak się mylę to popraw ktoś) |
@up
A no tak pomylilo mi sie ,myslalem ze Lord Jamel padl a padl Jamel :D. |
@Vaagrav
kręcił ktoś film? ;) |
@Vagraav
Nieźle wam poszło gratulujemy fragów no i tak trzymać panowie w końcu wzieliście sie za to em wreście ;) A wszyscy już mówili że jesteście przegrani ;> btw. Ma ktoś z was filmik? Hail Chosen Ones and Anima |
za jakis tydzien wmv bedzie bo rec chyba nie damy
|
Dajcie rece, ciekawsze od wmv i dluzsze zapewne xD
|
to pytanie nie jest do konca z tym tematem ale dostalem linka z ostatniego OB i kumpel obejrzał cały a mi sie robi debug mozna cos z tym zrobic?
Pozdro |
Valiant i CO
Co+valiant Gz FragÓw Z Ostaniego Ob
|
Valiant i CO
Nawet jak wygra jak dla mnie oni są przegrani nie licząc kilku porządnych ludzi w CO i Valiant.
Tu dam kilka swietnych pomysłów na jakie wpadła jakże pomysłowa gildia Valiant: Ubijanie kolegów członków z gildi EM Płacenie n00bką za blokowanie EM i ubijanie ich kolesi. Jak dla mnie gildia Valiant to w większości same pazery i szukają Karitasu wśród 40-90 lvli, za byle co PAY OR HUNTED Zwracam honor tym którzy tak nie robią. Chodzi mi o to że Valiant nie gra FAIR. Co ma do tej wojny kolega kolegi kolegi członka z EM który ma np. 63 lvl i zna Eliego jeśli nie jest w gildi i nie pomaga EM to po kiego ch*ja go ruszać moim zdaniem bez sens. A co do Roshara: odszedł z gildi ponieważ nie chce brać udziału w wojnie m.in z powodu utraty PACC lub może też coś zrozumiał na forum.tibia.com założył temat w którym powiedział ze już nikogo nie hunci wystarczy poszukać. Jeden z niewielu, który zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi. Mówiąc to nie jestem ani za EM ani za Valiant+CO itp poprostu staram się mówić prawdę. W jakiej sytuacji jest Aldora dla tych którzy tu nie grają.;) GZ FRAGÓW CO+VALIANT Z OSTATNIEGO OB :) |
Eee @up
Z tego co słyszałem em też zabija kolegów co czy tam valiant więc bez przesady...O ile to prawda :P jak nie to zwracam honor. |
add new frag
Ceglaw Feb 13 2007, 21:11:34 CET Killed at Level 100 by Tyrrain score : 51:46 for em. Empire strike backs. |
Cytuj:
|
Cytuj:
em mialo tez szanse skonczyc z zabijaniem kolegow, dostali oferte i ja odrzucili. zydek nawet dodal ze nigdy nie przestana bic kolegow i nie ma zadnej opcji zeby przestali wiec dlaczego my mamy przestac? |
Czy ja powiedzialem ze EM jest swiete ale wszytskie swietne pomysly z ubijaniem kolesi i inne to sa wasze:confused:
I pomyslcie najpierw 2 razy zanim znowu wpadniecie na genialny pomysl (CO+VALIANT+EM):) Ta wojna zamienia sie w jakies gowno |
no to ladnie em dostalo po zadkach xd 13-1 last open batttlllleee XDDDDDD?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |