![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Własne zdanie ma się do faktów nie wyjaśnionych/nie znanych... A tu jest fakt prawdziwy...trochę jak oczywista oczywistość ale wiadomo o co chodzi.
|
Rakus wyśmienicie się na forum wypowiadasz naprawde jesteś BOGEM wszystkich zapewne.Ty i tylko ty jesteś najmądrzejszy,najpiękniejszy i naj naj naj.
|
Bartas żeby móc oceniac innych sam pisz poprawnie chociaż.... ;)
:cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
da się uwierz mi ... w wakacje też mogłem tak grać i grałem ale mi przeszło na szczęscie.. i nikomu tego nie zycze:D
|
Cytuj:
|
Wyobraz sobie taką sytuajce nie masz kumpli ,żadnych znajomych ,nikt cię nie lubi poprostu nie masz z kim wyjśc pogadac itp.Starzy pracują do pózna albo mają w supie co robisz.Od pewnego czasu grasz w tibie i jest to twoje jedyne zainteresowanie i sposób na spędzanie wolnego czasu.W rl'u nie wychodzi to gra w tibie po 15h dzienie bo już tak zmaniakował.Poprostu to jest dla niego cel numer 1.
Może i troche dziwne ale prawdziwe sam w wakacje potrafiłem grac po 10h jak nie było kumpli na osiedlu no ale naszczeście ja nie mam takiego problemu bo to naprawde masakra... |
Cytuj:
|
Drugi owner mojego chara, jak był chory i nie chodził do szkoły potrafił być online 19h, w tym 17 expienia. (Jemioła Qba Sasą : D)
|
Tak jak obecnym Jemi Sasa ;) tyle że debil deleta wyłapał ;). Ale cii on wie teraz kim gra xD. pozdr.
|
"Bartas żeby móc oceniac innych sam pisz poprawnie chociaż...."
Cytat tego co napisałeś okrzedebilu normalnie mnie już tak wkur**** bo pisac nie umiesz ,a mnie wyzywasz ,że nie potrafie poprawnie pisac.Jeśli patrząc twoim okiem czy też językiem to napewno do ciebie bardzo zle pisze twoje posty są poprostu prymitywne jeśli masz coś do mnie i ciągle ciągniesz wszystko i mnie wyzywasz to się umów na rl i wtedy sobie wyjaśnimy. Jeśli masz chociaż troche odwagi... |
Jelenia Góra 58-500
Ul. Wolności 24/2 Nr tel też chcesz? ;) |
Cytuj:
ale tak non stop, dla mnie to już porażka, jestem maniakiem gier komputerowych, gram dużo, zdarzało się nie raz że witałem słońce z tibią albo inną grą no ale nie kurwa non stop, nie co dzień... ja nie ogarniam tego jak tak można, non stop gapić się w piksele i robić to samo :D //na beryli non stop mass kicki, dziś tylko 3 były z tych co siadły na mnie, na szczęście akurat byłem po huncie albo wracałem po zapasy, mogli by coś z tym zrobić kh po nocach robi masy, i zabijają pojedyńcze osoby, demon jez i ktoś tam jeszcze padli to tyle co do tematu |
Cytuj:
Co do sytuacji na serverze mysle ze kh nie ma szans narazie. musza sie polacy ze szwedami poklocic |
butori sszukaj sobie zajecia w rl bo niedlugo nie bedziesdz mogl botowac 15h dziennie ;D
|
asslick plax... ;) Tylko żeby jeszcze komu a tu nic nie znaczącej osóbce ;) Wiecie mogę mieć w chuj wrogów a i tak na nich (w tym i was , co macie jakieś wąty ) kłade ;) tyle na ten temat ;). Pozdr. ;) I żegnam tę upośledzoną część forum ;) ( nie nie odchodze z niego ;) poprostu mam wyjebane na nich :) ) Więc nara kids. :/:baby::baby::baby::baby:
|
Twoje posty naprawde są na poziomie Orangutana z lasów Brazylijskich.Sam zaczynasz ludzi krytykowac ,a teraz post typu "nara kids","mam wyjebane" jak masz tak wyjebane na mnie to dlaczego mnie obrażasz?Poprostu jesteś pizd* i kozaczyc potrafisz na forum albo w grze ,a w rl'u liżesz dupala kumplą w szkole byle żeby z tobą pogadali.Mam dla ciebie propozycje, wstąp do PIS bo to partia dla ludzi takich jak ty.Blizniaki i liżący im dupsko okrzedebil coś pięknego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbyś nie zauważył to właśnie Ty zaczełeś...a co do moich kolegów z rl to byś się zdziwił ;) ale cóż... zaraz bd flame na mnie więc dzięki z góry a i tak się nie przejmuje wiem za czym stoje ;). Rev~ take it easy :P on wyraża swoją opinie... z drugiej strony Ty walczyłeś o ten świat więc... nie wiem ... jebać ;) fajnie na bery jest i tyle ;) I do wszystkich lapsów.... nie okrze a okrzes kurwa mać ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Rakus prymitywie jakby ktoś z wyższym lvl napisał ,że twoja stara to dziw** to byś pewnie racje przyznał.
|
Rakus zawsze był lizodupem, pamiętam, jak na guild chacie sie podlizywał. Poza tym ma pedalski głos ;d
|
Cytuj:
@ liper - ty tu mówisz o poprawnym języku? "umisz" btw jak wy, zwolennicy kh możecie mówić o tym że ktoś liże komuś dupe, jak można być tak skończonym hipokrytą? ajo non stop mówi że berylia nie jest dla polaków, woła pl retard itd itp... jak wy możecie mówić że ktoś komuś liże dupe? A WY CO ROBICIE? uważacie się za jego kumpli kiedy on wam odpowie: hi, noob, pl, yes, bye. Niewiem naprawdę co jest w waszych pustych głowach bo nie chodzi mi tu "o walczeniu za polske" tylko poprostu jakiś honor trzeba mieć nawet w grze internetowej... zal mi was. |
Cytuj:
nic nie wiesz a sie wypowiadasz. @Gogar Rakus chociaz nie spiewa przez 15 min "Jinot fawking nuub fawking glasses"- tak jak dzieci tibi z wave ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
po za tym ajo nie udziela sie juz w zadnych walkach i to pon'te przejal dowodzenie nad gildia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jak rev napisał chodziło mi o jego zachowanie nie o walki, jak można to znosić? nie pojmuje... jak można uwielbiać gośćia który mówi że jesteś debilem wprost? no bo jak to jez nazwiesz jak ajo mowi pl - retard. no chyba że ty nie jesteś polakiem? bo arma mówił że on nie jest polakiem tylko tibijczykiem... więc już niewiem - może to jest powód że jesteście tibijczykami i dlatego nie obchodzi was jak ajo mówi żę wszyscy polacy to debile ;o |
rotfl hehe [ironia/] podziwiam twój umysł i język ktory potrafi wyzlizac każda dupe[/ironia][/quote]
Nigdy do nikogo się nie podlizywałem.. No chyba że znasz jakiś przykład to byś może mi podał , bo na prawdę nie wiem. Cytuj:
Cytuj:
|
Tylko tacy ludzie jak ja potrafią tak napisac?Moze masz racje ale ja nikomu nie lizał bym dupska jakby mnie obrażał bo tylko tacy ludzie jak TY tak robią.
|
[MONSTER]Podaj przykład.[/MONSTER]
|
up
na przykład post jaki napisałes w moim temacie o Jinocie który teraz jest skasowany ;> ojojoj ja juz nie będę wnikał komu chcesz dupe wylizac tylko prosze nie przychodz pozniej do mnie bo ci z pyska jedzie gównem :) |
Aha to teraz tak to się nazywa. Jeżeli ktoś kogoś obroni bo jakiś noobek pisze głupoty to jest się lizodupem. Thx za info :)
|
Ahh szkoda mi Cie Rakus... Nie mam pytań. ;)
Bartas oceniasz po głosie... już to gdzieś słyszałem czekaj... jak jeszcze grałem Okrzesiem hmmm ktoś do Ciebie dzwonił też mówiłeś że ma jaki głos ? Pedalski ? Aham.. .................................................. ........> Skończcie tę głupię wypowiedzię bo już jest po ptokach. Żal.pl.Nóóbs zostali wypierdoleni z Berylii i póki co nie mają komu dupy lizać, bo Ci co zostali to są ludzie którzy zawsze 3mali przy swoim i w końcu wygrali. Proste. Ci którzy są za głupi/ albo nie chcą pomyśleć dłużej nad moją wypowiedzią "dziesięciolatka" radze zaoszczędzić sobie komentarzy tego właśnie typu, jest to moja opinia, moje rady itp. Więc mam prawo je wygłaszać... Greets |
Rakus smiec
HEHEHE @Rev'ico Chcialbym zglosic ze [CHAR]Gold Fireblader[/CHAR] botuje uzywajac TibiaBotNG Dowod http://foteka.pl/full/8bf1bcf3685dd7...7f25564337.jpg Orginalne zdjecie http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=663 |
up@
Botowac można ale nie afk : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |