![]() |
Cytuj:
Ten "zly" i "slaby" Albert0, w miesiac zrobil wiekszy lv niz ty masz teraz =) (kilka dni temu przestal expic). Tak naprawde, okazales sie byc zwyklym kretynem. Znizyles sie do tak malego poziomu, ze az mi sie przykro robi... czlowieku zastanow sie nad soba, serio. nawet szkoda mi slow papa ;) |
Cytuj:
Treblon Free i pieniądze leca Co do Alberta jak juz napisalem na 2 temacie gra o niebo lepiej niz my tutaj zgromadzeni wiec jego akurat sie nieczepiac niemoja winna ze nieumiesz naexpic pozadnie 70 levela bedac w wojnie. Co do tego ze jestes w aliance powiem tyle jestes w nim ale tylko przybłakanym graczem ktory jest rl 1 z kazadumow lub jego dobrym kolega i cie toleruja nic wiecej. |
Cytuj:
Btw. nie wiem czy wiesz, mając kasę sorkiem się expi 10 razy szybciej niż knightem (pomimo update). |
Cytuj:
cryyy mee a riiiiveeerr =))))! |
Teraz juz mozna to powiedziec otwarcie, Kazadum Unit i Aow przegralo wojne, czesc sie wyplaci a czesc przestanie grac =)
wiec zegnam graczy typu Vilum,Genkotsu itd ;) Zycze powodzenia tym ktorzy jednak zaplaca :) |
Cytuj:
Ps: Nigdy nie zaplace porobie sobie sam akcje swoim stylem xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oj zobaczySz:d SRY ZA CAPSLOCK ALE MAM WCISNIETY BO PUSZCZAM MUZE ^.^ NIE BEDE WCIAGAL W TO PARTYZANTOW ZEBY PADALI BEZSENSOWNIE ZROBIE TO Z PAROMA OSOBAMI KTORYCH NIE MA ANI W KAZADUM ANI W PARTYZANTACH POPROSTU TO POTRWA BO TO OD HUJA ROBOTY ^.^ ALE COZ MAM CZAS XD |
19:33 Johnny Gunsy [142]: 1,2kk
Oho drogi jestem xDD Poczekam dluzej to bede mial wiekszego paymenta xD |
Ja sie nie zgadzam z moim paymentem ludzie co z wami!
Kto was publicznie ośmiesza?! Kto robi z was idiotów?! Kto podkreśla waszą nieudolność uciekając wam z waszych bezcennych akcji?! Kuźwa obrażę się i przestanę jeśli nie podniesiecie mi paymenta do normalnej ceny! |
Cytuj:
3l0 3l0 jestem c4ll4stu$!! bloklam seqa jak go bili ziomki z unita i dzienki mnie dedl! to moja zasluga! stalem tesz przy ostatnim wpierdolu jaki dostali ziomki od eiv przez kilka sec na froncie! i kto jest kierwa pr0?!!!!!!1 HAIL UNIT \_ kazadum~!!!!!! |
a ja powiem tak: kocham tibie, tibia to moje cale, jak padne to chce wyskoczc przez okno. a i jeszcze ja tez sie wyplacam ;/ teraz to juz naprawde koniec wojny ;/;/
|
damy ci zaplacic wogole? ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miku, jesteś retired to się nie udzielaj. Pogadamy jak będziesz na tyle hardy żeby dołączyć. Chyba, że Ty też dostałeś jakiegoś chara od Boltera, jak pewno połowa z was ;) Tu respekt dla niego, że mu się chciało tyle expić poza swoją postacią. Swoją drogą, kuźwa, trochę szacunku gówniarzu, dla Twojego nowego Boga.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tym czasem wyjezdzam, pozdrowionka dla zwyciescow ! xD |
I war dobiega ku stablizacji. Na myśli mam EiV-Online, Aliance-masslog. Nigdy nie nastąpi moment pokoju na titania. Zawsze będzie ktoś walczyć. Niektórzy się wypłacą, a niektórzy nie. Czas pokarze ile osób pozostanie i czy będzie duże PA z strony EiV. Jakieś napewno będzie, ale w jakim stopniu to zależy już tylko od nich.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. zwycięzców, od takiego słowa którego znaczenia pewnie nigdy nie poznacie, "zwyciężać". |
a jednak jade dopiero w nocy ;)
a wiec: *zwyciezac - racja, moj blad. *szkoda ze tak daleko siebie mieszkamy, uwierz, bardzo zaluje... *adrenalinki? zalosny dzieciaczek z ciebie aderq, naprawde. I co, czemu nei wiesz co za postacia bylem w eiv? panie pr0 plajerze!!!1 twoj ziom gaura ci nie powiedzial? *zwyciesca moze i kiedys byles, nie neguje tego - ale teraz jestes zerem. Pozdro dla zwyciezcow (czytaj. EiV) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na pokaz ciekawe ze :
Gaura padł 1 raz w swojej Grze na wojnie pytam na POKAZ? NIESADZe Vaigo Padl 2 razy i 3 na fire i deleted calego konta oddal itemy xellosowi NA POKAZ? NIESADZE Ludzie sie wypłacaja po 1,5kk NA POKAZ ? NIESADZE Wiec zastanow sie co ty pierodlisz chyba tylk oty pierdolisz tutaj na pokaz i udajesz boga w beznadziejnej sytuacji. Jedyne co bylo na pokaz to Ze Genkotsu Wyszedl i Padl robiac Pz (pokazal ze sie nieprzejmuje glupia gra ael tez troche glupio to zrobil ale jego wybor). Na pokaz to ja ci moge wbic ponad milion rekordu na Erigu jak chcesz. Eyjdz z pz i zrob cos na pokaz jak Genkotsu. uopuszczam to forum bo mnei smieszycie mzoe kiedys zdobedziecie jeszcze ludzi do walki ale by niezapuzno bo jak my ponabijamy 150 to niebedzie chyba sensu? powodzenia tym ktorzy niezaplacili ale nie to bie ader bo ty tylko umiesz sie przechwalac zrobil bys cos wrescie pozytecznego w wojnie a nie tylko piszesz wpadnij zacznij kogos bic a nie pierodlisz glupoty. |
Cytuj:
nie muszę robić nic na pokaz, bo znam swoja wartość =] |
Cytuj:
ta za to ty nie wypisujesz gowien??:baby:Wydaje mi sie ze nie omzecie sie podniesc po przegranej!!!Eiv was zgniotlo i teraz mozecie sobie pograc ale z Vaxem w pici-polo... |
@Ader
Liżesz dupę Kazadumowi i Unitom, ale nie sądzę, żeby im wszystkim to pasowało. Znam jedną taką osobę z Kazadum, której to nie pasuje i sądzę, że jest takich więcej. Dałbyś se już spokój? Strasznie mnie wkurza, jak ktoś robi błędy ortograficzne, tak jak to robił Bolter, ale teraz już bardziej wkurza mnie to, co Ty robisz. On przynajmniej zaczął normalnie pisać na forum i za to brawa dla niego. Teraz pora na MAŁĄ zmianę w Twoim zachowaniu. @Bolter Mam nadzieję, że nie będziesz się pluł za to, że użyłem Twojej osoby do tego porównania :baby: |
Nie bo niema poco i tak wiem ze robie ogromne błedy , dlateog mam poprawke z Polskiego :P to juz tylko 1 miech a ja nic nieumiem XD trzeba zaczac sie uczyc (potop , lalka i pan tadeusz przedmna ) >.< Umre
|
Cytuj:
Jedna z niewielu osób które piszą coś z sensem. :) |
Cytuj:
w Tibi wam sie nie udalo, sprobojcie szczescia w innej grze jak juz od monitora odejsc nie umiecie, albo sprobojcie sie troszke pocieszyc wakacjami bo nareszcie jest pogoda ;) over and out :) |
Cytuj:
Stworzcie sobie do tego historyjki jakie chcecie, ja naprawde nie mam w tym interesu aby klamac, zostalismy zmiazdzeni tak czy inaczej. |
Cytuj:
Nie udalo im sie raz, nie udalo drugi nie uda i tzreci i kazdy kolejny wiec nie maja co wracac na titanie juz;) Moze lepiej by bylo jakbyscie sie Kazadumby pomodlili o to by stworzyli wam jakies nowe serwery na ktorych bedziecie mogli sprobowac szczescia |
Cytuj:
Może Cię będą mniej abusować >;) hehehe Zgadnij ile mnie obchodzi Twoja światła wypowiedź. I Bolter, 245644264 piszesz, że już nie będziesz pisał. Dotrzymaj słowa w końcu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |