![]() |
Cytuj:
Btw niezla pisownia judeny, wpadno Pokazujecie sie z najlepszej strony :) |
Next one:
[CHAR]Skynet Paradoxo[/CHAR] Oct 13 2007, 15:01:57 CEST Killed at Level 94 by [CHAR]Scaltoris[/CHAR] and by [CHAR]Brollik[/CHAR] :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahahaha :D A ja pamiętam jak Vu'Xiu/Shadow Necromancer mówili że do zabicia Marylki potrzeba minimum 30 playerów z EM :D A tu dwie bitwy, dwa dedy.... [CHAR]Mamusia Marylka[/CHAR] Character Deaths Oct 04 2007, 20:42:25 CEST Killed at Level 199 by [CHAR]Redd Xedriand[/CHAR] and by [CHAR]Knordah[/CHAR] Oct 02 2007, 22:53:48 CEST Killed at Level 200 by [CHAR]Leison[/CHAR] and by [CHAR]Jibav[/CHAR] Nie ma to jak 200 EK pada przez 63 ED :D Hahaha:D HAIL BOTTER ONES!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zauważ baranie, że knight nie uha się od np. reda do full :P |
Yyyy spojrzcie na gildie Animatics, na dole 'invited characters'...
WTF ? |
Cytuj:
Invited Characters Guido on Aldora xdddd |
Invited Characters
Name Invitation Date Anubis Woman Oct 15 2007 Durin On Aldora Oct 15 2007 Eli Stormstriker Oct 15 2007 Guido on Aldora Oct 15 2007 Maly wizak Oct 15 2007 Ravenkeeper de Aldora Oct 15 2007 Ron Montegro Oct 15 2007 Royal Suchy Oct 15 2007 Tako Feilon Oct 15 2007 ;> HUM? |
To jeszcze nic, jaja będą jak przyjmą invita xD
|
to wiadome ze ich wyjebia,myslalem ze wygraja wara ;( smutne no nie?:baby:
|
Cytuj:
Bardzo dobrze :) |
Cytuj:
edit: już znalazłem :D edit2: haha ładnie sie poskładali ;-) |
Cytuj:
Ciesze sie że sie podoba 8o8o8o8o8o8o |
jak tu taka cisza to może napiszcie co myślicie o "konflikcie" nie wiem jak to nazwać CO do Anim~ o PA??
|
Cytuj:
Bravo dla CO, na razie są to słowa, zobaczymy czy przejdą w czyny ? Chłopaki znowu zaczynają odzyskiwać szacunek :> Tak trzymać ;] |
Hmm.... skoro CO invituje każdego 90/100 +, i pozwala im na PA, to ja takie coś mam w czterech literach. Dlatego zaczyna sie Wielka Emigracja do Animatics. I bardzo dobrze.
|
Czyżby nowy war?:o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba ^>^,ta wojna to dno.:D
|
Dno? Byłeś chociaż na jednym ob? Lepiej wracaj na swoją Trimerę. Pewny jestem , że po prostu niektórym zazdrościsz bo niestety żaden twój char nie przekroczył 60 lvl :( Sad but true.
|
@Hi$zP@N
ja mam zazdrościć lvla komuś? ta?Ogarnij się chłopie bo twoje głupie CO gówno by zrobili na Trimerze.;) dla mnie lvl nie jest najważniejszy w tibi.:o |
No ale 40 nie zawojujesz :)
|
Swoja droga
[CHAR]Vuke[/CHAR] i [CHAR]Ferlo[/Char] kick out z Aldory :) |
Cytuj:
btw. mam paymenta na Aldorze od CO za fraga z przed kilku miesięcy (hail stabbing)... Anima _/ |
@Master Szocik
czyżby?myślisz ze jak ktoś ma 40lvl to jest zerem?muszę cię rozczarować.B) |
Czy ja mówię że jesteś 0?
Mowie że nie zawojujesz :P |
Może na aldorze gówno zrobie tak samo jak wy na Trimerze :D
|
Cytuj:
Zrobienie takiego lvl'a jak Ty to dla większości 2 tyg grania. |
to zrób w 2 tygodnie,zal.pl B) więcej moge na trimce niz ty na tej aldorce.
|
Wybacz ale to forum Aldory i nie za bardzo interesują nas wypowiedzi jakiegoś retarda z Trimery. Szczerze mówiąc nic nas nie obchodzi kim jesteś na tej Trimerze i co tam robisz. Uważasz sie za pro maste , szkoda w takim razie żyj dalej w twoim wyimaginowanym świecie.
|
Zamilcz człowieku bo jak narazie to ty pierwszy się czepiłes.Zal mi takich jak ty.Zmienmy temat.B)
|
Żebyśmy gadali na równi , musisz trochę podrosnąć :)
|
Wydaje mi się, że robimy Offtopa :P
|
@Hi$zP@N
mam w dupie to co mówisz,jeżeli jesteś taki elo elo to powiedz ile masz lat ;) Trollu bez odbioru.:baby: |
Cytuj:
Siejesz tylko zamęt w tym temacie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |