![]() |
A nie mowilem... ;]
A jezeli Miniek zginie to i pewnie Bezokowi sie dostanie za to ze wykrakal haha ;] |
Mam nadzieje ze Miniek ich rozjebie ;D szczegolnie tego Farhuta czy jak go tam ochrzcili .
Ja jestem w 100% za Arcanium . Bo AL ukradlo mi mamuth fur cape ;( na 20 lvl :P |
Cytuj:
WARWARWARWAR~! tylko zeby jeszcze dooner kebab dolaczyl bylo by _/ xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak ich polacy zaatakuja to zobaczysz jak sie szybko pogodza ;) poczekajmy na rozwoj sytuacji :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hail Adolf Hitler !!!!
prawdziwy przywodca !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
niech sie smazy w piekle ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
lepeij po wojnie atakowac niz teraz bo sie pogodza i lipton bedzie;p |
tymczasem lordnazgul zrobil gildie Old Fellowship i invitnol prolaków
|
Jeśli Polacy mieliby zaatakowac po wojnie to wedlugmnie byloby to bezsensem.
Jedni i drudzy prawdopodbnie polaczyliby sily i wtedy byloby pograne kolejny raz. Dlatego uwazam ze powinni sie opowiedziec po 1 ze stron, ale oczywiscie to bedzie ich wybor to co zrobia :P. signed: Usar |
uuuu fenshi chyba stracil protektorów :(:(
|
kumplu zarzniemy gnoja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Radziu
uuu a Ty kilka rare itemkow :| @Vere nie liz Radzia itak nie bedziesz jego kolega :) @Phoenix stfu psie ;> |
wiem ,ze to kilka itemow ale chodzi o zemste :D
a Vere od dawna jest moim kumplem! :P |
żart :D
ale nvm to dzial plotki iridii a nie "wyzywanie" :P a do kogo Ty dojdziesz tak wogole ?:> |
Na to czekalem dlugo czas .. pacc wkrotce :)
|
Xene <3 <3 <3
|
Witamy spowrotem Vast :)
//Metek. |
loguje rzatko bo mam orendź net no i mialem chaka
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
ni moze byyyyy :OOO no ni moze :OOO
|
Moze wreszcie ma zamiar odwdzieczyc sie co niektorym za to co mu sie przytrafilo, lub tez jest zupelnie inny powod tej decyzji tak czy siak popieram go .
signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gud lak Everanorze! Pomścij swoich i zniszcz te mendy!
@edit Tym czasem Mimm (Wole klaunów) ginie poraz kolejny i jest 3:0. Pan Mendill jest bliski hat-tricka! |
ale jak cos to dopiero za tydzien
Mewtu bana dostal ;p |
Mimm znowu zlapal dedowe
|
Deathly Inhabitants:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1792995 Zimn Torque [9]: raven reaper Zimn Torque [9]: zginiesz Zimn Torque [9]: zobaczysz Zimn Torque [9]: masz to jak w banku Zimn Torque [9]: tylko ze procent ja dostane Raven Reaper [127]: juz sie boje :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57. |