![]() |
Ludziee!!!!!!!!!!!!
dostalem od mikolaja piggy bank do czego to??!!!! i ile jest to warte??????? piszcie plz
MSG ME PLZ |
Lisuu~@
Kliknij na skarbonce 10 razy use to zobaczysz:>. |
Mam pytanie: jak się pieczę ciasta ? co do tego trzeba i gdzie to znajdę ?
|
^ EJ ALE POWIEDZ CO SIE STANIE???:p :p :p :p :p :p
|
Gdzie jest mikołaj w Thais?
|
Cytuj:
|
Mam problem,
Mianowicie za pierwszym razem, kiedy wszedłem w tibię, ściągnąłem nowe grafiki i zalogowałem się. Grafika było ohydna, a właściwie to w ogóle jej nie było. Widać było tylko szare zamazane plamy. Wszedłem w options i ustawiłem z DirectX5 na DirectX9. Wystąpił błąd i za każdym razem jak instaluję na nowo tibię, przy włączaniu ten bląd znów się pojawia ;/ (Windows XP professional) Błąd brzmi następująco: Video surface allocation failed. (Error Code 13). Please choose another video graphics mode. Problem rozwiązany. Zainstalowałem tibię na oddzielnej partycji. Zostawaim posta dla tych, którzy będą mieli taki problem. |
Po prostu masz przezroczyste drzewka ;) . Ja tak miałem przed poprzednim UPDATE i to wszystko psuje. Po prostu właśnie na innej partycji, lub reinstalka ;) .
|
Witam, mam takie problem, że ściągnąłem Tibie 7.9 z tibia.com, zainstalowalem, otwieram, niby wszystko ok. Wpisuje passy i czekam, czekam aż pojawia się takie coś :
[img=http://img171.imageshack.us/img171/8734/beztytu322uze1.th.jpg] Help me plz :/ |
Cytuj:
|
tzn.ze jest wylaczony srver mi sie tez tak pokazywalo to jeszczd raz uruchomilem tibie i all ok :pp
|
Uprzejmie prosze o info pt "Jak zrobić ciasto w Tibii" (Może być tutaj, może być na PW)
|
ko**a co jest czego padl server aurea wtf ?? :/
co teraz z skilami :/ |
Pytanko :) gdzie sie sprawdza ile jakie sie ma quest zrobione ?:>
Prosze o Prywatna Wiadomosc :):) |
Pytanko :) gdzie sie sprawdza ile jakie sie ma quest zrobione ?:>
Prosze o Prywatna Wiadomosc :) |
A ja po ściągnieciu klienta i odpaleniu gry widze takie coś:
http://img300.imageshack.us/img300/5288/tibiaet4.jpg Czemu tak jest???;( JAK ZMIENIć ENGINE??? |
@UP
Zupdateowałeś MC'ka... Musisz zainstalować normalną Tibię i bedzie git... |
Ok juz dziala :D :cup:
|
"D:\Program Files\Tibia75\Tibia*****" engine 0 - naprzyklad
mi nadal nie dziala wcale i chuj nie mozna sie polaczyc robie formata chyba |
Cytuj:
lol a kupisz mi sca albo sova? mam 68 lvl i moge sobie o takich itemkach narazie pomazyc :)) palem na mint jak siedzialem (62lvl) to przez 3h nie poszedl ani 1 uh i ani 1 mf a za bolty sie w samej kasie zwrocilo + loot za 10-15k a knightem to by tyle uhow poszlo ze n/c ! |
Czemu Tibia i www.tibia.com nie chodzi ?
|
ehhh 16:21 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. selena off pewnie cofną serwery NEWS |
Cytuj:
P-W-N-E-D przeczytaj jedna z 50 stron w tym topicu to może sie zczaisz ^^^^^^^^^^ a tibia.com działa -.- |
wiezsci z uploada niewiem jak wy ale ja zalwazylem ze zostal zmniejszony zasieg 4 ruzgi drura z 3 na 2 i odrazu nasówla sie pytanie czyzby moze zwikszyli zasieg 5 ruzgi do druta wspanialego temprest roda ??? jak tak to prozba jak ktos ja ma to niech przetestuje czy moze zaseg sie zwiekszyl (widac ze moje modly zostaly wysluchane[prawdopodobnie]) dzienks za odpowiedzi z gury:) :)
|
?????
Czemu all serwy off?? A moze wiecie do kiedy ? =) Z gory thx za pomoc;)
|
teraz jest mirror patch albo cós takiego xDD
ponoc servy odpala po godzinie gdy sie wylaczyly |
Ja wiedzialem zE tak bedzie
krótki test nikt o bugach nie powiedzial to teraz mamy zawsze popoludnie zmarnowane pewno o 21 wlacza znowu i LIPA!!!!!! Dobrze ze mam acc ban i nie moge grac bo bym bym WSciekly przynajmniej mam radoche ze wy tez nie mozecie :D |
Website and all game worlds currently not available.
The website and all game worlds are currently not available due to a minor patch of the game servers. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team ----------------POLSKI--------------------- Strona i gra tymczasowo wyłączone. Strona i gra tymczasowo wyłączone, ponieważ musimy nadać łatkę do gry. Prosimy o cierpliwość. Przepraszamy za nieudogodnienia. Kind regards, Your CipSoft Team ------------KONIEC---------------------------- Ja jestem tylko ciekaw, czy tym co mają PACC zwrócą ten jeden dzień kiedy nie można się wbyło zalogować, bo za dużo osób chciało pobrać klienta i dziś, gdy servery są OFFline! |
kiedy będą dzaiałały serwery:confused:
|
no tylko ja jestem ciekaw co z skilami pewnie walna save z rana a caly dzien skilowania i expienia na marne
|
co to ma byc !!!
Website and all game worlds currently not available.
The website and all game worlds are currently not available due to a minor patch of the game servers. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team OMG!!!!!!!!! urwa........ ja sie wkurze gram 1h i wylonczajaj!!!!!! co to ma byc powiedz ktos!!!!!!!!!!!!! |
Wiem nie na temat ale mam problem jest 13.12.06r i jest godzina 17:10
gram na serverze Harmonia nie pamiętam jak dawno pokazało mi sie w tibi że prosi żeby się wylogować mam czas 5 minut ok wylogowałem się a teraz wchodze na tibie pokazuje mi się okienko z postaciami klikam , żeby wejść na jedną z nich ok wchodzi ale nagle conetion filed czy wy macie to też plx odpowiedzcie;) AHA www.tibia.com mi nie wchodzi: Website and all game worlds currently not available. The website and all game worlds are currently not available due to a minor patch of the game servers. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team |
Cytuj:
Ę, Ą proszone na scene >.< |
o Astere już włączają ^^
|
The game is just starting.
Please try again later. No ;ddd Pocieszenie ;) |
The game is just starting.
Please try again later. Xerena :D |
troche z innej beczki
Jak moge sie skontaktowac z jakims modkiem lub tego typu osoba...??
|
No i pograć sobie dalej nie moge.Czekam już od godziny żeby chwile pobyć w tym magicznym świecie a tu kicha...
|
musimy czekac tylko to nam zostało:p ;)
|
Czemu czekać ? U mnie wszystko już działa !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |