Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Ka$z3r 18-06-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1494338)
Na wszystko znajde odpowiedz bo znam fakty.
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp.
Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem.

Ja tez ogladam Fakty w TVN! Ale nic o lindlayu nie mowili ani o sua... moze jakies specjalne odcinki ogladales? ;p tak offtop to ty masz gadane i jednak umiesz gadac z sensem, a lind niestety porazka i koledzy z wovimusa ;/

Thuygioshok 18-06-2007 22:31

@up
Mądrze prawi piwa mu nalać!

Thomasi 18-06-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1494102)
malo wiesz duzo gadasz

po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ

powiem jedno sua...zawsze ludzia wypominales brak kultury itp..ale nie wiem czy byles nawalony piszac tego posta no ale sory... wyszlem... doszlem...

no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta.

@temat

aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka:
nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac:D)
aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA"
na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila"
aata: "ale ja mam lagi nie moge grac"
wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj"
aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac"
---===aata wylogowal z venrilo===---

no tego naprawde nie zapomne:D

dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx:D)poprostu ma duzo czasu i tyle;]

notop 18-06-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1494544)
Ty no nie zaprzecze ale te plecy sobie wypracowal. Ryzykowal charem wygral wiekszosc wars i stad jego pozycja.

tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy

skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje

@tomasi

ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"

end

Thomasi 18-06-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1494773)

@tomasi

ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"

end

widzisz kazdy czerpie inna przyjemnosc z tej gry;] no dla mnieniestety nie bylo frajda siedziec 48 godzin na dobe(wymuszony zart sytuacyjny;]) i bic lvle...tylko czasem takze bic cos innego:Dno ale kazdy woli co innego^^

Wiatrak 18-06-2007 23:33

hmmm ciekawa macie opinie w swiecie, dzisiaj na tescie many dal pare itemkow ktore chcialem kupic za to ze nie jestem w TTT bo jak to stwierdzil "they are noobs" :P

Aro aka papa 18-06-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1494773)
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy

skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje

@tomasi

end

Ty no ale kogo obchodzi ile miales charow przed sua? Mnie napewno nie ale pewnie dla wielu tutejszych low lvli jestes teraz mega ziom! Piszesz zeby skonczyc polemike a 4 wersy potem aluzja do mnie ze jestem idiota bitym w domu. Tak jak Tomasi napisal niektorzy czerpia przyjemnosc z bicia czegos innego niz stwory po nascie h dziennie jak ty, czy ja jade ci ze nie masz rl?ze siedzisz w tej grze i bazujesz sie jaki ty to jestes super pg, gdzie pg=no rl, bo to taka gra jest. A skoro straciles juz tyle extra charow na 8 swiatach to moze byl sygnal zeby wybrac nonpvp? Jak na 27 lat to medrzec z ciebie zajebisty, szkoda tylko ze przeslanie masz slabe.

Amotepek 18-06-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1494452)
Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął

Pamiętaj :

Każdy inny wszyscy równi ;)

Ka$z3r 19-06-2007 00:15

To jednak troche zabawne bo jakby nie patrzec to aro i sua to najstarsze pryki na tym forum, wy macie juz troche na karku (bez urazy dla obu panow :)), a naprawde jedziecie sie jak dzieciaki ;p

UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki :)

Koszyk 19-06-2007 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1494932)

UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki :)

Spadlem z krzesla...

@topic
Ta dyskusja robi sie coraz ciekawsza

Filush 19-06-2007 01:24

Będe bogaty !

tsch 19-06-2007 01:53

@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.:confused:
@ Tomasi - wódki mu bo on często gada na jakimś poziomie:]
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.

notop 19-06-2007 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tsch (Post 1495098)
@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.:confused:
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.

calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny

Ka$z3r 19-06-2007 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tsch (Post 1495098)

a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!

Ka$z3r 19-06-2007 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1495109)
calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny

tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/

Aro aka papa 19-06-2007 02:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1495110)
a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!

Szczegolnie w warszawie:P:*@hunchback lindxD

tsch 19-06-2007 02:19

@ Sua - i o to chodzi :]
@ Ka$z3r - jakoś nikt nigdy odwagi nie miał :p
@ Aro - ee nie jest aż tak źle :evul:

notop 19-06-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1495113)
tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/

czuje ze sapiesz do mnie...ja ci dam..zabiore ci wiadereczko i lopatke a jak sie wkurze to foremki do babek z piaskownicy !!

Thuygioshok 19-06-2007 16:28

Niedawno się pojawił ciekawy temat na forum tibia.com "UPDEJT", ja tam spadłem z krzesła xd

Kulpecka_Arcania 19-06-2007 16:32

Na Kabine Gościa :]

notop 20-06-2007 00:44

nuuuuda............

Ka$z3r 20-06-2007 12:07

omg co jest grane? Nikt sie nie wyzywa, lindlay zamilkł ... wtf? a sua dalej klan oglada o 01:00 xDDDDDD

Wiatrak 20-06-2007 12:22

chyba potrzebuja zmiany.. kayak ty traktorze na sok z porzeczek :P

Koszyk 20-06-2007 13:55

Hmm czisza przed burzą?

notop 20-06-2007 17:02

skarpetki mi smierdza;p

Eizix 20-06-2007 17:22

sua teraz podczas war, gdy większość czasu siedzi się w pz masz okazję umyć się pierwszy raz od pół roku ;d

Thuygioshok 20-06-2007 20:40

@up
weź koleś skończ, xd
to jest śmieszne tylko za 4 razem przeczytania xd

Ka$z3r 20-06-2007 20:55

Zblizaja sie wakacje, pewnie wielu z was chcialoby zarobic pare groszy, wiec trzeba znalesc prace...a oto jedna z ofert:

http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/28.jpg
:)

Thuygioshok 20-06-2007 20:59

@up
weź koleś skończ, xd
to jest śmieszne tylko do max 10x przeczytan xd[/quote]

Koszyk 20-06-2007 21:37

Wezme Organizatora pralni pieniedzy... :D

Ka$z3r 20-06-2007 22:02

Wlasnie na takiej klawiaturze robili Wovimusa! ctrl to bylo exori mort, alt exura sio wovimus a delete to hotkey na exita byl xD

http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/29.jpg

Eizix 20-06-2007 22:15

a gdzie strzałki?

Yoyoema 20-06-2007 22:41

nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)

Pozdro dla:

Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~
Vomor eldoramon
1st owner Soul

Pozdro 1st ouner Speakes ;d

AAA i teraz cos wam zdradze;p
na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle

Respect.

Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;*

//Prv

Arm 21-06-2007 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1499107)
nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)

Pozdro dla:

Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~
Vomor eldoramon
1st owner Soul

Pozdro 1st ouner Speakes ;d

AAA i teraz cos wam zdradze;p
na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle

Respect.

Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;*

//Prv

Mozesz nam wyjawic powod ktory zainspirowal cie by napisac ten jakze intrygujacy post ?

@Kaytek

jestes zalosny

Ka$z3r 21-06-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1499048)
a gdzie strzałki?

na lindlayu xDDD

Yoyoema 21-06-2007 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1499919)
Mozesz nam wyjawic powod ktory zainspirowal cie by napisac ten jakze intrygujacy post ?

@Kaytek

jestes zalosny

Chcesz byc fajny ??

Ka$z3r 21-06-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1499919)

@Kaytek

jestes zalosny

ALE DLACZEGO? :|

Thuygioshok 21-06-2007 14:52

@up
Hahaha xDDDD
JU ROX MAJ MASTAH

Eizix 21-06-2007 20:24

19:06 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC GLUPI HAKER
19:07 Mistrz Sorek [19]: zhakowal mnie bee
19:07 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC WSZYSTKIE LOTY ZAJEBAL
19:07 Eradraaish [87]: kogo to kurwa obchodzi
19:07 Mistrz Sorek [19]: nic nmie mam :(:(:(
19:07 Eradraaish [87]: bylo nie wlazic w linki
19:07 Mistrz Sorek [19]: nie wchodzilwem
19:07 Eradraaish [87]: oczywiscie, a hack spadl z nieba
19:07 Mistrz Sorek [19]: wygralem pacca
19:08 Eradraaish [87]: HAHAHAHAHAH
19:08 Mistrz Sorek [19]: scaagnleem program i hak
19:08 Mistrz Sorek [19]: i ded KURWA

on w nic nie wlazil :<

Luo 21-06-2007 21:49

No co przecież on w nic nie właził

xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13.