![]() |
Cytuj:
|
@up
Mądrze prawi piwa mu nalać! |
Cytuj:
no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta. @temat aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka: nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac:D) aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA" na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila" aata: "ale ja mam lagi nie moge grac" wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj" aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac" ---===aata wylogowal z venrilo===--- no tego naprawde nie zapomne:D dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx:D)poprostu ma duzo czasu i tyle;] |
Cytuj:
to moja decyzja co robie i keidy skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje @tomasi ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce" end |
Cytuj:
widzisz kazdy czerpie inna przyjemnosc z tej gry;] no dla mnieniestety nie bylo frajda siedziec 48 godzin na dobe(wymuszony zart sytuacyjny;]) i bic lvle...tylko czasem takze bic cos innego:Dno ale kazdy woli co innego^^ |
hmmm ciekawa macie opinie w swiecie, dzisiaj na tescie many dal pare itemkow ktore chcialem kupic za to ze nie jestem w TTT bo jak to stwierdzil "they are noobs" :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy inny wszyscy równi ;) |
To jednak troche zabawne bo jakby nie patrzec to aro i sua to najstarsze pryki na tym forum, wy macie juz troche na karku (bez urazy dla obu panow :)), a naprawde jedziecie sie jak dzieciaki ;p
UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki :) |
Cytuj:
@topic Ta dyskusja robi sie coraz ciekawsza |
Będe bogaty !
|
@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.:confused:
@ Tomasi - wódki mu bo on często gada na jakimś poziomie:] @ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją. ...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Sua - i o to chodzi :]
@ Ka$z3r - jakoś nikt nigdy odwagi nie miał :p @ Aro - ee nie jest aż tak źle :evul: |
Cytuj:
|
Niedawno się pojawił ciekawy temat na forum tibia.com "UPDEJT", ja tam spadłem z krzesła xd
|
Na Kabine Gościa :]
|
nuuuuda............
|
omg co jest grane? Nikt sie nie wyzywa, lindlay zamilkł ... wtf? a sua dalej klan oglada o 01:00 xDDDDDD
|
chyba potrzebuja zmiany.. kayak ty traktorze na sok z porzeczek :P
|
Hmm czisza przed burzą?
|
skarpetki mi smierdza;p
|
sua teraz podczas war, gdy większość czasu siedzi się w pz masz okazję umyć się pierwszy raz od pół roku ;d
|
@up
weź koleś skończ, xd to jest śmieszne tylko za 4 razem przeczytania xd |
Zblizaja sie wakacje, pewnie wielu z was chcialoby zarobic pare groszy, wiec trzeba znalesc prace...a oto jedna z ofert:
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/28.jpg :) |
@up
weź koleś skończ, xd to jest śmieszne tylko do max 10x przeczytan xd[/quote] |
Wezme Organizatora pralni pieniedzy... :D
|
Wlasnie na takiej klawiaturze robili Wovimusa! ctrl to bylo exori mort, alt exura sio wovimus a delete to hotkey na exita byl xD
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/29.jpg |
a gdzie strzałki?
|
nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)
Pozdro dla: Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~ Vomor eldoramon 1st owner Soul Pozdro 1st ouner Speakes ;d AAA i teraz cos wam zdradze;p na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle Respect. Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;* //Prv |
Cytuj:
@Kaytek jestes zalosny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Hahaha xDDDD JU ROX MAJ MASTAH |
19:06 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC GLUPI HAKER
19:07 Mistrz Sorek [19]: zhakowal mnie bee 19:07 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC WSZYSTKIE LOTY ZAJEBAL 19:07 Eradraaish [87]: kogo to kurwa obchodzi 19:07 Mistrz Sorek [19]: nic nmie mam :(:(:( 19:07 Eradraaish [87]: bylo nie wlazic w linki 19:07 Mistrz Sorek [19]: nie wchodzilwem 19:07 Eradraaish [87]: oczywiscie, a hack spadl z nieba 19:07 Mistrz Sorek [19]: wygralem pacca 19:08 Eradraaish [87]: HAHAHAHAHAH 19:08 Mistrz Sorek [19]: scaagnleem program i hak 19:08 Mistrz Sorek [19]: i ded KURWA on w nic nie wlazil :< |
No co przecież on w nic nie właził
xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |