![]() |
Cytuj:
To nie mozliwe.Odetniecie mu prad to pojdzie do kafejki:D :D |
trzeba miec niezle nasrane zeby nazwac gildie B & H ..
|
Cytuj:
May 15 2007, 20:32:23 CEST Killed at Level 27 by Vooler and by Tripidos May 15 2007, 20:30:20 CEST Killed at Level 27 by Uldim Niestety nie wraca ;] |
Cytuj:
|
BaH.... dziwnie to brzmi....
Ale odrazu nasrane ?^^ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Krew i Honor (ang. Blood & Honour) to założona w 1987 r. organizacja neonazistowska i antyinteligencka wywodząca się z Wielkiej Brytanii. Nazwa Krew i Honor nawiązuje do motta Hitlerjugend - Blut und Ehre. Organizacja propaguje rasizm, nazizm, ksenofobię, homofobię i antysemityzm. Swoje poglądy prezentuje głównie w Internecie, stosując cyber bullying.
Hohohoho |
Chcieliście ss'y to macie:
Gardz Nulk'Chaos 121 EK http://foteka.pl/full/917c6f78aa0ed0...69e7d2b260.jpg May 15 2007, 02:01:33 CEST Killed at Level 121 by [CHAR]Vesz[/CHAR] and by [CHAR]Wihemi[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wracajac do Bah w rl, to nauczycielka nam kiedys mowila, ze przed domem Czarnych stawiali podpalony krzyz a nastepnego dnia ich zabijali, to bylo w latach 60.-70. a teraz podobno tez sie to zdarza ;]
@UP Filmik jest bo na ss widac wlaczone Tibicam, ale chyba nie aby publikowac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Ostap |
@UP
Signed ;) |
Jezeli nie dajemy , to musimy miec jakies powody proste ... Napewno zobaczycie jeszcze nie jeden filmik , tego akurat zobaczyc NIE mozecie.
-Flimon |
Cytuj:
Powody... phi... Przeczytaj mój post jeszcze raz... Pozdrawiam Ostap @down Prawie jak Folari xD lol |
Cytuj:
|
@upupupup
Pomyslcie przez chwile tak logicznie dlaczego FAG nie publikuje niektorych filmow... |
Cytuj:
Pozdrawiam Cię goraco Ostap @down Coś więcej wiadomo? ;) Czy nawet nie chcą mówić dlaczego sie zalogowali? <lol> ;p Uhuhu ;) Coś się dzieje ;p |
tak btw to FAG przed chwila mass loga zrobil xD
Mamux May 16 2007, 19:33:15 CEST Killed at Level 103 by Hellah Valhiru May 16 2007, 19:38:27 CEST Killed at Level 136 by Lukcik Almighty and by Soulcrasher Na open battle: Natalon May 16 2007, 19:58:22 CEST Killed at Level 115 by Soulcrasher and by Jagiellon |
Mam taką prośbę.... Czy mógłby ktos mi przesłać pm o tym co się działo na Aureii od bana Fast'molta..... Pamietam jeszcze jak FAG oberwał ob 21:00, a teraz Vesz z Hellahem w tej samej gildii? oO ocb ? Zmiany stron? FAG może wygrać tą wojnę? xD i czyżby znów nadzieja odżyła? pozdrawiam.... Kornelotia :P
|
[CHAR]Valhiru[/CHAR]
May 16 2007, 19:38:27 CEST Killed at Level 136 by [CHAR]Lukcik Almighty[/CHAR] and by [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] |
6:3? xD chłopcy odzyskują wiarę ? ;]
Juz Ob jest ?! omg... :P gogog boyz |
Niech ktoś powie mipsowi o tym "Blood and Honour".... bo to jest troche dziwne...
Chyba że jemu właśnie o to chodziło ^^ |
Dziwne w tym jest to nie to ze fag zdobyl 2 fragi, ale to ze padl koles z Rom. Rom byl przeciez neutreal...
EDIT Ahh sorry juz przeczytalem na tibia.com . Rom walczy ;D |
Cytuj:
blood and honour -> braterstwo krwi i honoru ja nie widze w tym nic złego a jak za dużo tv ogladasz i słuchasz bzdur tam mówionych i wymienianych na onet.pl itp to na prawde jest mi ciebie żal.... taa wiem że tobie mnie też. |
Czy ktos z Fagu wrzucilby filmik z sneaka na Valhiru?
|
Cytuj:
a skąd to stwierdzenie?:] Polece strone www.zaluj.blog.onet.pl tam się możesz na mnie pożalić (ps to nie hacklink) |
Cytuj:
Pozdrawiam Ostap |
@polostap
A czy odrazu nie beda dawali zadnych filmow? =o |
Oto i kolejny ss:
Btw. Tylko jeden, bo na filmiku był tylko jeden pokazany ;] Natalon 114 MS http://foteka.pl/full/3f4db0a4a62f87...c1324d8242.jpg May 16 2007, 19:58:22 CEST Killed at Level 115 by [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] and by [CHAR]Jagiellon[/CHAR] |
Cytuj:
|
RoM z poprzedniej wojny jakoś nie dawał, no chyba ze wygrywali 30:0 to czemu my mamy dawać, do tego jest wiele filmików z poprzedniej wojny na, których są takie prv, których wy nie powinniście czytać.
Nie płacznie tak zbierze się tych fragów troche to xilef-cat zrobi wmv |
Tak jak mówiłem , lecimy nie śpimy :>
|
Cytuj:
|
Nie no brawo.
Zobaczymy jak pojdzie dalej, wojna to nic pewnego, w koncu wtedy tez wygrywaliscie a wyszlo inaczej. No ale wieze w was :) |
|
Fajne ss.
Na filmy tez pewnie przyjdzie pora :) |
Chcecie filmiki z KAZDEJ akcji? Nic prostrzego! Kupujecie mi nowego kompa, ja instaluje win xp i sa filmiki, bo na moim celeronie 500 nie zaszaleje:)
|
No to sprzet 1 klasa:)
Wazne ze tibie dziala :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |